Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar ateşim 38 derece olmuşşşşşşş ((

Aaa neden yükseldi ki enfeksiyon falan mı acaba bilmiyorumkismile yoksa üşüttün mü bilmiyorumkismile yarın da düşmezse bi doktora görün hayatım ihmal etme olumunekankayizsmile

canımmm benım butun yureğımlee okudum ve AMINNNNNNNNNNNNNN dıyorummmmmm canım allahım kabul etsınnnn dularımızııı

Çok teşekkür ederim bitanem Allah razı olsun olumunekankayizsmile

Aaa neden yükseldi ki enfeksiyon falan mı acaba bilmiyorumkismile yoksa üşüttün mü bilmiyorumkismile yarın da düşmezse bi doktora görün hayatım ihmal etme olumunekankayizsmile

ayyy ne bilim 2 gündür pimpirik oldum bennnn :gitme: doktora gitcektim ama gidemedim bgn halsizliktennn:gitme:

elifcim okudum canım.rabbim kabul etsin ve bebeğini kucağına aldığın günler tez vakitte gelsin inşallah canım benim

zonox sagol canım ıyı dıleklerın ıcın kendım ıcınde bı aminnnnnnnnn dıyım barıkaydirigubbakcemile3

yawyum senın ıcınde fatıha okudum canım allah kabul etsin inşallah:saruboceq:

çok çok teşekkür ederimm..allah razı olsunn...

niyeki((((((((((((((((((

Bu Elifle Ögkçe bigün beni alacaklar aralarına valla, yer misin yemez misin yer misin yemez misin :tomato: :tomato: :tomato:

Kızlar bende bişey rica etsemm...
Eğer müsaitseniz içinizden gelirse benim ve bebeğim içinde birer fatiha okurmusunuzz.???
Sağlıkla hayırlısıyla gelmesi içinn....

okuruzz kuşummm ne olcakkkkkkkkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanyeterki bebişin seninle kalsın seni hiç bırakmasımmm dualarım zaten seninle cnmmmmmŞeniz

CANIMBENİM..ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMMM... Şeniz

BİLİYORUM HAYATIMM.ÇOK DESTEK OLDUN,,OLDUNUZZ.aLLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUNN..11BİNDEN SSONRA BIRAKMASIN ARTIK BENCEDE ANNESİNİİ... klava:

elifcim mesajın geldi ama cevaplayamadım canım......bebeişin tutundu ya :)
değerin yukseldi ya bakalım kese de normale döner inşallah sen umudunu kaybetme
o seninle olmak için çabalıyor...ugrasıyor...büyümeye annesini sevindirmeye çalışıyo
sende umudunu kaybetme dualarını et bahsetmsıtım ya :) ve inan tevekkül et canım
Allah ım hayırlısını versin sana da inşallah ben hep dua ediyorum sana Allah kabul eder inşallah
illa olsun dmiyoruz hayırlısı olsun :) öpüyorum kocaman kocaman :)

Cümlemizden canım :) amin amin inşallah sağlıkla kucaklarız :) ayy kaçkere teyze oldum bu topikte ayol :)
bide kardeşimdne olcam bide inşallahh senin bebiş oluca teyze olcam ohooo inşallah inşallahh :) :) :)

Ahaaaaaaa bizim pimpirik bunu duydu ya her gün ateşini ölçer artık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gökçeeeeee sen de duyma bunu haaaaa :roflol: :roflol: :roflol:

:kedi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yok ateş olayını danışmıştım ben evdekı druma yerimseniben normal arasıra boyle çıkmasıııı benım hamıle oladan once hepp 34.8 ıdı hamıle kaldımm şuanda hep 36larda yanııı

Ahaaaaaaa bizim pimpirik bunu duydu ya her gün ateşini ölçer artık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gökçeeeeee sen de duyma bunu haaaaa :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Cümlemizden canım :) amin amin inşallah sağlıkla kucaklarız :) ayy kaçkere teyze oldum bu topikte ayol :)
bide kardeşimdne olcam bide inşallahh senin bebiş oluca teyze olcam ohooo inşallah inşallahh :) :) :)

İnşallah canım benim olumunekankayizsmile sen de anne olursun inşallah en kısa zamanda

Yerim kız seni ben Şeniz

ılık dus al canım 38 derece ates çok önemli değil eğer dahada yukselirse endişelen tmm mı ?

İnşallah canım benim olumunekankayizsmile sen de anne olursun inşallah en kısa zamanda

Yerim kız seni ben Şeniz

amin canım inşallah hayırlısı ne zamansa gelsin bebeğim :) bebekelrimiz uyyy :)

Ayyyyy bu akşam kalabalığız ne güsel hep böyle olsa boshayallersmile ben artık okuldan gündüz giremicem galiba üst üste hep derslerim öğlene kadar bilmiyorumkismile ama öğlende çıkıp eve gelecem öğleden sonra burdayım yatana kadar zemuszemus

ohhhhhh ne guselllllllllllllll kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…