- 13 Ocak 2010
- 4.429
- 0
hoşbulduk bebişim
kayınvaldeme geldimde hemen bi size mrb deyim dedim bu pcde taa 3.katta onlarda enalttalar yanlartına gdeiyim arasıra kaçıp gelirim sizi çok özledim kızlar
belleden haber yokmu
serooooooo yaptın mı yemeklerınııı temızlıklerınııı hımmm
Bitti çok şükür hayatım ama ben de bittim valla heryerim ağrıyo akannehir
Müsait değildim canım ya;girdiğimde de beni soran kimseye denk gelmediğim için alelacele bakınıp bişey yazmadan çıktım. mafoldumben
Sen nasılsın neler yapıyorsun?
nagehancım ben gelemedim duana cnm çokta üzüldüm çok isteim ama biliosun kayınvaldemdeydim patlıcaları biberleri fln közledik çok istdm ama gelemedim ama şuao0kuyup dua ettim senin için öncelikle Allahım kabul etsin hayırlısıyla bebeğin seni dah fazla bekletmesin inş cnm bnm
günaydın kızlarrrrrr
dün akşam burda bi özel hastane açıldı oraya gittik eşimle.. gece rahat uyuyalım diye..içerde herhangi bi kanama yok dedi..birikmiş kanmış o gelen.beklediği içinde kahverengi olmuş..kahverengi gelen herşey bizim için çok iyidir doktor..sonra bebeklerime baktık..hepsi çok iyiymiş..günlerinden önde gidiyorlarmış..100 gram olmuşlar :)) bi de ikisinin cinsiyetini görebildi..öbürü eliyle saklamıştı :))
2 tanesi ERKEK geliyorr zemuszemus
geçmiş olsun canım kesin hamilesin:roflol::roflol:
canım benim o testlerim geldi ben bugün temizlendim kaçıncı günü başlicam o testleri yapmay a :ecrin_bebek:
Merhaba canım mevsimden dolayı olmayası faranjit genedle yaz ayalrında olanalr için denir öle hamişmi diye
tabii inşallah vardır da yani ve geliyosa da burdan ona seslenıorm bebişşşş
sağlıkla gel bu sefer şeromu üzmeee :enbuyukkk:
ayhhh ne yaptın kızz yemekteee:1shok:
Teşekkür ederim bitanem düşünmen yeter olumunekankayizsmile
Annuuuuuuuuuuuuummm yerim kıs ben o sıpalarııııııııııama ben en başından beri üçünün de erkek olduğunu düşünüyorum zaten, bu sefer hislerim tuttu :lepi:
Valla ben 12. gün başladım hayatım 14. günden itibaren 17. güne kadar sürekli çift çizgi gördüm, o dört günü de sürekli çalışarak değerlendirdim hayatım bayanssulusmile
Evet yaaaaaaaaaklava:
Anam yemek yapmaya halim kalmadı ki, temizliği anca bitirdim, dün balkonumuza sürgülü cam takıldı, hemen temizlemeyin dediler olan pisliği duruyodu dünden beri, onu temizliyim, evi toparliyim derken hal kalmadı bende :bbo: kociş de dışardan kızarmış tavuk alıp geldi, yanına bi pilav yaptım onlardan yedik boshayallersmile
fatoşşşşşşşşşşşş bebişimız nasıll
Anaaaaaaaaaaaaa delikafadulden benim ayaklarım üşüyo kesin hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm :roflol: :roflol: :roflol:
Belleeeeeeeeeeeee çatlicam kız ne zaman verecen müjdeyi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiklava: [/Q
hele bı gelsınnnn kızıcaz topıkçeeee kötükedihüso merak ettırdı bızı aamaa :kedi:
Belleeeeeeeeeeeee çatlicam kız ne zaman verecen müjdeyi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiklava: [/Q
hele bı gelsınnnn kızıcaz topıkçeeee kötükedihüso merak ettırdı bızı aamaa :kedi:
noldu ki kan testine mi gitttiii
Anaaaaaaaaaaaaa delikafadulden benim ayaklarım üşüyo kesin hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm :roflol: :roflol: :roflol:
iyiyiz canım bugun devlet hastanesine gittim rutin kontrol için ikili test yaklaşıo malum
herşey yolunda dedi şükürler olsun
ferrum a başlıyorum sadece