- 13 Ocak 2010
- 4.429
- 0
Ama ben o dediğini geçen ay denedim yine işe yaramadı bilmiyorumkismile
ay Allahım yaa deli miyim neyim sempatiksalakcinni 15 aydır aşılama da dahil denemediğim şey kalmadı hala tık yok :roflol: :roflol: :roflol: ama inat ettim tüp bebek yapmicam :umursamaz: kendiliğinden gelecekse gelsin, gelmezse de ben kocişimle mutluyum olmasa da olur canııııııııııııııımmm bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
Canlarım yorumlarınızı okudum hepinize çook teşekkür ederim.
Sabahtan beri eşimle kan testi yapacak bir yer arıyoruz;en sonunda Samsun'da bulduk az sonra yola çıkıcaz ve dilerim hamiş olduğum haberiyle geri dönerim...
Bu sabahta tekrarldım testi yine böyle ikinci çizgi hemen çıkıo 5dakika içinde silik bir şekilde pembeleşiyor. Ama çok heyecanlıyım kızlar ölmezsem iyidir.Bir de beyaz bir akıntım var neden bilmiyorum.Kasıklarım ve belim çok ağrıyor sanki her an adet olucam gibi..
Size güzel haberlerle gelmeyi çok istiyorum.Dualarınızı eksik etmeyin canlar...
hadi bakalım güzel haberlerle gel ama hamilesin canım:CüvCüv:.ve ilk zamanlarda akıntı ve kasık ağrısı çok normal herkes yaşıyo bunuolumunekankayizsmile
hep ole düşün tupe mupe de kalkışma dahaaa...
yaşın ne başın neeee allahın ıznıyle olacak bebişinnn :Saruboceq:
Kız gördüm testini kesin hamilesin sen delikafadulden delikafadulden delikafadulden hadi hayırlı haberlerle gel inşallah olumunekankayizsmile
slm kızlarrr çoooooooooooook ama çoooooooook sinirliiyimkötükedihüso
İnşallah kuşum olumunekankayizsmile sen dua ediyon mu benim için bakimklava: yarın akşam duamız var amin demeye gelecen dimiiiiiiiiiiiiii klava:
gökceecim .. karagülcümmm.. karasucumm... nasılsınız.
ayy ben bugün çok sıkılıyom evde ya.
etmem mıı 20 ayetel kursıydı dımı? hemen okurumm gun içerisinde o kadar çok okuyorum kı allahım kabul etsın 20sını de senın adına okur gnderırım bıtanemmm
gökceecim .. karagülcümmm.. karasucumm... nasılsınız.
ayy ben bugün çok sıkılıyom evde ya.
Hayırdır canım ne oldu?
Dünde yazdım ama gitmişsin merak ettim seni...
hoşgeldin canım ben kendi adıma iyiyim.bence evde olmanın tadını çıkart ben işteyim vede evde olmak için neler neler vermezdim.pazar günleri çalışmak iğrenç bişey sempatiksalakcinni
hafta sonlarını sevmıorum ben deee