- 18 Eylül 2009
- 7.633
- 3
- 40
NASIL BİŞİY HİSSETMİYORSUN CANOM SENN :roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: kız ben sana ne diyimmmmm
dicek bişide bulamıyom ki :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Ya illa da ayrıntı istiyonuz ya :kedi: yani o iş bittikten sonra bikaç dakka heryerim uyuşuyo, karıncalanıyo :bbo: etkisinden kurtulamıyom yaneeeeeeee :kedi: :kedi: :kedi:
Ya illa da ayrıntı istiyonuz ya :kedi: yani o iş bittikten sonra bikaç dakka heryerim uyuşuyo, karıncalanıyo :bbo: etkisinden kurtulamıyom yaneeeeeeee :kedi: :kedi: :kedi:
ama 8 hafta 3 aay olmuyomu heee anladım8 2. ayın son haftası diee
Eeee zaten o işte uyuşturuyo insanı zaten, ben hiçbiyerimi hissetmiyom o işten sonra :roflol: :roflol: :roflol:
mokoko benimde bildigim senin kullandıgın anlam birde uyuşturucu :1no2:
canımmm normalde son aylara kadar yapıyorlar yaa o açıdan dedim senin için değil yani(koca göbek derken):roflol: yaniii ben cesaret edemem hehralde şuanki fikrim böyleee ozaman gelince göbek möbek tanımazsam o başkaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
MOKOKO DERKEN NE DEMEK CANIM AÇABİLİRMİSİN LÜTFENN :roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Eeee zaten o işte uyuşturuyo insanı zaten, ben hiçbiyerimi hissetmiyom o işten sonra :roflol: :roflol: :roflol:
azdı azdııı :smiley-cool: :smiley-cool:
:roflol::roflol::roflol: MANYAK KARI
ayy aynen benimde yaa bittikten sonra demi yerimsenibenellerim ayaklarım karıncalanıyoo
diyorum kocişe bacakalrımı hissetmıyorum diyorum eheueheu aklinialirimsmile
Yaaaaaaaa :kedi: :kedi: :kedi:
neee sempatiksalakcinni
Ama utandım şimdi yaaaaaaaa :kedi: :kedi: :kedi: desem de inanmayın :roflol: :roflol: :roflol:
ayy canım benimm :teselli: utanma kız bizbizeyiz burda olumunekankayizsmile
yok sakın korkma canım
tüm gün hareket etmediği olur akşam uzanırsın başlar tepinmeye
zaten her an hareket edecek diye bi kaide yok telaş yapma bencede
Wuuuuuuuuuuwww yoruldum, demek ki hamileyim :CüvCüv: :CüvCüv:
:roflol: :roflol: :roflol:
Bakın işte bende bi anormallik yok, ayşede de uyuşturucu etkisi yapıyomuş :roflol: :roflol:
ayy otur otur sıkıldım bugunn annemlerde yalova ya gıttılerr ben gıtmedım pişman oldummm..açtım power ı muzık eşliğinde dans edıyorum oğlumlaaaakaydirigubbakcemile2
ne bilim tırstım bi anda kafamçokkarıştı iştahımda yok bugün midem bulanıyo üşüttüm heralde bilmiyorumkismile
kesin hamilesin o zaman :lepi:
benimde ayak parmağım çekiliyo yaa kramp giriyo gibi oluyo. acaba haftada bir güne indirdik ondanmı kiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
ayy otur otur sıkıldım bugunn annemlerde yalova ya gıttılerr ben gıtmedım pişman oldummm..açtım power ı muzık eşliğinde dans edıyorum oğlumlaaaakaydirigubbakcemile2
Bakın işte bende bi anormallik yok, ayşede de uyuşturucu etkisi yapıyomuş :roflol: :roflol:
benimde ayak parmağım çekiliyo yaa kramp giriyo gibi oluyo. acaba haftada bir güne indirdik ondanmı kiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
Oooohhh maşallah sizeromantik oğlan olacak seninki :asigim:
hııı haftada 1 güne çektiniz ya kesin ondandır haftada 3 gün şaaapsanız hemen geçer o kasılma kramp falan kalmaz :roflol::roflol: