Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar ben geldım nasılsınız sekerlerım bıraz saskın bır sekılde geldım yanınıza degerımı dıyım sızde bı yorum yapın bakem 67.4 nedersınız

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

salı günü benim dogum günüsüm... yarın çok sevdigim arkadaslarımla evde ufak bi kutlama yapıcass

acaba ben ne yemek yapsam

yemek tarzımı yoksa çayın yanına mı hayatımmm bu arada şimdıden mutlu yıllar allah sağlıklı sıhhatlı hayırlı bır omur nasıp etsın sana ailenle eşinle bebişinleee bırlkteeekaydirigubbakcemile5

kızlar bana değişik salata meze tarzı bişiler söleyinde yapiiim.... annemler geliyo bu akşam hünkar beğendi yapiorum, mercimek çorbası var, başka????

ayyy konuy deişsin hakket artık yaolumunekankayizsmile
sapıttı bunlar gene :umursamaz:

ayşeye sor hihoyyyt

kızlar ben geldım nasılsınız sekerlerım bıraz saskın bır sekılde geldım yanınıza degerımı dıyım sızde bı yorum yapın bakem 67.4 nedersınız

Ben de tam yazmıştım sana ki sen de değerini yazmışsın;değerin pozitif canım hayırlı uğurlu olsun sen de hamişsin çok şükürrr :teytey:

Adet günün ne zamandı canım kaç günlük yani bebiş?

Canlarım merhaba!Yoğun bir günün ardından size kavuştum sonunda...
Şimdi hamişler listesine baktım smart girl hamile mi;ne zamandır görünmüyordu çook sevindim ya..

hoşgeldın hayatımmm olumunekankayizsmile

doktorla konuşmadan içme canım balık yağı. bi dnış mutlaka, içerikleri farklı oluyomuş onların, zararı olabilir.

evet evet 1 ekımde kontrolum varr gıttığımde danışacağım tabıkıı onerırse kullanacağımm ılgın için çok saolll Şeniz

yemek canımcım birlikte yemek yicez kankamla 1 gün aramız onla birlikte kutlucaz bu defa bizim evde ama ne yapacagımı bilemedim

çokkk teşekkür edserim canımcımm Allah herkese huzur versin

yemek canımcım birlikte yemek yicez kankamla 1 gün aramız onla birlikte kutlucaz bu defa bizim evde ama ne yapacagımı bilemedim

çokkk teşekkür edserim canımcımm Allah herkese huzur versin

Canım şimdiden doğum günün kutlu olsun.Ailenle sevdiklerinle ve tabiki de bebişinle daha nüce güzel yaşlar göresin inşallah..

Yemeğe gelince de böyle rus salatası tarzı salatalar oluyor ya kısır patates salatası mercimek köftesi ya da bence güzel olur...Tabii bunlar pek yemekten sayılmıyor ama ben hepsine de bayılırım...

Yemek olarakta şöyle önden sıcacık bir çorba(benim favorim mercimektir),fırında köfte patates veya farklı bişi olabilir. Yanii seviyorsan zeytinyağlı bişilerde yapabilirsin(favorim zeytinyağlı biber dolması) arkadan pilav.. Önüne güzel bir salata...

bellecımmmmmmmmm hayırlı olsun hamilesinnn maşallahhh

kızlar hamıleyım dımı doktora gosterdım yok gıbı cok dusuk yanııı en ıyısı haftaya gel bıdaha bakalım dedı hastanede bı doktor ayy bı morelım bozuldukı sormayın sonra cıktım esımle hastanenın bahcesıne sonra esımın arkadasınn doktor arkadası varmıs hatta kendı esınınde doktoruymus telde sorduk deger bu durum nedır dıye ozel muayenesı olan bı doktora yanı oda dedıkı cok yenı bır gebelık sanırım deger dusuk pazartesı yapalım tekrar test 200 lerde cıkarsa sorun yok dedı oyle kaldm sevıneyımmı üzüleyımmı akannehir

Pempeciim ne tür bişi düşünüon meze olrk kafandakıne göre bişi diimm :)

harbi ne cins hatunsun yaaa :roflol: :roflol: :roflol:

sevenplus guzel diye biliyorum ama doktoruna sormadan içme canım

hoşgeldin canım değere göre pozitif :) yarındna sonra bı tane daha yaptıtırsın

katlıyomu bakar doktorun :) hayırlı olsun canım tekrardan

Ayh yanlış kişiden alıntı yapmışım neyse anladınız siz onu yerimseniben cevap belleyeydi kaydirigubbakcemile3

şöyle yapan doktorlara kıl oluyorum bebek yokta babamın hayrına mı çıktı bu değer kötükedihüso

Allah Allah yeni gebelik tekrar test yapıcaz katloıycakmı bakıcaz fln der insan tööbe töbe klava:

ayy hamıleyım dımı yaa bu hastane doktoru salak yaa morelımı bozdu:mymeka: yolcam sacını basınıkaydirigubbakcemile3 o zmaannnnnn hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeyımmmmmmmmmmmmmmmmm
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
eeee hanı benım kupalarım askolsun sızeeeeeeeeeeeeeee:dilcikar:

Ay hadi ilk kupan benden olsun :hooray: :hooray: :hooray: hamişler listesine eklendin bile zaten olumunekankayizsmile

Bellecim canım benım değerimde senınkıne yakındı 98,2di.
Bana sonucu veren laborantta kesin bişi diyemem siz bir kadın dogum uzmanına görünün dedi.
Ama bozmadım moralimi hatta eşimle çığlık attık sarıldık gözlerimiz doldu tadını çıkardık...
Gerçekten de benim günüm bile daha bugün aslında,sat ım 24agustos o zmn olsa olsa 3haftalıktı çok erkendi o yuzden bana normal geldi.iki gün sonra doktora gittik baktırdık değer 215,4e çıkmış.
Aynısı sana da olacak ınsallah canım bence senınde gebeliğin yok yenii oyuzden bozma sakın moralını.Güzel olacak hrsey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…