Canım benim sat.ım 24ağustos;kan testini ise (döllenmem tahminen 6eylül) 19eylülde yaptırdık yani adet tarihimden toplamda 26gün fln olmuş sanırım 3. ile 4.hafta arasında bir yerde yanii.Döllenmeden de yaklaşık 13gün geçmişti değerlere bakınca benimki tam normal değerler arasında yazıyordu.Salı günü ise betam 215 olmuştu...
Şimdiden doğum günün kutlu olsun laleciiimm :) :) :)
inşallah inşallah bi dahakı yaş gününü bebişin kucağında eşin yanıbaşında
mutlu mesut kutlarsınız canım :)
inşallah inşallah herkese benden iyi akşamlar
sagolasın sevtapcıgım canım benımopuyorumnanaktan
benımle dımı evlatcıgım sagol bıtanem opuyorumnanaktan
smartmı hamıle sankı oyle bısey okudum kızlar ?????????????
eveeeeeeeeeeeeeeetttt :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:smartmı hamıle sankı oyle bısey okudum kızlar ?????????????
bellee tebrik ederim canım....herkese ii akşamlar benim mesai bitti öpüyorum hepinizi...daha benim kırmızlar teşrif etmediler....inşallah ta etmezlerDD
smartmı hamıle sankı oyle bısey okudum kızlar ?????????????
onu ben de okudum ve çok merak ediyorum canımeyvahedigeldismile
evet canım smart hamıleeeee sevındık yaa burdaaa :lepi:
Oyy oyy oyy canım ya o zaman halay cekebilirim süper bir haber bu:teytey::teytey::teytey:
bellee tebrik ederim canım....herkese ii akşamlar benim mesai bitti öpüyorum hepinizi...daha benim kırmızlar teşrif etmediler....inşallah ta etmezlerDD
kızlarrrrrr ben geldimmmmm ayy maşşallahh cnmm bellecimm tebrik ederimm sevin tatlım o ekşi surata bakma cnm sen miniin çok küçük daha ondan değer birz düşüktürr talımmm al benden de kupanıııı:hooray::hooray:
bak unutma sürükliceksinn benidee söz verdinnn heee yoksam külahlarıı değeşirikk senlenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilesürükle benii bende geliyorum bu ayyy hamişler kervanına katılcam inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
bu arda topukluu kızzzz senide çok tebrik ediyorumm 2 kız 1 olanmışş senin en çok istediğinde bölesiymiş cnm çok sevindimm bebişlerin sağlıkla gelsinn inşallahhhhhhhhhh:sm_cool::sm_cool:
evet canım smart hamıleeeee sevındık yaa burdaaa :lepi:
şerocum son bi sorum var sana senin eşin görünmüşmüydü beniimki varikoselden ameliyat oldu hatırlarsan