Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kııızzzlaaaaaaaarrrrr kociş dışardan lahmacun söyledi yemek derdim kalmadı yeeehuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Ooooohhhh amma da kalabalığız haaa zemuszemus ay hiçbiyere kaybolmayın duamız var kaydirigubbakcemile3 ay halime bakın yaa, nerdeyse başka topiklerden AMİN demeye adam toplicam haa kaydirigubbakcemile3

KötüKediSero için Ayetel kürsi Listesi

flan...................20 (okundu)
aysen................20 (okundu)
tancredi.............20
cicvir.................20 (okundu)
porti..................40 (okundu)
KotuKediSero....20 (okundu)
ay_she..............20 (okundu)
ay_she annesi....20 (okundu)
ay_she kardşi....13 (okundu)
Gamzelikiz........20 (okundu)
su06.................20 (okundu)
Aydemet..........20 (okundu)
Belle...............20 (okundu)
Adamerve........20 (okundu)
EMOŞ8935......20 (okundu)

Duası bu akşam 20.30 - 21:00 arası yapılacak kızlar
Herkesi bekleriz.
opuyorumnanaktan

Stop date (optional) Waiting since bunlar yazıo next dıorum olmuyo ne becerıksızımmm ama bu konudaaaa aklinialirimsmile

Stop date (optional) Waiting since bunlar yazıo next dıorum olmuyo ne becerıksızımmm ama bu konudaaaa aklinialirimsmile

Valla canım bana bunlar çıkmadı;ama elimden geldiğince çevireyim stop date(durma tarihi)optional isteğe bağlı yani bu kelime hangisinin yanındaysa onu isteğe bağlı olarak doldurabilirsin.

waiting since de ne zamandır bekliyorsun demek...

amann ben de anlamdımkıııı sen bana yapsana yaaaa

Elifffffffffffffffffffff aşkitom nasılsın balım
herşey yolunda mı

İdilim hep sormuşsun beni...selamlarını öpücüklerini aldım canım bitanem benimm... olumunekankayizsmile
herşey yolundamı yine bilmiyorummm..kan değeri güzel yükseldi ama kese istenilen boyutta değil bu seferde..gerçi benim sorunlar olduğu için nnormal gb geliyo..değeerim düştü,,düşük oluyodu..son anda yırttık paçayı..o yüzden herşeyin yolunda gitmesini bekleyemem...en azınddan haftasına göre gitmez bence..ki gitmiyoda..1 hafta sonra kontrol var..eğer o zamanda kalp atışları duyulmazsa kürtaj dedi dr....:sinifsinif:

hayırlısı ne diyimm..hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…