Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm nihahaha :lepi:

çek canım çek...bizede haberr ver:))))))

evett.kavgada söylenmez..bıktım bundan kızz..
çok fena kaynana olur bundan valla bunun damadınada gelininede acırımmm.... sempatiksalakcinni

valla alayına gider bu kızz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

haber veririm tabii

anlaşılan sadece ben değilmişim ciğer yapmayı bilmeyen:umursamaz: en iyisi annemi arayayım ben CADIARZU

ayy canım hiç sevmem ciğer :sinifsinif: ne pişririm ne yerim eşimde sevmez onun için almam ben hiç tarıfınıde bılmıyorum doğal olrk :)
[
Aslında ben ayşe biliyodur diye tahmin etmiştim ama bilmiyorumkismile belki de görmemiştir mesajını boshayallersmile

canım ben ciğer svmem ondan bılmıyorum :) pişirmedım hiç :)

bunu bi doğur,arkasından sana vereceğim tarifi uygula,üçüz doğur bi dekaydirigubbakcemile3
üzme kocacını

CANM BİLİNÇALTIMA GİRMİŞ HERHALDE SENİN BEBİŞLER 3 TANE ERKEK BEBEK YAN YANA Bİ TATLILARDI GEÇEN AKŞAM RÜYAMDA SORMAYIN OKADAR MUTLUYDUMKİ ANLATAMAM UYANINCA HEPSİİ UÇTU GİTTİsenağlamasenağlama

Ah canıııııımmm :teselli: inşallah rüyan gerçek olur kız belli mi olur olumunekankayizsmile

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar 2 haftalık olmuşuz bugün...bana dün gibi geliyo...

bi daha gelmicem çalışırken yanlış yazınca benle dalga geçiyonuz siz :umursamaz::umursamaz::umursamaz:

ah yazık bu hatuna yauu üstüne gelmeyin :)

canım benim sana en kısa zamanda nasib olur inşallah sağlıkla :)

merhaba arkadaslar ...

merhaba canım hoşgeldin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…