- 18 Eylül 2009
- 7.633
- 3
- 40
Allah hepinizden razı olsun kızlar.
Dualarımız hep aynı kapıya çıkıyor.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Hepinizi öpüyorum ve iyi akşamlar diliyorum
Amin bitanem Allah razı olsun hepinizden olumunekankayizsmile Allahım sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
alah yardımcın olsun cnm benim inşallahh korktuğun başına gelmicekk güçlü ol allahım bebişini sana bağışlasın inşallahhhhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
canım benım kötu düşünmek yokk ...ilişkiye gırme eşinle bu 1 hafta aslaaa... artı ayaklarını azda olsa havaya kaldr ve sureklı yatış pozısyonunda dınlennnn...bol bol meyve yeee ayran iç suunu ıççç dıkkat ett mıden bulansa da yemeğe çalış hayatımmm :teselli::teselli:
Canım benimmm :teselli: inşallah herşey yoluna girer....
bak değerler yükseldiii, bu çok güzel bişey inşallahhh 1 hafta sonra güzel haberlerle gelirsin
kötü bişey olursa Allah korusun, üzülmek yok tamam mı? demekki neymişşş Elif hamile kalabiliyormuşş....bu olmadı, gelecek aylarda olur inşallah diyeceksinnn ....karamsarlık yok...
öpüyorum seni kocamannnnnn :1hug:
Canım bebeğin sana tutundu o senınle kalmak istiyor ınsallah Rabbim de sizi daima bir kılar:Saruboceq:
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
ALLAH 'ım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.
Bizi de Anne-Babalarımıza hayırlı, saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.
Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.
Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAH'ım bilerek ya da bilmeyerek işlediğimiz günahlardan dolayı bizi cezalandırma,AFFET !
Katından hayırlı,nur yüzlü,sağlıklı EVLATLAR ver Rabbim
ALLAH'ım sen NAGEHAN arkadaşımız için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl.
Arkadaşımıza katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.
Arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
Bütün kalbimle amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum canım arkadaşım. :Saruboceq:
ALLah kabul etsin inşallah ve tez zamanda sana hayırlısıyla sağlıkla kucağına alabileceğin evlat(lar) versin
serocum diğer tarafa da kızlar gelmiş senin için arada bakıver canım
ahhh ahhhh bebişi rahat bıraksanıza içerdeeee kötükedihüso azcık sabredın 2 aya kadar ılışkye gırmeyın zaten sıkıntılı geçıo :1hug:
YA RABBİ
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
ALLAH 'ım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi de Anne-Babalarımıza hayırlı, saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.
ALLAH'ım bilerek ya da bilmeyerek işlediğimiz günahlardan dolayı bizi cezalandırma,AFFET !
ALLAH'ım sen NAGEHAN arkadaşımız için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl.
Arkadaşımıza katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.
Kızlar bende bişey rica etsemm...
Eğer müsaitseniz içinizden gelirse benim ve bebeğim içinde birer fatiha okurmusunuzz.???
Sağlıkla hayırlısıyla gelmesi içinn....
Eeeee ne sandın kızııııııııııımmm herkes benim için toplandı naaabeeeeeeeeeeellll bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmileooo bayagı kalabalıgızzz
amin amin aminnnn......Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli evlatlar versin sana...aşkım benimm..en içten aminlerim sana...canımmmmmmmm..... olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
RABBİM SESİMİZİ DUYSUN BU HARİKA DDUAYI KABUL ETSİNNN...KARASUYUMUZA TOPİCİĞİMİZİN EN SABIRLI ANNE ADAYINA BEBEĞİNİ GÖNDERSİN ARTIKKK.....
RABBİMDEN CANI GÖNÜLDEN DİLİYORUMM....
YA RABBİ
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
Eeeee ne sandın kızııııııııııımmm herkes benim için toplandı naaabeeeeeeeeeeellll bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
Hani senin aminin bakimklava:
Kızlar bende bişey rica etsemm...
Eğer müsaitseniz içinizden gelirse benim ve bebeğim içinde birer fatiha okurmusunuzz.???
Sağlıkla hayırlısıyla gelmesi içinn....
nagişim rabbim inşAllah dualarımızı kabul eder tez zamanda gönderir bebişini
senin nezlinde tüm bekleyenlere inşAllah
aminnnnnnn
CANIMBENİM..ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMMM... Şeniz3 kulhu 1 elham okudum şekerim rabbim kabul etsin
Aşkum beniiiiiiiiiiiiiiiimmm Şeniz benim de duaların hep seninle bitanem meleğin sımsıkı tutunacak annesine buna yürekten en başından beri inanıyorum olumunekankayizsmile
amin amin amin Allah ım sabrının mükafatını versin inşallah.....daha çok bekletmesin
hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeğiniz canım....Allah kabul etsin inşallah okudugumuz duaları
iyi niyetlerimizi kalplerimizi biliyor Rabbim...senin güzel gönlüne göre en güzelini versin Allah ım
ve en güzel şekliyle sende yaşa inşallah bu güzel duyguyu csanım.....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
geç kaldım sanırım ama kufaördeydim canım çok beklettiler ondan gecıktım kusura bakma nolur bilmiyorumkismile
çakarım haaaa :mymeka: ben hepiniz için hep dua ediom hemde amini yaptım görmedinnnn
bugun işe gitmedim bütün gün uyudum halada uyurdum da artık yeter dedim hiç halim yok unuttum senin duanıda yoksa çoktan gelirdim
ama bak kalbim temizmiş sempatiksalakcinni
Ay teşkür cicim Şeniz [/B]
CANIMBENİM..ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMMM... Şeniz