Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayy hamıleyım dımı yaa bu hastane doktoru salak yaa morelımı bozdu:mymeka: yolcam sacını basınıkaydirigubbakcemile3 o zmaannnnnn hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeyımmmmmmmmmmmmmmmmm
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
eeee hanı benım kupalarım askolsun sızeeeeeeeeeeeeeee:dilcikar:
ikinci kupanda benden hayırlı olsun canım:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

:roflol::roflol::roflol: ölmüşün kızım sen bayramdan beri haaa yuhh :roflol:

evet çok olmuş hakketen sempatiksalakcinni kociş ondan isyanlarda demekki :jeyyar:

bari herüfünün yemeğine şap falan atta yazık adamın canı baari istemesın :roflol: :roflol:

yoksa yakında spiderman olur duvarlara tırmanr eheueheue:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

enee ya vitaminini de içiosn dımı aksatma şekerim mucu mucu bayanssulusmile

bu günlerde bişiler düşüniciğim onun için aklinialirimsmile aklinialirimsmile

şöyle yapan doktorlara kıl oluyorum bebek yokta babamın hayrına mı çıktı bu değer kötükedihüso

Allah Allah yeni gebelik tekrar test yapıcaz katloıycakmı bakıcaz fln der insan tööbe töbe :eek:klava:

evet aynen yaaa bu kadar saçma bi konuşma ne demek yani yok gibi bi daha bakalım. allam dövesim geldi adamı haaaa :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

Canım şimdiden doğum günün kutlu olsun.Ailenle sevdiklerinle ve tabiki de bebişinle daha nüce güzel yaşlar göresin inşallah..

Yemeğe gelince de böyle rus salatası tarzı salatalar oluyor ya kısır patates salatası mercimek köftesi ya da bence güzel olur...Tabii bunlar pek yemekten sayılmıyor ama ben hepsine de bayılırım...

Yemek olarakta şöyle önden sıcacık bir çorba(benim favorim mercimektir),fırında köfte patates veya farklı bişi olabilir. Yanii seviyorsan zeytinyağlı bişilerde yapabilirsin(favorim zeytinyağlı biber dolması) arkadan pilav.. Önüne güzel bir salata...

canım çok teşekkür ederim dileklerin için....

yemek aslında benim aklımdakide oydu aynı fikirdeymişiz olumunekankayizsmile hem kolay çok yorucu değil hemde lezzetli ve basit laelaelaelaelae

Bellecim canım benım değerimde senınkıne yakındı 98,2di.
Bana sonucu veren laborantta kesin bişi diyemem siz bir kadın dogum uzmanına görünün dedi.
Ama bozmadım moralimi hatta eşimle çığlık attık sarıldık gözlerimiz doldu tadını çıkardık...
Gerçekten de benim günüm bile daha bugün aslında,sat ım 24agustos o zmn olsa olsa 3haftalıktı çok erkendi o yuzden bana normal geldi.iki gün sonra doktora gittik baktırdık değer 215,4e çıkmış.
Aynısı sana da olacak ınsallah canım bence senınde gebeliğin yok yenii oyuzden bozma sakın moralını.Güzel olacak hrsey.

sen geldın zaten aklıma canım hemen neen dersen senın adetıne 4 gun varken 98 cıktı benım 4 gun gectı 67.4 o yuzden bıde doktor manyagı suratını eksıterek hımm yok galıba yok gıbı bısey haftaya gel bıdaha bakalım o zaman dıyınce ben sokakannehir

dogum gunun sımdıden kutlu olsun bıtanem Şeniz

saol canımm bu arada allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin

Bellecim canım benım değerimde senınkıne yakındı 98,2di.
Bana sonucu veren laborantta kesin bişi diyemem siz bir kadın dogum uzmanına görünün dedi.
Ama bozmadım moralimi hatta eşimle çığlık attık sarıldık gözlerimiz doldu tadını çıkardık...
Gerçekten de benim günüm bile daha bugün aslında,sat ım 24agustos o zmn olsa olsa 3haftalıktı çok erkendi o yuzden bana normal geldi.iki gün sonra doktora gittik baktırdık değer 215,4e çıkmış.
Aynısı sana da olacak ınsallah canım bence senınde gebeliğin yok yenii oyuzden bozma sakın moralını.Güzel olacak hrsey.

canımya benimde 23 agustostu gebelik testim 300 çıkmıştı 3 haftalıktı...
benim kafam karıştı senin o zmn 3 haftalıksa şimdi 4 hafta yazı senin ticker da

ikinci kupanda benden hayırlı olsun canım:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

Kaçıncı tam bilemiorum ama sanırım 3.kupada benden...

:hooray::hooray::hooray:

Güzel anne şimdiden bebeğinle hayırlı güzel günlerın olsn dileklerimi sunuyorum sana...
Çookk sevındımmm m aynı ayda hamişizalkisalkisalkis

sen geldın zaten aklıma canım hemen neen dersen senın adetıne 4 gun varken 98 cıktı benım 4 gun gectı 67.4 o yuzden bıde doktor manyagı suratını eksıterek hımm yok galıba yok gıbı bısey haftaya gel bıdaha bakalım o zaman dıyınce ben sokakannehir

Hayatım belki tahmin ettiğinden daha geç yumurtladın, belki geç döllendi o yüzden biraz düşüktür değerin, ayrıca çok çok düşük olduğu da söylenemez bence, doktorunun tavrı da çok yanlış :eek:lmaz:

saol canımm bu arada allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin

canımya benimde 23 agustostu gebelik testim 300 çıkmıştı 3 haftalıktı...
benim kafam karıştı senin o zmn 3 haftalıksa şimdi 4 hafta yazı senin ticker da

Canım benim sat.ım 24ağustos;kan testini ise (döllenmem tahminen 6eylül) 19eylülde yaptırdık yani adet tarihimden toplamda 26gün fln olmuş sanırım 3. ile 4.hafta arasında bir yerde yanii.Döllenmeden de yaklaşık 13gün geçmişti değerlere bakınca benimki tam normal değerler arasında yazıyordu.Salı günü ise betam 215 olmuştu...

sagolasın bıtanemmopuyorumnanaktan
a.s.a.s.a.s.
Hayatım belki tahmin ettiğinden daha geç yumurtladın, belki geç döllendi o yüzden biraz düşüktür değerin, ayrıca çok çok düşük olduğu da söylenemez bence, doktorunun tavrı da çok yanlış :eek:lmaz:

bencede yanlış
şerocum kurban topikte kaç kişi hamile değil sen ve benden :CüvCüv:bşka çok çalışmamıs lasım gerçi en çok çalışanda biz sayılırz:teytey::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey

canım çok teşekkür ederim dileklerin için....

yemek aslında benim aklımdakide oydu aynı fikirdeymişiz olumunekankayizsmile hem kolay çok yorucu değil hemde lezzetli ve basit laelaelaelaelae

Şimdiden doğum günün kutlu olsun laleciiimm :) :) :)

inşallah inşallah bi dahakı yaş gününü bebişin kucağında eşin yanıbaşında
mutlu mesut kutlarsınız canım :)

evet aynen yaaa bu kadar saçma bi konuşma ne demek yani yok gibi bi daha bakalım. allam dövesim geldi adamı haaaa :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

bence alalım biz onu sen kafasına vur eğilme tekme atma
hamilesin zahmet olur kaydirigubbakcemile3
bende tekme atıymmm :)))))))))))

evet illa planladıgımız zmaanda yımırtlıcaz die bşi yok vücut bu belli olmaz dimi şeromm :)

a.s.a.s.a.s.

bencede yanlış
şerocum kurban topikte kaç kişi hamile değil sen ve benden :CüvCüv:bşka çok çalışmamıs lasım gerçi en çok çalışanda biz sayılırz:teytey::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey

valla yaa listede çok az kişi kaldı listede adım yok ama bende hamiş diilim yaaanee
yakında yaptırırım kaydımı az kaldı :lepi:

bellecımmmmmmmmmmm bende de geç dollenme olmuştu takmaaaaaaaaa herşey yoluna gırecek allahın ıznıyleeeee bebişin senınle şuan

Kaçıncı tam bilemiorum ama sanırım 3.kupada benden...

:hooray::hooray::hooray:

Güzel anne şimdiden bebeğinle hayırlı güzel günlerın olsn dileklerimi sunuyorum sana...
Çookk sevındımmm m aynı ayda hamişizalkisalkisalkis

sagol bıtanem evet aynı zaman annelerıyız ınsalahh opuyorumnanaktan

sorma canım kadın doktorlar hep boyle mı yaa :mymeka:eek:na ananemın lafını soyluyorum sımdı serseri köpenii gidiiiii:roflol:

bencede yanlış
Aaaaahhhhh ahhhhhh bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile inşallah bigün biz de olacas olumunekankayizsmile

evet illa planladıgımız zmaanda yımırtlıcaz die bşi yok vücut bu belli olmaz dimi şeromm :)

İvittttttttttt :lepi:

kızlar hepınızden allah razı olsun tebrık edıp gozumden kacırdıgım varsa affola a.s. ıcımi öyle rahatlattınızz kiii ohhh beeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

X