Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
saol canım hayırlısı artık

Canım ovulasyon testlerinden yararlanabilirsin sen bu ay o şekilde hamile kaldım.
Ya da bunun birkaç yolu daha var akıntın uzuyorsa yumurta akı kıvamındaysa yumurtlaman yakın oluyor.Yine kasıklarında ağrı olabilir ordan da anlayabilirsin ve de ateş ölçme yöntemiyle de yine yumurtlama gününü tespit edebilirsin...

Şimdiden hayırlı olsun canım.

Kızlar ben çıkıyorum yine uykum geldiiiiiiiiiii mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

belle canım benimm tebrik ederimmmmmm
hayırlı olsunnnnnnnn çok sevindim :dance:
sağlıcakla doğsun,büyüsün bebeğin inşallah opuyorumnanaktan

sagolasın bıtanem :1rolleyes: amin ınsallahh opuyorumnanaktan

ben geldim sekerim iyi geceler.. neler yapıyosun canım....

hosgeldınnn sanada ıyı gcelr canım dınlenmeye calısıyorum karnımda agrı var tedırgınım:uhm:

Ben de burdayım canım..
Bebek benim her gece saat 10da uykumu getiriyor çok tuhaf ya;ben ki sabahlardım ama şimdi gözlerime ağırlık çöküyorboshayallersmile

mervee senın karnında agrı varmı benım karnım agrıyo yaaeyvahedigeldismile

sagolasın bıtanem :1rolleyes: amin ınsallahh opuyorumnanaktan

hosgeldınnn sanada ıyı gcelr canım dınlenmeye calısıyorum karnımda agrı var tedırgınım:uhm:

Ay tedirgin olma bakıyım güzel düşün...
Bak ben kan testinde öğrendiğim gün çok ağrım vardı kasıklarımda hatta bir kac gün boyunca ne kasılmalar,gerilmeler,batmalar oldu resmen birşeyin tutunmaya çalıştığını hissettim hem de korktum ama geçti çok şükür artık...Normal olanda bu canım...İçini ferah tut

Ben de burdayım canım..
Bebek benim her gece saat 10da uykumu getiriyor çok tuhaf ya;ben ki sabahlardım ama şimdi gözlerime ağırlık çöküyorboshayallersmile

valla ilk baslarda bende cok uyurdum ama şimdi uykularım kaçtı artık agrılardan. bence uykun gelmişken bol bol uyu... sonra sonra senin bebiş uyutmucak seni. bu ara bence senin kzın olacak öle hissettim birden..

valla ilk baslarda bende cok uyurdum ama şimdi uykularım kaçtı artık agrılardan. bence uykun gelmişken bol bol uyu... sonra sonra senin bebiş uyutmucak seni. bu ara bence senin kzın olacak öle hissettim birden..

Haklısın canım bencede şimdiden depo etmek lazım uykuları...Allah'ım sana da yardım etsin ağrıların var sanırım...

Ayy canım benim demek kız doğdu içine açıkçası benimde kız doğuyor...Ama tabii ne olsa eşit miktarda sevinirim herkes gibi;sağlıklı ve hayırlı olsunlar inşallah

ınsallah onemli bısey drgıldır bu agrılar kızlar kaydirigubbakcemile3 ayy bende cok kız evlat ıstıyorum kalbımden oyle gecıyor hep bakalım ne olcak

ınsallah onemli bısey drgıldır bu agrılar kızlar kaydirigubbakcemile3 ayy bende cok kız evlat ıstıyorum kalbımden oyle gecıyor hep bakalım ne olcak

Sen güzel düşün ki güzel olsun tatlım...
Hem anlattım sana ben de çok ağrı çektim kasıldım ani batma sanca girdi sağa sola bile dönemedim gerildim resmen..Ama bir kac gun içinde de geçti bu durum.Bebek tutunuyor ya ondan oluyor bu ağrılar ama tabiki bu günlerde hareketlerimize çok dikkat etmemiz lazım canım yani çok yorulmamak ağır kaldırmamak ani hareketlerden yükseğe uzanmaktan kaçınmak gibi.Olabildiğince ayaklarını uzat dinlen emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…