Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşbulduk bebişim
kayınvaldeme geldimde hemen bi size mrb deyim dedim bu pcde taa 3.katta onlarda enalttalar yanlartına gdeiyim arasıra kaçıp gelirim sizi çok özledim kızlar
belleden haber yokmu

anladım hayatımmm

valla belleden haber yokkk hala.. kan testı yaptıracaktı ama sabahtan ber ben burdayım gelmedı daha ınş. sonucu ıyıdır...

Müsait değildim canım ya;girdiğimde de beni soran kimseye denk gelmediğim için alelacele bakınıp bişey yazmadan çıktım. mafoldumben
Sen nasılsın neler yapıyorsun?

:eek:klava: :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava: kaç defa sordum yazdım yaaaa :1hug:

nagehancım ben gelemedim duana cnm çokta üzüldüm çok isteim ama biliosun kayınvaldemdeydim patlıcaları biberleri fln közledik çok istdm ama gelemedim ama şuao0kuyup dua ettim senin için öncelikle Allahım kabul etsin hayırlısıyla bebeğin seni dah fazla bekletmesin inş cnm bnm

Teşekkür ederim bitanem düşünmen yeter olumunekankayizsmile

günaydın kızlarrrrrr

dün akşam burda bi özel hastane açıldı oraya gittik eşimle.. gece rahat uyuyalım diye..içerde herhangi bi kanama yok dedi..birikmiş kanmış o gelen.beklediği içinde kahverengi olmuş..kahverengi gelen herşey bizim için çok iyidir doktor..sonra bebeklerime baktık..hepsi çok iyiymiş..günlerinden önde gidiyorlarmış..100 gram olmuşlar :)) bi de ikisinin cinsiyetini görebildi..öbürü eliyle saklamıştı :))
2 tanesi ERKEK geliyorr zemuszemus

Annuuuuuuuuuuuuummm yerim kıs ben o sıpalarıııııııııı :emir_bebek: :emir_bebek: ama ben en başından beri üçünün de erkek olduğunu düşünüyorum zaten, bu sefer hislerim tuttu :lepi:

geçmiş olsun canım kesin hamilesin:roflol::roflol:
canım benim o testlerim geldi ben bugün temizlendim kaçıncı günü başlicam o testleri yapmay a :ecrin_bebek:

Valla ben 12. gün başladım hayatım 14. günden itibaren 17. güne kadar sürekli çift çizgi gördüm, o dört günü de sürekli çalışarak değerlendirdim hayatım bayanssulusmile

Merhaba canım mevsimden dolayı olmayası faranjit genedle yaz ayalrında olanalr için denir öle hamişmi diye
tabii inşallah vardır da yani ve geliyosa da burdan ona seslenıorm bebişşşş
sağlıkla gel bu sefer şeromu üzmeee :enbuyukkk:

Evet yaaaaaaaaa :eek:klava:

ayhhh ne yaptın kızz yemekteee:1shok:

Anam yemek yapmaya halim kalmadı ki, temizliği anca bitirdim, dün balkonumuza sürgülü cam takıldı, hemen temizlemeyin dediler olan pisliği duruyodu dünden beri, onu temizliyim, evi toparliyim derken hal kalmadı bende :bbo: kociş de dışardan kızarmış tavuk alıp geldi, yanına bi pilav yaptım onlardan yedik boshayallersmile

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

bellee....................................20 EYLÜL (Güzel Haberlerini Bekliyoruz delikafadulden :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

ParadiesAngel.......................24 EYLÜL
KotuKediSero........................30 EYLÜL
Seliz.........................................2 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Emos3985.................................12EKİM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 -SariLale-zonox--Yavyum

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

Belleeeeeeeeeeeee çatlicam kız ne zaman verecen müjdeyi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :eek:klava:

Teşekkür ederim bitanem düşünmen yeter olumunekankayizsmile

Annuuuuuuuuuuuuummm yerim kıs ben o sıpalarıııııııııı :emir_bebek: :emir_bebek: ama ben en başından beri üçünün de erkek olduğunu düşünüyorum zaten, bu sefer hislerim tuttu :lepi:

Valla ben 12. gün başladım hayatım 14. günden itibaren 17. güne kadar sürekli çift çizgi gördüm, o dört günü de sürekli çalışarak değerlendirdim hayatım bayanssulusmile

Evet yaaaaaaaaa :eek:klava:

Anam yemek yapmaya halim kalmadı ki, temizliği anca bitirdim, dün balkonumuza sürgülü cam takıldı, hemen temizlemeyin dediler olan pisliği duruyodu dünden beri, onu temizliyim, evi toparliyim derken hal kalmadı bende :bbo: kociş de dışardan kızarmış tavuk alıp geldi, yanına bi pilav yaptım onlardan yedik boshayallersmile

ohhhhhhhhhhhhhh afıyet olsun canımmm dınlen guseceeeeŞeniz

Anaaaaaaaaaaaaa delikafadulden benim ayaklarım üşüyo kesin hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm :roflol: :roflol: :roflol:

Anaaaaaaaaaaaaa delikafadulden benim ayaklarım üşüyo kesin hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm :roflol: :roflol: :roflol:

çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

moralini bozmim ama yanman lazımmm -tatlicadiarzu-

Kızlar bu ay bişeyi kırk kere söylersen gerçek olur tezini deniyorum, hadi bakalım hepiniz Şero hamş deyin bakim hihoyyyt
Ben hamileyim, ben hamileyim, ben hamileyim, ben hamileyim, ben hamileyim, ben hamileyim, ben hamileyim, ben hamileyim, ben hamileyim, ben hamileyim... alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

X