Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ne gülüyonuz beeeeeeeeeee :dilcikar: :dilcikar: haftaya gerçek müjdeyi verdiğimde görürsünüz siz :roflol: :roflol: :roflol:

yoksam şero benim adet düzenim adete yakın yaptığımızdanmı bozuluyor açsana şu konuyu anlamdım

Hayatım ben bunu defalarca denedim, ne zaman adete 4-5 gün kaladan itibaren kocişle yaramazlık yapsak benim lekelenmelerim başlıyo ilişkinin hemen sonrasında, ve adet günüme kadar devam ediyo, ama ilişki olmazsa adet gününe kadar tertemiz, zamanı gelince direk kanama şeklinde geliyo ohaoldumsmile sanırım zaten kalınlaşmış olan rahim duvarını ilişki sırasında zorluyoruz ve sızıntılar başlıyo bilmiyorumkismile ben de o durumu hiç sevmiyorum ne adetli gibisin ne değil gibisin bilmiyorumkismile o yüzden yapmicam artık adete yakın günlerde yerimseniben

Ne gülüyonuz beeeeeeeeeee :dilcikar: :dilcikar: haftaya gerçek müjdeyi verdiğimde görürsünüz siz :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

huuuuuuuuuuuu ben de bşeyy srdum amaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ılışkı durumu şu aralar sakıncalı değil dımııı bız de ynyanyken her akşammm mokoko:kedi: ne zaman bıırakcağızzz

Allah ımmm her eve lazım bundan yaaa :roflol: :roflol: :roflol:

Heee kocişim de öyle diyo bayanssulusmile bakma biz iki deli karı koca çok eğleniyoz aslında, yani evde zaten iki koca bebek varken üçüncünün eksikliği bile hissedilmiyo ama taktık bikere kafaya alacaz boyumuzun ölçüsünü sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ılışkı durumu şu aralar sakıncalı değil dımııı bız de ynyanyken her akşammm mokoko:kedi: ne zaman bıırakcağızzz

yaa cnaım hamişken nasıloluyo ilişkiye girmek yani nebilim koca göbek içinde kıpırdıyo sen orda sallanıyonn:roflol::roflol: zor olmuyormu:)))

Yok kız adete kadar yapmam artık, adete yakın

Hayatım ben bunu defalarca denedim, ne zaman adete 4-5 gün kaladan itibaren kocişle yaramazlık yapsak benim lekelenmelerim başlıyo ilişkinin hemen sonrasında, ve adet günüme kadar devam ediyo, ama ilişki olmazsa adet gününe kadar tertemiz, zamanı gelince direk kanama şeklinde geliyo ohaoldumsmile sanırım zaten kalınlaşmış olan rahim duvarını ilişki sırasında zorluyoruz ve sızıntılar başlıyo bilmiyorumkismile ben de o durumu hiç sevmiyorum ne adetli gibisin ne değil gibisin bilmiyorumkismile o yüzden yapmicam artık adete yakın günlerde yerimseniben
benim o zaman özellikle ilişkiye girmem lasım benimki çok geç geliyo

:nazar:
yaa cnaım hamişken nasıloluyo ilişkiye girmek yani nebilim koca göbek içinde kıpırdıyo sen orda sallanıyonn:roflol::roflol: zor olmuyormu:)))

canım benım kocaman göbüşüm yokkı amaaa maşallah iç karnım geniş benımmm :nazar::nazar: 6.aya gırıcem ama hala normal boyutlarda karnım tabı çıktı ama 6 aylıklarkı gıbı değil yanııı halamın da boyleymiş leğen kemıklerımız ve iç karınlarımız genişmiş bızımmm hihoyyythihoyyythihoyyyt

Mokoko muuuuuuuuuuuu :roflol: :roflol: :roflol:

evet kızım mokoko öğrencılerım ağzıma takmıştıııı acaba onlar ne nıyetle kullanıorlardı merak ettım bakkk sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

evet kızım mokoko öğrencılerım ağzıma takmıştıııı acaba onlar ne nıyetle kullanıorlardı merak ettım bakkk sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

mokoko benimde bildigim senin kullandıgın anlam birde uyuşturucu :1no2:

:nazar:

canım benım kocaman göbüşüm yokkı amaaa maşallah iç karnım geniş benımmm :nazar::nazar: 6.aya gırıcem ama hala normal boyutlarda karnım tabı çıktı ama 6 aylıklarkı gıbı değil yanııı halamın da boyleymiş leğen kemıklerımız ve iç karınlarımız genişmiş bızımmm hihoyyythihoyyythihoyyyt

canımmm normalde son aylara kadar yapıyorlar yaa o açıdan dedim senin için değil yani(koca göbek derken):roflol: yaniii ben cesaret edemem hehralde şuanki fikrim böyleee ozaman gelince göbek möbek tanımazsam o başkaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

MOKOKO DERKEN NE DEMEK CANIM AÇABİLİRMİSİN LÜTFENN :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Eeee zaten o işte uyuşturuyo insanı zaten, ben hiçbiyerimi hissetmiyom o işten sonra :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: kız ben sana ne diyimmmmm

dicek bişide bulamıyom ki :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

X