Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gül sen güll :dilcikar: hele bi doğsunn..hadi yavrum sen bi teyzene git diycem..üç ay başındaa..evde yokumda diyemezsinn.. lmaz: .dilcikar:

Göndeeeeeeeeerrr ondan mı korkacam lülülülülülü ben bakarım yeğenime anası utansın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hadi git git

yemekten sonra gelemessin bi kere oynaşır mısınız naparsınız bilemem artıkk aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

kolay gelsin canım :)

Yok kız dün akşam yaptık daha yapmak istemiyom, son haftada yaramazlık yaptığımız zaman hep lekelenme oluyo peşine, 3-4 gün ha adet geldi ha gelecek bekle dur işin yoksa bilmiyorumkismile

evet öyle yapıcam..kaytaramazda...kendininkide olacak tabi...hunilerle gezer karasu hanımmm artıkk...

Kız kendim huni gibi olacam zaten ne gerek var huniye :roflol: :roflol: :roflol:

nekadan kompleksli bi anne..kabul ett.yakında gideceğin yerler için arabaya gerek kalmıycak..top gibi yuvarlana yuvarlana gideceksinnn.. :roflol: :roflol: :roflol:
Ayyyyy evet yaa hele bi de üçüz göbeğini düşünemiyom akannehir akannehir akannehir
Ay kızlar bu arada ben dün kendime yeni ciciler aldım da hayatımda ilk defa gardrobuma 38 beden kıyafetler girdi yaa ne kadan kilo almışım ben öyle yaaaaa akannehir akannehir akannehir

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
KotuKediSero, aydemet26+, ay_she+, meltem_butterfly, ParadiesAngel+, pembedana, superisiyim+, TopukluAyakkabi+, Yavyum+
Anuuuuuuuuuuuuuummmm yine kalabalığız maşallah topikimize aaahhhhh ahhhh biz zamanında 20 kullanıcı okuyor da gördük ama şimdi nerdeeeeeeeeee :gitme: , hamile kalan kaçıyo, o zaman kaçmasa doğurunca kaçıyo anasını satıyım klava: (sözüm meclisten dışarı haaa olumunekankayizsmile

GECECİLERLE GÜNDÜZCÜLERİ BİRLEŞTİRİRSEK 20 Yİ DE GEÇER CANIMMM:)):teytey::teytey::enbuyukkk:

ŞEROCUM BUARADA DÜN DUA ETMİŞMİSİİZ BEN KATILAMIYORUM AKŞAMLARI...ALLAH KABUL EDER İNŞALLAH...HAYIRLISIYLA GELSİN BEBİŞLERRRRR

Hoşgeldin canım :)

ya sizin cinsiyerle belli olur bu hafta ne zmana gitceksnz doktora ay çok merak edıyorum hihoyyyt

pazar günü gitcektik ama izinliymiş doktorum..sanırım pazartesiye kaldıbilmiyorumkismile belli etmesemde bende çok merak ediyorum boshayallersmile

kim demiş tontiş diye gayet fit bi hatunsun sen yerimseniben

o göbüktekiler bebiş.....boru mu olcak o kadar :hulya:

öle dimi ayşecim benim Şeniz

nekadan kompleksli bi anne..kabul ett.yakında gideceğin yerler için arabaya gerek kalmıycak..top gibi yuvarlana yuvarlana gideceksinnn.. :roflol: :roflo: :roflo:

olsun, ama şimdi yürüyerek gidebiliyorum laelaelaelaelae

valla kontesle tinker bizi hiç habersiz bırakmadılarr..hepimiz onlaar gb oluruz inşallaaahhh....

GECECİLERLE GÜNDÜZCÜLERİ BİRLEŞTİRİRSEK 20 Yİ DE GEÇER CANIMMM:)):teytey::teytey::enbuyukkk:

İşte önceden hep birlikteydik, gececi gündüzcü yoktu, gece gelenler gündüz de geliyodu bu saatlerde topik panayır yerine dönüyodu ne güsel :teytey: :teytey: :teytey:

valla kontesle tinker bizi hiç habersiz bırakmadılarr..hepimiz onlaar gb oluruz inşallaaahhh....

Ay benim senden hiç ümidim yok valla :dilcikar: sen Feyzine kavuşunca bizi satar gidersin :roflol: çok satıcı bi hatunsun ben çözdüm seni :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar ya bana arnavut ciğerinin tarifini verirmisiniz ?nette var ama hep farklı farklı bilmiyorumkismile ilk defa yapıcamda :kedi:

selammm kızlaar :) nasılsınızz

İyiyiz cicim boshayallersmile hoşgeldin olumunekankayizsmile sen nasılsın?

kızlar ya bana arnavut ciğerinin tarifini verirmisiniz ?nette var ama hep farklı farklı bilmiyorumkismile ilk defa yapıcamda :kedi:

Ayyy valla tek bildiğim bol soğanlı yapıldığı çok yardımcı oldum dimi kaydirigubbakcemile3

Ay benim senden hiç ümidim yok valla :dilcikar: sen Feyzine kavuşunca bizi satar gidersin :roflol: çok satıcı bi hatunsun ben çözdüm seni :roflol: :roflol: :roflol:

kız nedir benim senden çektiğim... :mymeka:
kaynanmdan çekmedim senden çektiğimi... :dilcikar:
yettin canımaa...senağlama

hii kontes dedinde ben kontese msj cekcktm akannehir dur yazıym hemen kzı ii hatırlattın he

Yok kız dün akşam yaptık daha yapmak istemiyom, son haftada yaramazlık yaptığımız zaman hep lekelenme oluyo peşine, 3-4 gün ha adet geldi ha gelecek bekle dur işin yoksa bilmiyorumkismile

e tabii yapmayın o zaman :)

hadi inşallah haftaya alırız haberlerni gösterirler inşallah :) uygun pozisyon önemli hele ki üçüz
totosu başı derken ancak gözükür kaydirigubbakcemile3

öle şekercim olumunekankayizsmile

annuummm elif kız kavgada söylenemez bu kaydirigubbakcemile3

selammm kızlaar :) nasılsınızz

hoşgeldin canım :)

topukluayakkabi hoş geldin.

14. haftaya giriosun hayırlı olsunn. bebeklerin cinsiyeti ne zaman belli olurmuşş:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…