İnşallah canım hamile haberini verirsin..:Saruboceq:Süppeeeeeerrrr :CüvCüv: bugün öğlende bi arkadaşın tevhidine gittim, orda beni hiç tanımayan bi kadın sen hamile misin dedi bana, hayır dedim, peki şu an hamile olma ihtimalin yok mu dedi, bilmem olabilir henüz günüm gelmedi dedim, bak demişti dersin, senden çok kuvvetli bi enerji alıyorum, hamile olduğunu hissediyorum dedi bilmiyorumkismile Ay inşallah dedim ben de :Saruboceq:
İyice havaya girdim yine, bunu da duydum ya psikopatlaştım iyice sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Kızlar ben geldimm..
Annemlerdeyimm..kaç gündür giremiyorumm..bu Vın çekmiyo burda((
ama msn den haberlerinizi alıyorumm..ayşecmiden,, Karasudann...
BELLEcimm tebrik ederimm.biliyomusun tahmin ettim gb olmuştu senin hamişliğini..
çünkü her ay topkeklerindeki hassaslık bu ay olmamışş..bu bendeki tek hamişlik belirtisiydi..
bendede o ay olmamıştı...
Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve kucağına almanı nasip etsin inşallahhh....
SMARTçım canım benimm..senide çok tebrik ederim.bunalımdaymışsın biraz duyduğum kadarıylaa.seni topikte en iyi anlayabilcek kişi benim sanırımm..hastanede ilk kan sonucumu alıp dönerken o sevinci yanımda paylaşacak en önemli kişinin olmayışı içimi baya burkmuştu..ve sonrasını düşündümm..
hep ayrı olacaktık..Ama sonuçta hep sende diyosun yaa.Rabbim ol dedi...bunu sana nasip edenin
var bi bildiği..en hayırlı zaman bu zaman..için burkulacakta olsa sakın buna izin verme..şükret tamammı...
sonra Allah korusun başka sorunlar çıkar ne eşini düşünürsün ne kendini...(benim gbii)
Rabbim sanada sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeni ve kucağına almayı nasip etsin inşallahhh...
BERENcimm iyiymm.hastaneden çıktım.10gün rapor verdi..annemlerde dinleniyorum..
ayın 30 unda kontrol var..herşey ozaman belli olacak..kese büyümediyse,, yada boş gebelikse
kürtaj olucam..hastaneye yattığımda kanamam varken gerçekten bebeği kaybedeceğimize hazırlamıştım kendimi..
yada öyle sanıyodum bilmiyorum ama çabuk toparlanırdım en azındann.ama son beta değeri hepimize umut olduu..bu saatten sonra kaybetmek eli boş dönmek biraz daha sarsar beni..
Hayırlısı olsun ne diyimmm...
hastanede kanamam durmuştu..şu bikaç gündür kahve pembe gb akıntılar oluyo ufak ufakk..umudum kırıldı baya...Ne diyim Rabbim hayırlısın versinn..Sağlıklı evlatlar nasip etsinnn....
ÇİĞDEMMM canımmm Rabbim kuzucuklarını sana,size bağışlasınnn...Çok güzel yaaa...
kızlar erkekler bi arada..oh!!
bidahada çocuk derdin kalmaz artıkın..hepsi çıktı aradann:)))))
Sağlıkla inşallahhh....
KARASUyummm..Allahın izniyle sende ver müjdeyi bu ayy...
sevincimiz katlansınnn...
canım bitanem...İnşallah konmuştur göbüşüne meleğinnn...
iyiy aksamalar canlar.............
bugün bebişim için emin önünden sekerleri aldık...
iyi akşamlar canımm...
ayy ne güzel yirim ben onun şekerini...
kendi şeker zaten...:1rolleyes:
vakit azaldıkkca heyecan basıyo beni canım yaa...
Ay kızlaaaaaaaaaarrrr evde 8 tane erken gebelik testi var yapmamak için kendimi zor tutuyom yaaaa eyvahedigeldismile biri beni durdursun Allah aşkına eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
ayy senı çok iyi anlıyorum canım dayanması çok güç içinden sürekli bir ses geliyor hadi yap diye...
kaç gün geçmişti canım yumurtlamanın üstünden?
bizde başladık çalışmaya
saol canım hayırlısı artıkHadi bakalım hayırlı olsun hayatım sizin de çalışmalarınız kaydirigubbakcemile5 ilacı da bırakmışsın, çok sevindim senin adına olumunekankayizsmile
Bugün itibariyle tam 11 gün :lepi: :lepi: :lepi:
yumurtlama zamanını nasıl bilecem 8 eylülde adetim başladı 14 eylülde bitti
O zaman bir kaç gün sonra bakabilirsin canım ben de çok merakediyorum...
Hamişsin inşallah...