- 24 Kasım 2008
- 3.070
- 1
- 45
anammm..sevtappp...aralık 1 de kese 8 mm.miş..2 aralıktaa 13.5 olmuşşş..anam bi günde okadar büyüyomuuu....ohaoldumsmile
bu feyzi beni deli edecek..ce deyip kaçıyorrrr... kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
aslında o kadar çabuk büyümez sanmıyorum kesin biri yanlış ölçmüştür guclubacismileama bak bende de aynı sorunlar oldu anlatsam bu kadar olmazdı belgeledim resmen sana için rahat etsin diye bak buyrunnnnnnnnn canımcım biraz sabır 10 gün geçsin bak bebek de oluşur inşallahh geç döllenme sonucu görmüyor olabilme ihtimalin var yani şekil a daki gibi (ben) o yüzden biraz sabır
Valla hayatım ablamda da aynısı oldu, 5 haftalık düşüğün ardından hemen tekrar hamile kaldı ve doktor onun gebelik haftasını düşük tarihine göre değil de hamileyken olmadığı adetin tarihine göre hesapladı, gebelik sağlıksız ilerlediği için vücut düşük gerçekleşmeden de, adet tarihinden itibaren yumurta üretmeye başlıyomuş biz de çok şaşırmıştık, doktor öyle demişti yerimseniben
Aslında 2 hafta erken doğmuşum bilmiyorumkismile ama o prematüre sayılmaz ki canıııııııımmmm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
bu feyzi beni deli edecek..ce deyip kaçıyorrrr... kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
tamam canım bekliycem..ilaçlarımı içiceemm...olmulu düşünücemm...duamı edicem..
sonra bakalım ne nasip edecek Rabbimm...olumunekankayizsmile
vay anasını akannehir gebelık sağlıksız ilerliyosa öylemi
ay bi yaşıma daha girdim mutlu yıllar bana sempatiksalakcinni
var bi erken gelme bak gördünmü annamışım hemen :sempatiksalakcinni
ama kız bebekler zaten 1-2 hafta erken gelirmiş biliyo muydunhatun milleti anacım aceleciyiz napalım :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Kızlar ben mutfağa geçiyorum kocişim 1 saate evde olur, yemek hazırlamam lazım, öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan, gelirim yine yemekten sonra
canım o aletin bi kesınlıgı yokmus ve bebegın kalp atısını göstermediği zamanlarda oluyormus
bu yüzdn pekçok kişi hastaneye kosuyrmus kalp atısı yok die
ama bebek sağlam kalbi atıyor gozukuyormus ultrasonda :)
canım benım değerin 5 haftaya göre yuksek ama sen 5 haftalık değil 7 haftalık
hamilesin onun için endişe etme sende tamam mı yani 5 haftalık olsn oo değer
çok yuksek denirdi ama bak ultrasond agelişim 7 haftalık cıkmıs yani o zaman degerde normal
demektir....sğalıkla gelsin inşallah kucagına :)
gül sen güll :dilcikar: hele bi doğsunn..hadi yavrum sen bi teyzene git diycem..üç ay başındaa..evde yokumda diyemezsinn..lmaz: .dilcikar:
tamam canım bekliycem..ilaçlarımı içiceemm...olmulu düşünücemm...duamı edicem..
sonra bakalım ne nasip edecek Rabbimm...olumunekankayizsmile
pişt pişt :))
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ay çok güldüm çooook alkisalkisalkis
ya bana neden tontiş diyosunuz yaaa(( değilim ben tontiş falan:dilcikar:
ya bana neden tontiş diyosunuz yaaa(( değilim ben tontiş falan:dilcikar:
evet öyle yapıcam..kaytaramazda...kendininkide olacak tabi...hunilerle gezer karasu hanımmm artıkk...
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar
kızlarr netten buldum bunu duyanınız varmı???