duymadım ama Allahın ismi. mutlaka fayda getirir.
gül sen güll :dilcikar: hele bi doğsunn..hadi yavrum sen bi teyzene git diycem..üç ay başındaa..evde yokumda diyemezsinn..lmaz: .dilcikar:
hadi git git
yemekten sonra gelemessin bi kere oynaşır mısınız naparsınız bilemem artıkk aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
kolay gelsin canım :)
evet öyle yapıcam..kaytaramazda...kendininkide olacak tabi...hunilerle gezer karasu hanımmm artıkk...
Ayyyyy evet yaa hele bi de üçüz göbeğini düşünemiyom akannehir akannehir akannehirnekadan kompleksli bi anne..kabul ett.yakında gideceğin yerler için arabaya gerek kalmıycak..top gibi yuvarlana yuvarlana gideceksinnn.. :roflol: :roflol: :roflol:
Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
KotuKediSero, aydemet26+, ay_she+, meltem_butterfly, ParadiesAngel+, pembedana, superisiyim+, TopukluAyakkabi+, Yavyum+
Anuuuuuuuuuuuuuummmm yine kalabalığız maşallah topikimizeaaahhhhh ahhhh biz zamanında 20 kullanıcı okuyor da gördük ama şimdi nerdeeeeeeeeee :gitme: , hamile kalan kaçıyo, o zaman kaçmasa doğurunca kaçıyo anasını satıyım klava: (sözüm meclisten dışarı haaa olumunekankayizsmile
Hoşgeldin canım :)
ya sizin cinsiyerle belli olur bu hafta ne zmana gitceksnz doktora ay çok merak edıyorum hihoyyyt
kim demiş tontiş diye gayet fit bi hatunsun sen yerimseniben
o göbüktekiler bebiş.....boru mu olcak o kadar :hulya:
nekadan kompleksli bi anne..kabul ett.yakında gideceğin yerler için arabaya gerek kalmıycak..top gibi yuvarlana yuvarlana gideceksinnn.. :roflol: :roflo: :roflo:
Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
KotuKediSero, aydemet26+, ay_she+, meltem_butterfly, ParadiesAngel+, pembedana, superisiyim+, TopukluAyakkabi+, Yavyum+
Anuuuuuuuuuuuuuummmm yine kalabalığız maşallah topikimizeaaahhhhh ahhhh biz zamanında 20 kullanıcı okuyor da gördük ama şimdi nerdeeeeeeeeee :gitme: , hamile kalan kaçıyo, o zaman kaçmasa doğurunca kaçıyo anasını satıyım klava: (sözüm meclisten dışarı haaa olumunekankayizsmile
GECECİLERLE GÜNDÜZCÜLERİ BİRLEŞTİRİRSEK 20 Yİ DE GEÇER CANIMMM:)):teytey::teytey::enbuyukkk:
valla kontesle tinker bizi hiç habersiz bırakmadılarr..hepimiz onlaar gb oluruz inşallaaahhh....
ya bana neden tontiş diyosunuz yaaa(( değilim ben tontiş falan:dilcikar:
ben sana tontiş derken sevimli anlamında demiştim fatoşcum özür dilerim
selammm kızlaar :) nasılsınızz
kızlar ya bana arnavut ciğerinin tarifini verirmisiniz ?nette var ama hep farklı farklı bilmiyorumkismile ilk defa yapıcamda :kedi:
ben sana tontiş derken sevimli anlamında demiştim fatoşcum özür dilerim
Ay benim senden hiç ümidim yok valla :dilcikar: sen Feyzine kavuşunca bizi satar gidersin :roflol: çok satıcı bi hatunsun ben çözdüm seni :roflol: :roflol: :roflol:
valla kontesle tinker bizi hiç habersiz bırakmadılarr..hepimiz onlaar gb oluruz inşallaaahhh....
Yok kız dün akşam yaptık daha yapmak istemiyom, son haftada yaramazlık yaptığımız zaman hep lekelenme oluyo peşine, 3-4 gün ha adet geldi ha gelecek bekle dur işin yoksa bilmiyorumkismile
pazar günü gitcektik ama izinliymiş doktorum..sanırım pazartesiye kaldıbilmiyorumkismile belli etmesemde bende çok merak ediyorum boshayallersmile
öle dimi ayşecim benim Şeniz
olsun, ama şimdi yürüyerek gidebiliyorum laelaelaelaelae
Ay benim senden hiç ümidim yok valla :dilcikar: sen Feyzine kavuşunca bizi satar gidersin :roflol: çok satıcı bi hatunsun ben çözdüm seni :roflol: :roflol: :roflol:
fatoş mubunadı bu yine :roflol::roflol: