Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ayyyyyy başım ağrımaya başladı yaaaa :sinifsinif: bu veletler çok geveze öldürdüler bugün beni akannehir
Ya da yok yok kesin hamileliktendir :CüvCüv: :CüvCüv:

:roflol: :roflol: :roflol:

dans ediyon? bildiğin düz dan ediyon yaneee kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 ohhh bi ben bulamıyom şu enerjiyi kızlar yaa hayranımm size valla. üzerime yüklenmiş olan 10 kilonun etkisimi bunlar acaba yaa. hiç halim yok çünkü benim. kocişte bana bugün diyo sen fırt diye doğurcan gibi geliyo bana çok iyi görünüyosun sanki hiç ağırlaşmamış gibisin diyo. dedim sen gel bide bana sor onu :sinifsinif:

bebişim hareketsızlık de bı yede kotu habıre yatıorum ee bu yıl çalışmayacağım da muhtemelennn hele bı gdeyım ayarlayacağımmm .annem de kızıyoo azcık buyuk sozu dınlen kalk sureklı yatmaaa hareketlı ol canlı oldıyınceee flaş yandı beynımdee :roflol::roflol::roflol: ben de ne zamandr yuruyuş yapmaya çalışıorum ee bugunden snra gunde yarım saat de tepıncemm oğlumla allah nasıp ederseee mıymıytı oğlan olmasın anası babası gıbı kıpır kıpır olsunnn :nazar::Saruboceq: inşallah da huyu suyu babasına çeker yarabbbımmmmmmmmmmm :Saruboceq:

ben yanındayım canım korkma olumunekankayizsmile :lepi:

hee ondan aşna fişna yapmayınca kalsiyumun azalıyo ondan kaydirigubbakcemile3

soda iç süt iç yoğurt yii :KK70: bebişin kalsiyumunu sömürmüşş :)

aaa hiç aklıma gelmedi kız ooo :) dooru diyon kalsiyum gitmiş demi eneeee kaydirigubbakcemile3 hehehehehhe

teyzesi slow değil<kıpır kıpır oynuyoruzzzz maşallah ama yeter yarım saattır oynadım oturdum şimdıkkkk kaydirigubbakcemile5

Ay ben de bugünlerde Sılanın Alendelon şarkısını duyunca kıpır kıpır oluyom, hop hop dansediyoz kızışımla :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Ayyyyyy başım ağrımaya başladı yaaaa :sinifsinif: bu veletler çok geveze öldürdüler bugün beni akannehir

kesın bıtanemmmmmmmmmmm hıç takmaaa zaten hamılesınnnnkaydirigubbakcemile5

Kızışımın canısı balık istedi bugün, babacısını aradık gelirken palamut alacak cokacimcoook

Ay ben de bugünlerde Sılanın Alendelon şarkısını duyunca kıpır kıpır oluyom, hop hop dansediyoz kızışımla :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

evet canım kesin hamişlikten ağrıyo başın :CüvCüv: oynayın oh oh ama fazla yorma kızcağızı daha noktacık o. dinlensin bizimki kadar olunca dans edersin hafif hafif hihoyyyt

ayhh bayılıorum ona ben yaaaaaaaaaaaa kenan doğulu hastasıyımm zaten hıçbır knserını kaçrmamıştım 1 yıla kadar ama şimdık takıp edemıorum pekkkk sıla yı ılk kenan ın klıbınde ızlemiştimmm olumunekankayizsmile ba ba ba havalara nasıl da gerınıo alendelonum benım nasıl da kasılıo no no no almayım başkası alsınn tıpım değilsin ustu kalsınnnnnnn hopppaaaaaaaaaaaa hihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey:alkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool:

Kızışımın canısı balık istedi bugün, babacısını aradık gelirken palamut alacak cokacimcoook

ağzıma vurmadım balık hıççç hayatta da vuracağımı sanmammmm akannehirakannehirakannehir keşkeee vurabılsem ne kadar sağlıklııı maşallah sana da kzına daa yıyın annnemmm:nazar::1hug:

hahahahhah haftada 3 gün bana çok uzak geliyo ama senin güzel hatrın için bi hafta deniyciğim canem aklinialirimsmile aklinialirimsmile ben en son bayramda şaapmıştım galiba hatırlamıyom lennn akannehir oha abartmışım galiba :1shok:

:roflol::roflol::roflol: ölmüşün kızım sen bayramdan beri haaa yuhh :roflol:

evet canım kesin hamişlikten ağrıyo başın :CüvCüv: oynayın oh oh ama fazla yorma kızcağızı daha noktacık o. dinlensin bizimki kadar olunca dans edersin hafif hafif hihoyyyt

ayhh bayılıorum ona ben yaaaaaaaaaaaa kenan doğulu hastasıyımm zaten hıçbır knserını kaçrmamıştım 1 yıla kadar ama şimdık takıp edemıorum pekkkk sıla yı ılk kenan ın klıbınde ızlemiştimmm olumunekankayizsmile ba ba ba havalara nasıl da gerınıo alendelonum benım nasıl da kasılıo no no no almayım başkası alsınn tıpım değilsin ustu kalsınnnnnnn hopppaaaaaaaaaaaa hihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey:alkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool:

Hop hop hop hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kızlar bana değişik salata meze tarzı bişiler söleyinde yapiiim.... annemler geliyo bu akşam hünkar beğendi yapiorum, mercimek çorbası var, başka????

hahahahhah haftada 3 gün bana çok uzak geliyo ama senin güzel hatrın için bi hafta deniyciğim canem aklinialirimsmile aklinialirimsmile ben en son bayramda şaapmıştım galiba hatırlamıyom lennn akannehir oha abartmışım galiba :1shok:

bari herüfünün yemeğine şap falan atta yazık adamın canı baari istemesın :roflol: :roflol:

yoksa yakında spiderman olur duvarlara tırmanr eheueheue:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

aaa hiç aklıma gelmedi kız ooo :) dooru diyon kalsiyum gitmiş demi eneeee kaydirigubbakcemile3 hehehehehhe

enee ya vitaminini de içiosn dımı aksatma şekerim mucu mucu bayanssulusmile

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

salı günü benim dogum günüsüm... yarın çok sevdigim arkadaslarımla evde ufak bi kutlama yapıcass

acaba ben ne yemek yapsam

ben balık yağı mı içsem acaba dr uma soruppp yazık benım oğluşuma yaa ben yemıorum dıye o da yıyemıorrr o kadar da sağlıklııı bılıor musunuzz ben et de yıyemıorummm sadece tavuk yıyebılıorum o da göğüsss sadeceee bence ben cns bı ınsanımmm sempatiksalakcinni ama sebze hastasıyımmmmmmmmmmmmm bayılıorum semız ıspanak kerevızzz pırasa zeytınyağlı heleeeee sonracığımaa lahana yemeğiiiii brokolııı (gaz yapsa da ) havuç kıtır kıtır yerım şimdı olduğu gıbıııı ben otçulum sanırsammmmmmmmmm

kızlar bana değişik salata meze tarzı bişiler söleyinde yapiiim.... annemler geliyo bu akşam hünkar beğendi yapiorum, mercimek çorbası var, başka????

canm meze olarak kerevız salatası yapabılırsınnn.. 1 ya da 2 adet kerevızı rendele bır kaba. daha sonra bol yoğurt ,bır yemek kaşığı mayonez koy,azcık zeytınyağı damlatt,bıraz dereotu ,tuz ve tabıkı vazgeçilmezi az kırılmış fındıkk hayatım hem kolay hem pratık hem de dehşet lezız bır şeyyy aynı şeyı havuç da da yapabılırsın cvamm olumunekankayizsmile

Canlarım merhaba!Yoğun bir günün ardından size kavuştum sonunda...
Şimdi hamişler listesine baktım smart girl hamile mi;ne zamandır görünmüyordu çook sevindim ya..

ben balık yağı mı içsem acaba dr uma soruppp yazık benım oğluşuma yaa ben yemıorum dıye o da yıyemıorrr o kadar da sağlıklııı bılıor musunuzz ben et de yıyemıorummm sadece tavuk yıyebılıorum o da göğüsss sadeceee bence ben cns bı ınsanımmm sempatiksalakcinni ama sebze hastasıyımmmmmmmmmmmmm bayılıorum semız ıspanak kerevızzz pırasa zeytınyağlı heleeeee sonracığımaa lahana yemeğiiiii brokolııı (gaz yapsa da ) havuç kıtır kıtır yerım şimdı olduğu gıbıııı ben otçulum sanırsammmmmmmmmm

doktorla konuşmadan içme canım balık yağı. bi dnış mutlaka, içerikleri farklı oluyomuş onların, zararı olabilir.:nazar:

X