Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar yaaaa
işteyim ama bayılıcam şimdi masanın üzerine
aşırı uykum geliyo midemde kötüü
nasıl çalışıcam ben bu halde bilmiyorummm
akıl verin bana nolurrrrr

kız nedir benim senden çektiğim... :mymeka:
kaynanmdan çekmedim senden çektiğimi... :dilcikar:
yettin canımaa...senağlama

Sana eli sopalı bi kaynana lazım klava: , o boşluğu da ben dolduruyom şekerim fena mı zemuszemus zemuszemus zemuszemus

annuummm elif kız kavgada söylenemez bu kaydirigubbakcemile3

Bak bak nasıl ortalığı karıştırıyo kankamla bizi birbirimize düşürecek cadı bu cadıııııııııııı :roflol: :roflol: :roflol:

hii kontes dedinde ben kontese msj cekcktm akannehir dur yazıym hemen kzı ii hatırlattın he

annuummm elif kız kavgada söylenemez bu kaydirigubbakcemile3

çek canım çek...bizede haberr ver:))))))

evett.kavgada söylenmez..bıktım bundan kızz..
çok fena kaynana olur bundan valla bunun damadınada gelininede acırımmm.... sempatiksalakcinni

anlaşılan sadece ben değilmişim ciğer yapmayı bilmeyen:umursamaz: en iyisi annemi arayayım ben CADIARZU

kızlar yaaaa

Ayyyyyy ben de o dediğinden olmak istiyooooooooooommm boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
Ay yok anacım ben gerçekten psikopata bağladım haa :roflol: :roflol: :roflol:

bi daha gelmicem çalışırken yanlış yazınca benle dalga geçiyonuz siz :umursamaz::umursamaz::umursamaz:

topukluayakkabi hoş geldin.

14. haftaya giriosun hayırlı olsunn. bebeklerin cinsiyeti ne zaman belli olurmuşş:icecream:

hoşbuldum canım...14.haftamız bityo kız ne girmesi
cinsiyet için pzt günü kontrolümüz var,o zaman belli olur dedi doktorum ama tabi hepsi gösterirmi bilemem bilmiyorumkismile
analarına çektilerse hemen nazlanmadan hemen gösterirler de,bilemicem:roflol:

evett.kavgada söylenmez..bıktım bundan kızz..
çok fena kaynana olur bundan valla bunun damadınada gelininede acırımmm.... sempatiksalakcinni

korksunlar benden sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

anlaşılan sadece ben değilmişim ciğer yapmayı bilmeyen:umursamaz: en iyisi annemi arayayım ben CADIARZU

Aslında ben ayşe biliyodur diye tahmin etmiştim ama bilmiyorumkismile belki de görmemiştir mesajını boshayallersmile

kızlar yaaaa
canım uykunu nasıl açarsın bilmiyrum ama mide bulantına sürekli çubuk kraker ye..iyi geliyomuşş...

bunndan sonra mesafe koyuyorum araya... :dilcikar:
cadı bu yaaa..kocişinide yedi bitirdi zatennn....yani kemirme falanda değil
bi lokmada uyttu adamı...

bi daha gelmicem çalışırken yanlış yazınca benle dalga geçiyonuz siz :umursamaz::umursamaz::umursamaz:

Gel kuşum gel sen ŞERO'na gel sempatiksalakcinni ben seni teselli ederim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

bence deeeeee :roflol: :roflol: :roflol:

gelmiyorum hiç birinizin yanına ben ben yanlış yazınca herkeşler benle dalga geçiyor :umursamaz:

bunndan sonra mesafe koyuyorum araya... :dilcikar:
cadı bu yaaa..kocişinide yedi bitirdi zatennn....yani kemirme falanda değil
bi lokmada uyttu adamı...

Anam ne doluymuşsun sen de :dilcikar: dök içini dök içinde kalmasın :dilcikar: bebişe yer kalmaz sonra :roflol: :roflol: :roflol:

bu site iyice manyadı yaa
edit i kaldırmışlar... avatar resmimi değiştiremiyorum,albümüme resim ekleyemiyorum..
püfff

ya geçenlerde ultrason görüntüsü izledim 3 üz bebeklerin. ayyyyyy inanılmaz kıpır kıpırlar ne o öyle, yerlerinde duramıolar. çok sevimlilerdi. eşim çok özendi. :hulya:

kızlar ben artık çıkıyorum, yemek yapıcam artıkınbayanssulusmile
bizi özleyin anacımmm opuyorumnanaktan

ya geçenlerde ultrason görüntüsü izledim 3 üz bebeklerin. ayyyyyy inanılmaz kıpır kıpırlar ne o öyle, yerlerinde duramıolar. çok sevimlilerdi. eşim çok özendi. :hulya:

bunu bi doğur,arkasından sana vereceğim tarifi uygula,üçüz doğur bi dekaydirigubbakcemile3
üzme kocacını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…