Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayşem bugün bi ara uyumuştum ve kalkıp tuvalete gittiğimde çamaşırımda ceviz büyüklüğünde kahverengi bişi vardı..ama sıvı değil,yoğun bişeydi..sonra hiç bişi gelmedi.3 saat önce falan oldu..ve ben doktoruma ulaşamıyorum..7 haftalıkkende damla damla olmuştu ve sıvıydı yani lekeydi..ama bu büyüktü.. nedir sence bu?

kızlar selam dunden beri bu topicde geziniyorum guzel bir paylaşım olmuş

size benim hikayemle başalyım evleneli 2 bucuk yıl oldu 2 duşuk bir negatif tüp bebek denemem var ilk gebeliğim evlendim sıra oldu 2.sini gecen haziran ayında yaşadım hemde tedaviden hemen sonra ki ayda kaldım hamiş ama olmadı şimdi ise yine şupheleniyorum kendimden bugun adetimin 29. gunu gerçi ben 28 -29 gunde bir olurum bu artı eksi 2 gun oynar ama son 2 adetim 26. gunumde geldi ama ben yine 28 29 gun diye hesapladım ama bugun benim adet gunum yani 29. gunum ve 4 5 gundru aşırı bel ağrısı var bir de gaz diğer gebeliklerimde olmadı böle akıntım var birde göğüsler şiş öle yanma acıma yok ara sıra nadir sızlıyor dun eşim test getirmiş yaptım akşam cıkmadı bişe ilk gebeliğimde 29. gunde cıkmıştı 2. sınde 34 gun yapmıştım cıktığında
sizce erken mı yapmışım off kafam cok karışık

ayşem bugün bi ara uyumuştum ve kalkıp tuvalete gittiğimde çamaşırımda ceviz büyüklüğünde kahverengi bişi vardı..ama sıvı değil,yoğun bişeydi..sonra hiç bişi gelmedi.3 saat önce falan oldu..ve ben doktoruma ulaşamıyorum..7 haftalıkkende damla damla olmuştu ve sıvıydı yani lekeydi..ama bu büyüktü.. nedir sence bu?

kan parçası gibi bişimiki acaba

slm kızlar bu arada hepinizee

canım pıhtı gibi bişeymıydı ????

ağrın sızın varmı sancı fln ?

arkadaşım bende bildiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim önce korkma sakın bak devamı gelmemiş ben ablamdan biliyorum onunda 2 bucuk 3 aylıkken gelmişti öle kahverengi 2 parmak buyukkluğundeydi demişti korkmuş hemenn gitmiş doktoruna bebekde bişe yok demiş doktor içerde kalan pis kan demiş doktor seninkide öledir bence korkma ama tabii en yakın zamanda doktorunla görüş ama panik yapma bence bişe yok

ağrım yok.çamaşırım koyu renkti tam belli olmuyordu pıhtılığı ama değildi..ama sanki hani adet olmadan önce kahverengi akıntı gelir ya öle bişi gibi..ama hiç ağrım yok.bilmiyorumkismile

ağrım yok.çamaşırım koyu renkti tam belli olmuyordu pıhtılığı ama değildi..ama sanki hani adet olmadan önce kahverengi akıntı gelir ya öle bişi gibi..ama hiç ağrım yok.bilmiyorumkismile

cnm seni endişelendirmek istemem ama bence hemen bi doktora git çünkü senin 3 tane bebeişin var.biliyosun ne olursa olsun biraz riskli bi hamilelik.o yüzden zaman geçirmeden bi doktora git kafan rahat olsun bi sorun varsada onlar hemencik hallederler

insallah kötü bisey degıldır canım heyecan yapma hıc bılgımde yokkı yardımcı olayımbilmiyorumkismile

canım korkulcak bişey oldugunu sanmıyorum heleki kırmızı renk kan gelmeıdkçe
hiçbişey olmaz ama tekrarlarsa sen gene bi doktoruna ulaş
seninki çoğul gebelık canım diğerlerine benzemez :) bişey yoktur inşallah

sadece içini rahatlatmak için anlattım :) ben coğul gebelik olduğunu görmedim pardonbilmiyorumkismile
ama yine dediğim gibi doktorunla en yakın zamanda göruş

kızlar bana yardımcı olurmusunuz testi erken mi yapmışım kafam cok karışık

kızlar bana yardımcı olurmusunuz testi erken mi yapmışım kafam cok karışık

cnm aslında normal bi zamanda yapmışsın testi bi iki gün daha bekle sonra tekrar yaparsın.olmadı bi kan testi yaptır.bende 3 senelik evliyim.1 ay önce bebegimi kaybettim ama hamilelik belirtilerim adet olucakmışım gibi kasıklarım agrıyodu bide gögüslerim şişmişti çok.işallah vardır bebiş ama sen 2-3 gün daha bekle test yap

kızlar çok sağolun..hepinize teşekkür ederim.
ben biraz yatayım..

canım bence hemen doktorunu şu dakikada ara en kısa zamanı falan yok ciddiye al bunu doktorlar birçok önlem söylüyorlar ve önlem alıyorlar ilaç serum falaln veriyorlar rahat olma ben senin yerinde olsam hemen aramıştım ihmale gelmez başına gelmiş biri olarak söylüyorum

X