Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Çok çok teşekkür ederim balım benim olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

amin
:Saruboceq:

ne diim, Allah hepimizin yardımcısı olsun olmayanlara evlat nasib etsin, olanlarada annelerine sıkıca tutunmayı:gitme:

Bütün kalbimle amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum canım arkadaşım. :Saruboceq:
ALLah kabul etsin inşallah ve tez zamanda sana hayırlısıyla sağlıkla kucağına alabileceğin evlat(lar) versin

aminnnnnn aminnnn aiminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

ne diim, Allah hepimizin yardımcısı olsun olmayanlara evlat nasib etsin, olanlarada annelerine sıkıca tutunmayı:gitme:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Amin kuşum Allah razı olsun olumunekankayizsmile sana da bana da en kısa zamanda inşallah kaydirigubbakcemile5

tüm gönlümle AMİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNN diyorum canım benimmm:Saruboceq::Saruboceq:
Allah kabul etsin inşalllahhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Suuuuuuuu Fatoooooooooooşşş Eliiiiiiiiiiiiifff hadi siz deeeeeeeeee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

tüm gönlümle AMİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNN diyorum canım benimmm:Saruboceq::Saruboceq:
Allah kabul etsin inşalllahhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Anuuuuuuummm gelmiş bile balım benim Şeniz Şeniz Şeniz

Allah hepinizden razı olsun kızlar.
Dualarımız hep aynı kapıya çıkıyor.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Hepinizi öpüyorum ve iyi akşamlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…