Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Allah hepinizden razı olsun kızlar.
Dualarımız hep aynı kapıya çıkıyor.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Hepinizi öpüyorum ve iyi akşamlar diliyorum

Tekrar tekrar teşekkür ediyorun hayatım öpüyorum seni kocaman Şeniz iyi geceler sana da

alah yardımcın olsun cnm benim inşallahh korktuğun başına gelmicekk güçlü ol allahım bebişini sana bağışlasın inşallahhhhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

Canım bebeğin sana tutundu o senınle kalmak istiyor ınsallah Rabbim de sizi daima bir kılar:Saruboceq:

canlarımmm evet olumlu yanından düşünürsek değerlerim normale dönüyor..e bebeciğede biraz müsade verelimm dimi..zaten yeni toparlandımm.düşmek üzereydi ama anneciğini bıraakmadı..Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kurban olduğummm....

amin amin aminnnn......Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli evlatlar versin sana...aşkım benimm..en içten aminlerim sana...canımmmmmmmm..... olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

RABBİM SESİMİZİ DUYSUN BU HARİKA DDUAYI KABUL ETSİNNN...KARASUYUMUZA TOPİCİĞİMİZİN EN SABIRLI ANNE ADAYINA BEBEĞİNİ GÖNDERSİN ARTIKKK.....
RABBİMDEN CANI GÖNÜLDEN DİLİYORUMM....

Kızlar bende bişey rica etsemm...
Eğer müsaitseniz içinizden gelirse benim ve bebeğim içinde birer fatiha okurmusunuzz.???
Sağlıkla hayırlısıyla gelmesi içinn....

ahhh ahhhh bebişi rahat bıraksanıza içerdeeee kötükedihüso azcık sabredın 2 aya kadar ılışkye gırmeyın zaten sıkıntılı geçıo :1hug:

nagişim rabbim inşAllah dualarımızı kabul eder tez zamanda gönderir bebişini
senin nezlinde tüm bekleyenlere inşAllah

aminnnnnnn

Eğer müsaitseniz içinizden gelirse benim ve bebeğim içinde birer fatiha okurmusunuzz.???

3 kulhu 1 elham okudum şekerim rabbim kabul etsin

suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ooo bayagı kalabalıgızzz
Eeeee ne sandın kızııııııııııımmm herkes benim için toplandı naaabeeeeeeeeeeellll bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
Hani senin aminin bakim klava:

Aşkum beniiiiiiiiiiiiiiiimmm Şeniz benim de duaların hep seninle bitanem meleğin sımsıkı tutunacak annesine buna yürekten en başından beri inanıyorum olumunekankayizsmile

amin amin amin Allah ım sabrının mükafatını versin inşallah.....daha çok bekletmesin
hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeğiniz canım....Allah kabul etsin inşallah okudugumuz duaları
iyi niyetlerimizi kalplerimizi biliyor Rabbim...senin güzel gönlüne göre en güzelini versin Allah ım
ve en güzel şekliyle sende yaşa inşallah bu güzel duyguyu csanım.....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

geç kaldım sanırım ama kufaördeydim canım çok beklettiler ondan gecıktım kusura bakma nolur bilmiyorumkismile

Eeeee ne sandın kızııııııııııımmm herkes benim için toplandı naaabeeeeeeeeeeellll bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
Hani senin aminin bakim klava:

çakarım haaaa :mymeka: ben hepiniz için hep dua ediom hemde amini yaptım görmedinnnn

bugun işe gitmedim bütün gün uyudum halada uyurdum da artık yeter dedim hiç halim yok unuttum senin duanıda yoksa çoktan gelirdim
ama bak kalbim temizmiş sempatiksalakcinni

Zaten sürekli okuyorum ama şimdi de okudum balım Allah kabul etsin :Saruboceq:

nagişim rabbim inşAllah dualarımızı kabul eder tez zamanda gönderir bebişini
senin nezlinde tüm bekleyenlere inşAllah

aminnnnnnn

Ay teşkür cicim Şeniz

3 kulhu 1 elham okudum şekerim rabbim kabul etsin
CANIMBENİM..ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMMM... Şeniz

Aşkum beniiiiiiiiiiiiiiiimmm Şeniz benim de duaların hep seninle bitanem meleğin sımsıkı tutunacak annesine buna yürekten en başından beri inanıyorum olumunekankayizsmile

BİLİYORUM HAYATIMM.ÇOK DESTEK OLDUN,,OLDUNUZZ.aLLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUNN..11BİNDEN SSONRA BIRAKMASIN ARTIK BENCEDE ANNESİNİİ... klava:

Ne kusuru bitanem hatırlaman yeter er geç farkeder mi okadar dua okudun benim için Allah razı olsun senden de annenden de kız kardeşinden de olumunekankayizsmile Allahım kız kardeşine de hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah :Saruboceq:

Heeee görmemişim kızmaaaa sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sağolasın canım benim kalbinde çok temzimiş gerçekten tam zamanında geldin kuşum olumunekankayizsmile

Elifcim okudum canım.Rabbim kabul etsin ve bebeğini kucağına aldığın günler tez vakitte gelsin inşallah canım benim

zonox sagol canım ıyı dıleklerın ıcın kendım ıcınde bı AMİNNNNNNNNN dıyım barıkaydirigubbakcemile3

yawyum senın ıcınde fatıha okudum canım ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH:Saruboceq:

canımmm benım butun yureğımlee okudum ve AMINNNNNNNNNNNNNN dıyorummmmmm canım allahım kabul etsınnnn dularımızııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…