Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşgeldin bebeğeeeem nerelerdesin kızzz

nerdesin cnm seni bekliyorum 2 saattir doktora gittnmi cnm

ayy sorma canım çok yoğun ve yorucu bir günün ardından eve daha yeni geldim sayılır...
Evet canım salı günü gittim doktora;betama baktı idrar tahlili yaptı başka sıkıntı var mı diye;betam pazar günü 98,2di salı günü ise 215,4 olmuş.İdrar tahlilimde tertemiz çıktı çok şükür. Vajinal ultrasonla baktı ama kese yok tabii daha çok yeni ve beta o kadar yükselmedi ama rahmim gayet güzel kalınlaşmış bunu gördü ve görüntüsünü de verdi bize bebişimizin ilk halinin:)

Bir gün son tel.de konustuk hersey yolunda sorunsuz bir gebelik başlagıcındasın pazartesi seni yine görmek istiyorum dedi öyle işte canım pazartesi yine gidicem nasipse..Dilerim yine hersey yolundadır...

kızlarr bende kaçıyorummm akşama gelirim ama biliyorum kimse olmayacakkk herzamanki gibi
hepinizi kocamanından öpüyorummmmm

kuşummm ben acel pecel girdim cıkıcammmm....boshayallersmile
hiç öyle olurmuuuu...resmini beğendim biraz önce facede süpersin herzamanki gibii..opuyorumnanaktan

Ama benim facem yok ben de görmek istiyom idilimin fotolarınıııııı bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

ayy sorma canım çok yoğun ve yorucu bir günün ardından eve daha yeni geldim sayılır...
Evet canım salı günü gittim doktora;betama baktı idrar tahlili yaptı başka sıkıntı var mı diye;betam pazar günü 98,2di salı günü ise 215,4 olmuş.İdrar tahlilimde tertemiz çıktı çok şükür. Vajinal ultrasonla baktı ama kese yok tabii daha çok yeni ve beta o kadar yükselmedi ama rahmim gayet güzel kalınlaşmış bunu gördü ve görüntüsünü de verdi bize bebişimizin ilk halinin:)

Bir gün son tel.de konustuk hersey yolunda sorunsuz bir gebelik başlagıcındasın pazartesi seni yine görmek istiyorum dedi öyle işte canım pazartesi yine gidicem nasipse..Dilerim yine hersey yolundadır...

ay canım alttan mı baktı? sana demiştim heheheh
çok yeni olduğu için alttan bakıyorlar sonra bebiş büyüdükce göbektenn
acıdı mı? korktuğun kadar varmıymış?

şero ilk sazan benimm heralde:kızgın::eek:klava:

Kız ben de seni bize katıldın şakayı sürdürüyon sandımdı ha ha ha ha ha :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızlarr bende kaçıyorummm akşama gelirim ama biliyorum kimse olmayacakkk herzamanki gibi
hepinizi kocamanından öpüyorummmmm

Sana da gulu gulu balııııııımmmm :KK3: :KK3: :KK3:

Ama benim facem yok ben de görmek istiyom idilimin fotolarınıııııı bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

kuşummmmm sende ac ismin farklı olsunn sadece biz olalım..yerimseniben
hem facede k.k varr burası kapalı olunca ordan konuşuyoz kızlarlaaklinialirimsmile
bence düşün bu face işini..yerimseniben

bende çıkıyorm gacılarrr hadin iyi akşamlarrrrr herkese öpüyorum nanaktannnnnnn

kuşummmmm sende ac ismin farklı olsunn sadece biz olalım..yerimseniben
hem facede k.k varr burası kapalı olunca ordan konuşuyoz kızlarlaaklinialirimsmile
bence düşün bu face işini..yerimseniben

Ay o olabilir aslında boshayallersmile

bende çıkıyorm gacılarrr hadin iyi akşamlarrrrr herkese öpüyorum nanaktannnnnnn
:KK3: :KK3: :KK3:

ay canım alttan mı baktı? sana demiştim heheheh
çok yeni olduğu için alttan bakıyorlar sonra bebiş büyüdükce göbektenn
acıdı mı? korktuğun kadar varmıymış?

evett canım alttan baktı inşallah göbüşten bebişi gördüğüm günlerde gelir
İlk çok tedirgin oldum,içten içe korktum bir de kasıklarıma ağrı yaptı o makine zaten ağrımda vardı ama çok kısa sürdü zaten alışmıştım da hem:KK1:
Pazartesi yine gidicem yıne aynı sekılde bakıcakk bebiş için değer yeterki o iyi olsun...

Bu arada sen isim düşündün mü kızına canım merak ettım

idilimmmm maşallah ben de baktım albumune çok tatlı hamile olmuşsunn :nazar: baya da buyyumuş karnın maşallah benım fazla bellı değil açıkcası yanı tabıkısı vardaa o kadar değil ama ... erçi aramızda 1 ay vardı senınle o kadar olması da normal yanıı :kahve:

alsanaalsanasmile küstümÇok üzgünüm çoook

Yaaa küsmeeee olumunekankayizsmile hem ne malum 1 hafta sonra gerçek müjdeyi vermicem sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

bakabilirsin canım ekledim senin için :)

Ayyyyyy çok tatlısın yaaa maşallah kuşum :nazar: kaldır kız kaldır nazar değer valla olumunekankayizsmile

evett canım alttan baktı inşallah göbüşten bebişi gördüğüm günlerde gelir
İlk çok tedirgin oldum,içten içe korktum bir de kasıklarıma ağrı yaptı o makine zaten ağrımda vardı ama çok kısa sürdü zaten alışmıştım da hem:KK1:
Pazartesi yine gidicem yıne aynı sekılde bakıcakk bebiş için değer yeterki o iyi olsun...

Bu arada sen isim düşündün mü kızına canım merak ettım
canım benım ılk aylarda alttan muayeneler tehlıklıdır .. dr una soylee gobuşunden baksın oyle bır ımkan varsa soyleyım sana :1hug:

X