- 18 Eylül 2009
- 7.633
- 3
- 40
kızlar ateşim 38 derece olmuşşşşşşş((
canımmm benım butun yureğımlee okudum ve AMINNNNNNNNNNNNNN dıyorummmmmm canım allahım kabul etsınnnn dularımızııı
Aaa neden yükseldi ki enfeksiyon falan mı acaba bilmiyorumkismile yoksa üşüttün mü bilmiyorumkismile yarın da düşmezse bi doktora görün hayatım ihmal etme olumunekankayizsmile
Neden böyle oldu ki canım?
Hamilelikten mi kaynaklanıyor?
elifcim okudum canım.rabbim kabul etsin ve bebeğini kucağına aldığın günler tez vakitte gelsin inşallah canım benim
zonox sagol canım ıyı dıleklerın ıcın kendım ıcınde bı aminnnnnnnnn dıyım barıkaydirigubbakcemile3
yawyum senın ıcınde fatıha okudum canım allah kabul etsin inşallah:saruboceq:
bilmiyrum ki koruyorummm :gitme:
bilmiyrum ki koruyorummm :gitme:
niyeki((((((((((((((((((
Kızlar bende bişey rica etsemm...
Eğer müsaitseniz içinizden gelirse benim ve bebeğim içinde birer fatiha okurmusunuzz.???
Sağlıkla hayırlısıyla gelmesi içinn....
niyeki((((((((((((((((((
jorkma bıtanem hamılelıkte oluyor ateş yukseklığı eskıye nazarannn ama tabı dr una sor danış uşutmuşte olbılırsınn
CANIMBENİM..ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMMM... Şeniz
BİLİYORUM HAYATIMM.ÇOK DESTEK OLDUN,,OLDUNUZZ.aLLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUNN..11BİNDEN SSONRA BIRAKMASIN ARTIK BENCEDE ANNESİNİİ...klava:
Ne kusuru bitanem hatırlaman yeter er geç farkeder mi okadar dua okudun benim için Allah razı olsun senden de annenden de kız kardeşinden de olumunekankayizsmile Allahım kız kardeşine de hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah :Saruboceq:
Heeee görmemişim kızmaaaa sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sağolasın canım benim kalbinde çok temzimiş gerçekten tam zamanında geldin kuşum olumunekankayizsmile
Ahaaaaaaa bizim pimpirik bunu duydu ya her gün ateşini ölçer artık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gökçeeeeee sen de duyma bunu haaaaa :roflol: :roflol: :roflol:
Ahaaaaaaa bizim pimpirik bunu duydu ya her gün ateşini ölçer artık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gökçeeeeee sen de duyma bunu haaaaa :roflol: :roflol: :roflol:
Bu Elifle Ögkçe bigün beni alacaklar aralarına valla, yer misin yemez misin yer misin yemez misin :tomato: :tomato: :tomato:
Cümlemizden canım :) amin amin inşallah sağlıkla kucaklarız :) ayy kaçkere teyze oldum bu topikte ayol :)
bide kardeşimdne olcam bide inşallahh senin bebiş oluca teyze olcam ohooo inşallah inşallahh :) :) :)
:kedi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yok ateş olayını danışmıştım ben evdekı druma yerimseniben normal arasıra boyle çıkmasıııı benım hamıle oladan once hepp 34.8 ıdı hamıle kaldımm şuanda hep 36larda yanııı
İnşallah canım benim olumunekankayizsmile sen de anne olursun inşallah en kısa zamanda
Yerim kız seni ben Şeniz
İnşallah canım benim olumunekankayizsmile sen de anne olursun inşallah en kısa zamanda
Yerim kız seni ben Şeniz
Ayyyyy bu akşam kalabalığız ne güsel hep böyle olsa boshayallersmile ben artık okuldan gündüz giremicem galiba üst üste hep derslerim öğlene kadar bilmiyorumkismile ama öğlende çıkıp eve gelecem öğleden sonra burdayım yatana kadar zemuszemus