Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım pardon ama buraya niye koymadınn..bu topiğin amacı neki...

Canım gece boyunca koymak için resmen kendimi paraladım...
Hatta yazdım kimseciklerde yoktu yardım edebilecek...
Hep hata verdi album olusturdum resımler eklenmedi;sonra o topikten bir arkadaş koydu benim yerime.Yoksa nasıl içim içimi yedi burayada koymak için.

canım yaptıgın testlere baktım. silik belli yani. kan testi hemen yaptır tamam mı.? sonucunu heyecanla bekliyoırum.. işallah melegin senledir bitanemm..

canım yaptıgın testlere baktım. silik belli yani. kan testi hemen yaptır tamam mı.? sonucunu heyecanla bekliyoırum.. işallah melegin senledir bitanemm..

Allah razı olsun canım ilgin alakan ve güzel duaların için.Dilerim senin dediğin gibi olur.
Bu sabahta tekrarladım testi yine böyle çıktı.Bugünde şansıma günlerden pazar ve özeller bile kan tahlili yapmıyormuş her yeri aradık yarına kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum:gitme:

ıyıyım bıtanem sen nasılsınnnn gelınım nasılll bakımmm olumunekankayizsmile

bu arada bu eylul ayında hmış kalanlar topık ını bulamadım bennn boshayallersmile

ben iyiyim canım ama kızım bu gün hiç kendini hissettirmedi ya :umursamaz: bu kız çok tembel ya lmaz:

evet canım ya bende biraz baktım ama eylül ayını göremedim :sinifsinif:

ben iyiyim canım ama kızım bu gün hiç kendini hissettirmedi ya :umursamaz: bu kız çok tembel ya lmaz:

evet canım ya bende biraz baktım ama eylül ayını göremedim :sinifsinif:

anneciği çıkolota ye ve hemen sol tarafna yatt hareketlenır kızın hemencecıkkk olumunekankayizsmile

nasıl gıdıo hamıleleık bu arada..detaylı ultrasonunu yaptrdın mı hayatım:?

slm kızlarr:gitme: ben test yaptım sabah ne kocaman bır negatıff cok morelım bozuk cokk 1 aydır kurdugum hayaller yerle bır oldu:sinifsinif:mafoldumbensabahtan berı aglıyorum ya ayy cok aglayasım var

ademerve sanırım hamılesın canım hayırlısı olsun senın adına cok sevındım canım:lepi::lepi::lepi:

anneciği çıkolota ye ve hemen sol tarafna yatt hareketlenır kızın hemencecıkkk olumunekankayizsmile

nasıl gıdıo hamıleleık bu arada..detaylı ultrasonunu yaptrdın mı hayatım:?

aman çikolata yemekten isilik olucam nerdeyse bir kaç gün çok iyiydi ama dünden beri pek bi naz yapıyo annesine :asigim:

canım detaylı usg ye perşembe randevu aldım hem heyecanlı hem stresliyim bilmiyorumkismile umarım sonuç iyi çıkar :Saruboceq:

takma kafaanaaa hayırlısı boyleymişşş kendını rahat bırak bebiş gelecek o zaman göbüşüne merak etme canımmm olumunekankayizsmile

ademervenın testının resmını gormek ıstersenız ademervenın profılıne gırırn orda ıstatıslıklere gırınce yazdıgı mesajlara bakın ordan gorebılırsınız hakkaten cok sılık ben zor gordum ınsallah hamıledır

canım benim sıkma canını ya inş önümüzdeki ay hayallerin gerçekleşir Şeniz
dur bakalım öyle hemen bunalım takılmak yok kaydirigubbakcemile

bişeycık olmaz annesı sana naz yapıor demekkııı nazlı kız olacak gelınımmmmm ... hiç stres yapma ınş. hıçbir şeycık çıkmazz gonlunu ferah tut..

ben geçen pzts yaptrmıştım okumuşsundur belkıı hafıf bı kalınlık gormuştu ensede hemen amnıosentez yapıldı 2 gun nasıl geçtı bı allah bı ben bılırımm çok şukur sonucumuz ıyı çıktı dr olsun bız olalım çok sevındık bır ohh dedıkk.. allah kımseye yaşatmasın bunları :Saruboceq:

takma kafaanaaa hayırlısı boyleymişşş kendını rahat bırak bebiş gelecek o zaman göbüşüne merak etme canımmm olumunekankayizsmile

ayy canım ya bu ay cok umıtlenmısım ben farkında olmadan cok hayal kırıklıgı yasadım cokkk esımde dıyo belkı erkendır daha hastalanmadınkı dıyo moral vermeye calısıyo oda napsın bılıyorum oda cok üzüldü bellı etmesede :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

offf evet okumuştum canım sonucun iyi çıktığını öğrenincede emin ol senin kadar sevindim.desene doğana kadar hep böyle stres içinde olucaz hep bişeyler isteniyo sonucu beklerken dokuz doğuruyoruz.eyvahedigeldismile aman sağ salim kucağımıza alalımda ondan sonrası kolay yerimseniben

evet soylediğin gıbı sağsalım doğsunlar da sonrası kolayyyy :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…