- 18 Eylül 2009
- 7.633
- 3
- 40
kızlar ben artık çıkıyorum, yemek yapıcam artıkınbayanssulusmile
bizi özleyin anacımmm opuyorumnanaktan
Güle güle kuşuuuummmm çok öslicez sizi opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunu bi doğur,arkasından sana vereceğim tarifi uygula,üçüz doğur bi dekaydirigubbakcemile3
üzme kocacını
Sana eli sopalı bi kaynana lazım klava: , o boşluğu da ben dolduruyom şekerim fena mı zemuszemus zemuszemus zemuszemus
Bak bak nasıl ortalığı karıştırıyo kankamla bizi birbirimize düşürecek cadı bu cadıııııııııııı :roflol: :roflol: :roflol:
çek canım çek...bizede haberr ver:))))))
evett.kavgada söylenmez..bıktım bundan kızz..
çok fena kaynana olur bundan valla bunun damadınada gelininede acırımmm.... sempatiksalakcinni
anlaşılan sadece ben değilmişim ciğer yapmayı bilmeyen:umursamaz: en iyisi annemi arayayım ben CADIARZU
[
Aslında ben ayşe biliyodur diye tahmin etmiştim ama bilmiyorumkismile belki de görmemiştir mesajını boshayallersmile
dürtimm bari şunu, resetleyelim :lepi::lepi::lepi:
bunu bi doğur,arkasından sana vereceğim tarifi uygula,üçüz doğur bi dekaydirigubbakcemile3
üzme kocacını
seni ben bi dürtersem görürsün dürtülmeyi kaydirigubbakcemile3
aman bu site iyice kafayı yedi ya noluyo anlayamıyorumlmaz:
kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm nihahaha :lepi:
valla alayına gider bu kızz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
özledin di miiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol:
CANM BİLİNÇALTIMA GİRMİŞ HERHALDE SENİN BEBİŞLER 3 TANE ERKEK BEBEK YAN YANA Bİ TATLILARDI GEÇEN AKŞAM RÜYAMDA SORMAYIN OKADAR MUTLUYDUMKİ ANLATAMAM UYANINCA HEPSİİ UÇTU GİTTİsenağlamasenağlama
merhaba arkadaslar ...
hoşgeldin canımm
merhaba arkadaslar ...
ah canıııııımmm :teselli: Inşallah rüyan gerçek olur kız belli mi olur olumunekankayizsmile
bi daha gelmicem çalışırken yanlış yazınca benle dalga geçiyonuz siz :umursamaz::umursamaz::umursamaz:
CANM BİLİNÇALTIMA GİRMİŞ HERHALDE SENİN BEBİŞLER 3 TANE ERKEK BEBEK YAN YANA Bİ TATLILARDI GEÇEN AKŞAM RÜYAMDA SORMAYIN OKADAR MUTLUYDUMKİ ANLATAMAM UYANINCA HEPSİİ UÇTU GİTTİsenağlamasenağlama
merhaba arkadaslar ...
ah yazık bu hatuna yauu üstüne gelmeyin :)
canım benim sana en kısa zamanda nasib olur inşallah sağlıkla :)
merhaba canım hoşgeldin :)