kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
salı günü benim dogum günüsüm... yarın çok sevdigim arkadaslarımla evde ufak bi kutlama yapıcass
acaba ben ne yemek yapsam
kızlar bana değişik salata meze tarzı bişiler söleyinde yapiiim.... annemler geliyo bu akşam hünkar beğendi yapiorum, mercimek çorbası var, başka????
kızlar ben geldım nasılsınız sekerlerım bıraz saskın bır sekılde geldım yanınıza degerımı dıyım sızde bı yorum yapın bakem 67.4 nedersınız
Canlarım merhaba!Yoğun bir günün ardından size kavuştum sonunda...
Şimdi hamişler listesine baktım smart girl hamile mi;ne zamandır görünmüyordu çook sevindim ya..
doktorla konuşmadan içme canım balık yağı. bi dnış mutlaka, içerikleri farklı oluyomuş onların, zararı olabilir.
yemek tarzımı yoksa çayın yanına mı hayatımmm bu arada şimdıden mutlu yıllar allah sağlıklı sıhhatlı hayırlı bır omur nasıp etsın sana ailenle eşinle bebişinleee bırlkteeekaydirigubbakcemile5
yemek canımcım birlikte yemek yicez kankamla 1 gün aramız onla birlikte kutlucaz bu defa bizim evde ama ne yapacagımı bilemedim
çokkk teşekkür edserim canımcımm Allah herkese huzur versin
Ben de tam yazmıştım sana ki sen de değerini yazmışsın;değerin pozitif canım hayırlı uğurlu olsun sen de hamişsin çok şükürrr:teytey:
Adet günün ne zamandı canım kaç günlük yani bebiş?
bellecımmmmmmmmm hayırlı olsun hamilesinnn maşallahhh
ben balık yağı mı içsem acaba dr uma soruppp yazık benım oğluşuma yaa ben yemıorum dıye o da yıyemıorrr o kadar da sağlıklııı bılıor musunuzz ben et de yıyemıorummm sadece tavuk yıyebılıorum o da göğüsss sadeceee bence ben cns bı ınsanımmm sempatiksalakcinni ama sebze hastasıyımmmmmmmmmmmmm bayılıorum semız ıspanak kerevızzz pırasa zeytınyağlı heleeeee sonracığımaa lahana yemeğiiiii brokolııı (gaz yapsa da ) havuç kıtır kıtır yerım şimdı olduğu gıbıııı ben otçulum sanırsammmmmmmmmm
kızlar ben geldım nasılsınız sekerlerım bıraz saskın bır sekılde geldım yanınıza degerımı dıyım sızde bı yorum yapın bakem 67.4 nedersınız
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
salı günü benim dogum günüsüm... yarın çok sevdigim arkadaslarımla evde ufak bi kutlama yapıcass
acaba ben ne yemek yapsam
Belle canım aldın mı test sonucunu pozitif dimi?
kızlar hamıleyım dımı doktora gosterdım yok gıbı cok dusuk yanııı en ıyısı haftaya gel bıdaha bakalım dedı hastanede bı doktor ayy bı morelım bozuldukı sormayın sonra cıktım esımle hastanenın bahcesıne sonra esımın arkadasınn doktor arkadası varmıs hatta kendı esınınde doktoruymus telde sorduk deger bu durum nedır dıye ozel muayenesı olan bı doktora yanı oda dedıkı cok yenı bır gebelık sanırım deger dusuk pazartesı yapalım tekrar test 200 lerde cıkarsa sorun yok dedı oyle kaldm sevıneyımmı üzüleyımmı akannehir
ayy hamıleyım dımı yaa bu hastane doktoru salak yaa morelımı bozdu:mymeka: yolcam sacını basınıkaydirigubbakcemile3 o zmaannnnnn hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeyımmmmmmmmmmmmmmmmm
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
eeee hanı benım kupalarım askolsun sızeeeeeeeeeeeeeee:dilcikar:
Daha yükseklerini de gördüm açıkçası ama daha düşük olup gayet sağlıklı devam edenini de gördüm, bence normal hayatım değerin, hayırlı olsun olumunekankayizsmile
Ay hadi ilk kupan benden olsun :hooray: :hooray: :hooray: hamişler listesine eklendin bile zaten olumunekankayizsmile