Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
anammm..sevtappp...aralık 1 de kese 8 mm.miş..2 aralıktaa 13.5 olmuşşş..anam bi günde okadar büyüyomuuu....ohaoldumsmile

aslında o kadar çabuk büyümez sanmıyorum kesin biri yanlış ölçmüştür guclubacismileama bak bende de aynı sorunlar oldu anlatsam bu kadar olmazdı belgeledim resmen sana için rahat etsin diye bak buyrunnnnnnnnn canımcım biraz sabır 10 gün geçsin bak bebek de oluşur inşallahh geç döllenme sonucu görmüyor olabilme ihtimalin var yani şekil a daki gibi (ben) o yüzden biraz sabır

tamam canım bekliycem..ilaçlarımı içiceemm...olmulu düşünücemm...duamı edicem..
sonra bakalım ne nasip edecek Rabbimm...olumunekankayizsmile

vay anasını akannehir gebelık sağlıksız ilerliyosa öylemi

ay bi yaşıma daha girdim mutlu yıllar bana sempatiksalakcinni

Aslında 2 hafta erken doğmuşum bilmiyorumkismile ama o prematüre sayılmaz ki canıııııııımmmm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

var bi erken gelme bak gördünmü annamışım hemen :sempatiksalakcinni

ama kız bebekler zaten 1-2 hafta erken gelirmiş biliyo muydun hatun milleti anacım aceleciyiz napalım :roflol:

Kızlar ben mutfağa geçiyorum kocişim 1 saate evde olur, yemek hazırlamam lazım, öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan, gelirim yine yemekten sonra

bu feyzi beni deli edecek..ce deyip kaçıyorrrr... kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

oyuncu veled gamyoncuiremsu

seni şimdiden parmağında oynatmaya başladı yandın sen hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

tamam canım bekliycem..ilaçlarımı içiceemm...olmulu düşünücemm...duamı edicem..
sonra bakalım ne nasip edecek Rabbimm...olumunekankayizsmile

affelim sanaaa :)

Aynen şekerim kaydirigubbakcemile5

Kızlar ben mutfağa geçiyorum kocişim 1 saate evde olur, yemek hazırlamam lazım, öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan, gelirim yine yemekten sonra

hadi git git

yemekten sonra gelemessin bi kere oynaşır mısınız naparsınız bilemem artıkk aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

kolay gelsin canım :)

teşekkür ederim cnm.

hepimize inş. kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ay çok güldüm çooook alkisalkisalkis

evet öyle yapıcam..kaytaramazda...kendininkide olacak tabi...hunilerle gezer karasu hanımmm artıkk...

Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:

"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar

kızlarr netten buldum bunu duyanınız varmı???

duymadım ama Allahın ismi. mutlaka fayda getirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…