Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
duaların için çok saol tatlımm bu arada benimde dualarımm hamile arkadaşlarımla zaten allahım sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsinn hani derlerya bir avazda kurtarsınn allahımm işte öle olsunn inşallahhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile3

aydemett günaydınn balımmmm nasılsınnn Şeniz

duaların için çok saol tatlımm bu arada benimde dualarımm hamile arkadaşlarımla zaten allahım sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsinn hani derlerya bir avazda kurtarsınn allahımm işte öle olsunn inşallahhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile3[

kaydirigubbakcemile3 amınnn ınsallahhhhhhhhhhhhhhhh canım:CüvCüv: kendıme ıyı bakıyımda senı cekmeye gücüm olsun dimi amakaydirigubbakcemile

ayy kızlarr benden su gibi akıntı geliyooo bu neye işarettt hamilemiyim yoksammmmmmmmmmmmm:CüvCüv::CüvCüv::roflol::roflol:

duaların için çok saol tatlımm bu arada benimde dualarımm hamile arkadaşlarımla zaten allahım sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsinn hani derlerya bir avazda kurtarsınn allahımm işte öle olsunn inşallahhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile3[

kaydirigubbakcemile3 amınnn ınsallahhhhhhhhhhhhhhhh canım:CüvCüv: kendıme ıyı bakıyımda senı cekmeye gücüm olsun dimi amakaydirigubbakcemile

belle hızlı cıktı hemen ceksin seni pesinden . ama su kaplıca olayında yanlız kalrısınızda bol ekşinlı gecerr..sırnaşık şey

duaların için çok saol tatlımm bu arada benimde dualarımm hamile arkadaşlarımla zaten allahım sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsinn hani derlerya bir avazda kurtarsınn allahımm işte öle olsunn inşallahhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile3

saol canım duaların için aalhım olmayanlara nasip etsin. bizlerede kollarımıza almayı..

günaydın kızlaaaaropuyorumnanaktan hayırdır pazar pazar uyku mu tutmadı bilmiyorumkismile
şu an evde olup uyumak için neler vermezdim boshayallersmile

karagull günaydınn şekercimm hoşgeldinnnnnnnolumunekankayizsmile

evet emos yumurtluyon o zaman bolll boll eksınlar bak he calısmayana ekmek yok ona gore :eek:klava:
bayanssulusmile

günaydın kızlaaaaropuyorumnanaktan hayırdır pazar pazar uyku mu tutmadı bilmiyorumkismile

gunaydınn canım hosgeldın benı uyku tutmadı walla bı uyandımı bırdaha uyuyamıyorum kı ben

ooooo 16 gün felan var sanırsam yumurtluyomm benndelikafadulden ama kocişkom yok yaaaaaa yımırtalarımm boşa gidiyooooo:sinifsinif:

eee nassınn bakemmmmm yavrın nasıllll:CüvCüv:

oglumda bendee açızzzzzzzz kocanın uyanmasını bekliyom... :)))

ayy benimm cnmm :teselli: gelde benim yerime uyumirmirmirmir sen bende senin yerine çalışıyımmm:hulya: cnm ben bu gece gözümü kırpmadımm vallaa :1shok:zaten kocişte yok herzamnki gibi çalışıyo pazar neyim dinlemeyoo benimkide benneyaptımki çuval dolduruyoz ya dibi delik dolmayii bi türlüüüüdelikafadulden

aydemet sana bişey sorucam canım
benim birkaç kere durduk yere burnum kanadı en son bu gece kanadı hemde çok fazla eyvahedigeldismile
acaba normalmidir ya bilmiyorumkismile

kargülcüm hoşgeldin...

kızlar ben kahvaltıyı hazırlmaya geciyom ... gelirim birazdan...

X