- 18 Eylül 2009
- 7.633
- 3
- 40
Ayyyyy bilemedim şimdi napsan ki bilmiyorumkismile ben olsam bebeği falan boşverirdim, yani o iş için barışıp da kendini haklı görmesine dayanamazdım heralde bilmiyorumkismile ama seni etkilemek istemem canım bilmiyorumkismilebnm kocam öyle ben yüz vermesemde hayatta anlamaz öyle bekler oda.söz konusu ailesi olunca hayatta bnm ayağıma gelmez daha bu nekiii biz böyle ne sorunlar yaşadık daha anltmakla bitmez onlar yüzünden bir gece evden bile gitti daha neler neler ama ya susucam yada boşanıcam başka çaresi yok çünkü düzelmez bnmkisi ailesini görünce şimaran erkeklerden ve bunuda ailesi yapıor.ilk başlarda dahada kötüydüüü kayınaldem bnm yanımda öper kucaklaşır otururduu yavrum yavrum severdi sonra bende kayınpederim söyledim bnm yanımda hep böyle yapıo die oda kayınvaldeme bidaha öle yapma gelinini kendinden uzaklaştırırsın gibi şeyler söylemişti işte biraz düzeldii çok alayışsızlarr yaaa ne yemeğe gidebiliyoruz tekbaşımıza nede başka biryere tatile bile birlikte gitmek istiolar offf kızlarr yaaa çok sorunlarımızz var neyse kızlarrr sorunlarıma sizinde başınızı ağrıttım kusura bakmayın
buarada bugece ekşın yapmamız gerekior adetimin 17.günü geçen ayda 18.gün yumurtlamıştımmm şimdi söylyin bana ben bu durumda ne yapmalıyım
sağolun kızlar herşey için beni dinlediğiniz için biraz daha düşünmem gerek gelişmleri haberdar ederimmm bencede ben bebek işinden vazgeçiyorum çünkü kalbim çok kırıldııı
kkızlarrr...
yakaladım sizii...
feci karnım ağrıyo benimmm..
normalmidirkiii....:gitme:
evet hayatımmm malesef bu böyle aslında kayınvaldemdekayınpederimde yaşlı değiller 45 yaşındalar yaşlınmınca oraya taşınıcaz demekki bnm tek hedefim kendime elti bulup yükümü yarıya indirmek:gitme:canım yazdıklarını okudum . erkekler malesef biizm gibi ince düsünemez her zaman. sen ona daha sonra yaptıgın planlardan bahsetsdin. ben senin için bunları palnlarken sen benle yanlız olmayı istemiyon felan diye konus bence..bazen malesef erkeklere anlatmak gerikiyo böle seyleri.
ailesine gelince aslında yaslılarda yanlız kalmak istemiyo. çoçuklarından yani bizlerle vakit gecirmek istiyolar her zaman. bazen bencilce gibi geliyo bana ama... acaba diyorum yasladıgımda bende böle olabilirim. diye düşünyorum genelde..
valla bu işler her zaman bizim için zor sekerim .. aile olmak böle bişey ... hep fedekarlık..
kkızlarrr...
yakaladım sizii...
feci karnım ağrıyo benimmm..
normalmidirkiii....:gitme:
kızlar nasılsınız
canım tebrık ederım,gozunuz aydın :)
Kızlar geldim....
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!
betam 98,2.Yaklaşık 3haftalıkmış şoklardayımmmmmmmmm
Kızlar geldim....
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!
betam 98,2.Yaklaşık 3haftalıkmış şoklardayımmmmmmmmm