Wuuuuuuuuuuwww yoruldum, demek ki hamileyim :CüvCüv: :CüvCüv:
:roflol: :roflol: :roflol:
benim bu ticker nie 3. aya geçmediii
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yoksam şero benim adet düzenim adete yakın yaptığımızdanmı bozuluyor açsana şu konuyu anlamdım
Allah ımmm her eve lazım bundan yaaa :roflol: :roflol: :roflol:
9.haftada geçicek canım :)
Ne gülüyonuz beeeeeeeeeee :dilcikar: :dilcikar: haftaya gerçek müjdeyi verdiğimde görürsünüz siz :roflol: :roflol: :roflol:
Allah ımmm her eve lazım bundan yaaa :roflol: :roflol: :roflol:
huuuuuuuuuuuu ben de bşeyy srdum amaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ılışkı durumu şu aralar sakıncalı değil dımııı bız de ynyanyken her akşammm mokoko:kedi: ne zaman bıırakcağızzz
Yok kız adete kadar yapmam artık, adete yakın
benim o zaman özellikle ilişkiye girmem lasım benimki çok geç geliyoNe gülüyonuz beeeeeeeeeee :dilcikar: :dilcikar: haftaya gerçek müjdeyi verdiğimde görürsünüz siz :roflol: :roflol: :roflol:
Hayatım ben bunu defalarca denedim, ne zaman adete 4-5 gün kaladan itibaren kocişle yaramazlık yapsak benim lekelenmelerim başlıyo ilişkinin hemen sonrasında, ve adet günüme kadar devam ediyo, ama ilişki olmazsa adet gününe kadar tertemiz, zamanı gelince direk kanama şeklinde geliyo ohaoldumsmile sanırım zaten kalınlaşmış olan rahim duvarını ilişki sırasında zorluyoruz ve sızıntılar başlıyo bilmiyorumkismile ben de o durumu hiç sevmiyorum ne adetli gibisin ne değil gibisin bilmiyorumkismile o yüzden yapmicam artık adete yakın günlerde yerimseniben
huuuuuuuuuuuu ben de bşeyy srdum amaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ılışkı durumu şu aralar sakıncalı değil dımııı bız de ynyanyken her akşammm mokoko:kedi: ne zaman bıırakcağızzz
he ya anlatın bakemyaa cnaım hamişken nasıloluyo ilişkiye girmek yani nebilim koca göbek içinde kıpırdıyo sen orda sallanıyonn:roflol::roflol: zor olmuyormu:)))
Mokoko muuuuuuuuuuuu :roflol: :roflol: :roflol:
yaa cnaım hamişken nasıloluyo ilişkiye girmek yani nebilim koca göbek içinde kıpırdıyo sen orda sallanıyonn:roflol::roflol: zor olmuyormu:)))
Mokoko muuuuuuuuuuuu :roflol: :roflol: :roflol:
evet kızım mokoko öğrencılerım ağzıma takmıştıııı acaba onlar ne nıyetle kullanıorlardı merak ettım bakkk sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
canım benım kocaman göbüşüm yokkı amaaa maşallah iç karnım geniş benımmm6.aya gırıcem ama hala normal boyutlarda karnım tabı çıktı ama 6 aylıklarkı gıbı değil yanııı halamın da boyleymiş leğen kemıklerımız ve iç karınlarımız genişmiş bızımmm hihoyyythihoyyythihoyyyt
evet kızım mokoko öğrencılerım ağzıma takmıştıııı acaba onlar ne nıyetle kullanıorlardı merak ettım bakkk sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
MOKOKO DERKEN NE DEMEK CANIM AÇABİLİRMİSİN LÜTFENN :roflol::roflol:huuuuuuuuuuuu ben de bşeyy srdum amaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yaa cnaım hamişken nasıloluyo ilişkiye girmek yani nebilim koca göbek içinde kıpırdıyo sen orda sallanıyonn:roflol::roflol: zor olmuyormu:)))
mokoko benimde bildigim senin kullandıgın anlam birde uyuşturucu :1no2:
Eeee zaten o işte uyuşturuyo insanı zaten, ben hiçbiyerimi hissetmiyom o işten sonra :roflol: :roflol: :roflol:
Eeee zaten o işte uyuşturuyo insanı zaten, ben hiçbiyerimi hissetmiyom o işten sonra :roflol: :roflol: :roflol:
Hani uyuşturucu da uçuruyomuş ya bunda da pilot oluyon daa