Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
İdilim hep sormuşsun beni...selamlarını öpücüklerini aldım canım bitanem benimm... olumunekankayizsmile
herşey yolundamı yine bilmiyorummm..kan değeri güzel yükseldi ama kese istenilen boyutta değil bu seferde..gerçi benim sorunlar olduğu için nnormal gb geliyo..değeerim düştü,,düşük oluyodu..son anda yırttık paçayı..o yüzden herşeyin yolunda gitmesini bekleyemem...en azınddan haftasına göre gitmez bence..ki gitmiyoda..1 hafta sonra kontrol var..eğer o zamanda kalp atışları duyulmazsa kürtaj dedi dr....:sinifsinif:

hayırlısı ne diyimm..hayırlısı...

alah yardımcın olsun cnm benim inşallahh korktuğun başına gelmicekk güçlü ol allahım bebişini sana bağışlasın inşallahhhhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

İdilim hep sormuşsun beni...selamlarını öpücüklerini aldım canım bitanem benimm... olumunekankayizsmile
herşey yolundamı yine bilmiyorummm..kan değeri güzel yükseldi ama kese istenilen boyutta değil bu seferde..gerçi benim sorunlar olduğu için nnormal gb geliyo..değeerim düştü,,düşük oluyodu..son anda yırttık paçayı..o yüzden herşeyin yolunda gitmesini bekleyemem...en azınddan haftasına göre gitmez bence..ki gitmiyoda..1 hafta sonra kontrol var..eğer o zamanda kalp atışları duyulmazsa kürtaj dedi dr....:sinifsinif:

canım benım kötu düşünmek yokk ...ilişkiye gırme eşinle bu 1 hafta aslaaa... artı ayaklarını azda olsa havaya kaldr ve sureklı yatış pozısyonunda dınlennnn...bol bol meyve yeee ayran iç suunu ıççç dıkkat ett mıden bulansa da yemeğe çalış hayatımmm :teselli::teselli:

Canım sana özelden link gönder diye mesaj attım az önce görmedım sanırım.
istersen sen bana özelden at linki bilgilerini ben halledrim canım

canım saol ılgın alakan içinnn boşverrr bu da gusel yaaaa saol olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Canım benimmm :teselli: inşallah herşey yoluna girer....
bak değerler yükseldiii, bu çok güzel bişey inşallahhh 1 hafta sonra güzel haberlerle gelirsin
kötü bişey olursa Allah korusun, üzülmek yok tamam mı? demekki neymişşş Elif hamile kalabiliyormuşş....bu olmadı, gelecek aylarda olur inşallah diyeceksinnn ....karamsarlık yok...
öpüyorum seni kocamannnnnn :1hug:

Canım bebeğin sana tutundu o senınle kalmak istiyor ınsallah Rabbim de sizi daima bir kılar:Saruboceq:

evet kızlar beklıyorum bende serom canım baslayalım bıran once mısafırım gelıyomus 10 gıbı toparlıyım duadan sonra

Herkese İyi Akşamlar kızlar
Duayı göndereceğim 2 dk ya sizden ricam baştan sona kadar gönülden inanarak okuyup amin demeniz.
İnşallah Allah'ım kabul eder dualarımızı ve vesile olur serocuğumun bebişinin gelmesine

evet kızlar beklıyorum bende serom canım baslayalım bıran once mısafırım gelıyomus 10 gıbı toparlıyım duadan sonra

Geldi kuşum geldi, yaparız şimdi opuyorumnanaktan hakkını helal et balım kaç saattir benim için bekliyosun burda olumunekankayizsmile

Herkese İyi Akşamlar kızlar
Duayı göndereceğim 2 dk ya sizden ricam baştan sona kadar gönülden inanarak okuyup amin demeniz.
İnşallah Allah'ım kabul eder dualarımızı ve vesile olur serocuğumun bebişinin gelmesine

Ayyyyy çok heyecan yaptım ben delikafadulden Allahım kabul et yarabbim duy sesimizi nolur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
ALLAH 'ım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.
Bizi de Anne-Babalarımıza hayırlı, saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.
Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.
Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAH'ım bilerek ya da bilmeyerek işlediğimiz günahlardan dolayı bizi cezalandırma,AFFET !
Katından hayırlı,nur yüzlü,sağlıklı EVLATLAR ver Rabbim
ALLAH'ım sen NAGEHAN arkadaşımız için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl.
Arkadaşımıza katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.
Arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
ALLAH 'ım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.
Bizi de Anne-Babalarımıza hayırlı, saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.
Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.
Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAH'ım bilerek ya da bilmeyerek işlediğimiz günahlardan dolayı bizi cezalandırma,AFFET !
Katından hayırlı,nur yüzlü,sağlıklı EVLATLAR ver Rabbim
ALLAH'ım sen NAGEHAN arkadaşımız için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl.
Arkadaşımıza katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.
Arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN CANIM OKUDUM ALLAHIM KABUL ETSIN TUYLERIM DIKEN DIKEN OLARAK GÖZLERIM DOLARAK YÜREKTEN OKUDUM ALLAH'IM KABUL ETSIN INSALLAH
PORTAKAL SUYU ARKADASADA COK TESEKKURLER ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN CANIM :Saruboceq::Saruboceq:

X