Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayy bu iş çok karışık ben 8 agustosto gebe kaldım 23 agustosta test yapmıştım idrardada kanddada çıkmış
seninkide demekki geç döllenmiş neyse gerisi boş döllendiler ya şükürrr

Şimdiden doğum günün kutlu olsun laleciiimm :) :) :)

inşallah inşallah bi dahakı yaş gününü bebişin kucağında eşin yanıbaşında
mutlu mesut kutlarsınız canım :)

tişükkür ederimmmm inşAllahh

bellee tebrik ederim canım....herkese ii akşamlar benim mesai bitti öpüyorum hepinizi...daha benim kırmızlar teşrif etmediler....inşallah ta etmezlerDD

kızlarrrrrr ben geldimmmmm ayy maşşallahh cnmm bellecimm tebrik ederimm sevin tatlım o ekşi surata bakma cnm sen miniin çok küçük daha ondan değer birz düşüktürr talımmm al benden de kupanıııı:hooray::hooray:
bak unutma sürükliceksinn benidee söz verdinnn heee yoksam külahlarıı değeşirikk senlenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilesürükle benii bende geliyorum bu ayyy hamişler kervanına katılcam inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
bu arda topukluu kızzzz senide çok tebrik ediyorumm 2 kız 1 olanmışş senin en çok istediğinde bölesiymiş cnm çok sevindimm bebişlerin sağlıkla gelsinn inşallahhhhhhhhhh:sm_cool::sm_cool:

hey maşallaaaahhh kızlar çok bereketli bi topluluk olduk biz bööle. duyan gelcek vaer bi keramet burası uğurlu geliyo diye yakında heee benden söölemesi a.s

şerocum son bi sorum var sana senin eşin görünmüşmüydü beniimki varikoselden ameliyat oldu hatırlarsan

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
EMOS8935, AdaEge, ademerve, ay_she, bellee, gokcegokce, KotuKediSero+, SariLale, Sedef35, semika, sevtapduzyol, superisiyim, Yildiz10
kızlar bugün maşşallahımızz varrrrr

bellee tebrik ederim canım....herkese ii akşamlar benim mesai bitti öpüyorum hepinizi...daha benim kırmızlar teşrif etmediler....inşallah ta etmezlerDD

sagolasın bıtanemmopuyorumnanaktan ınsallah canım gelmez ınsallah guzel haberlerle gel ınsallahhh:Saruboceq:

tesekkurler bıtanem alıyım lutfen kupamııı:lepi: evet canım cekıcem ınsallahh senıde pesımden kesınnn ver bakım peliğinikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
evet canım smart hamıleeeee sevındık yaa burdaaa :lepi:

ayyy gercektenmı ben tathlıl pasınde kosarken kacırmısım sanırım smartım hayırlısı olsun canımmm super bı haber buuuuudelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Belle tebrik ederim canımmm hamilesin evet
kendini yorma olurmu iş güç yapma bekle değerin katlansın hele
çok sevindim

kızlarrr sanırımm yumurtluyorumm ateşler afakanlar bastıı beniiiiiiiidelikafadulden
ayy akşam olsa bir an önce bebişimizinn temel atma törenini yapsak kocişkomlaaaaadelikafadulden

şerocum son bi sorum var sana senin eşin görünmüşmüydü beniimki varikoselden ameliyat oldu hatırlarsan

Hayatım benim eşime test yaptırdık biz, sayı normal ama hareketlilikte küçük bi problem var dedi doktor, ama normal yolla olur, çok büyük bi problem yok dedi, zaten ben 3 kez hamile kaldım daha önce bilmiyorumkismile varikosel yok ama ondan eminiz, onun için muayene olmuştu zamanında yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…