- 18 Eylül 2009
- 7.633
- 3
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiimmm opuyorumnanaktan nolmuş merve hamilemiymiş yoksa delikafadulden ne testi ne fotosu delikafadulden
ben soyledığın yolu ızledım ve baktımm bence hamişşş :1hug:
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiimmm opuyorumnanaktan nolmuş merve hamilemiymiş yoksa delikafadulden ne testi ne fotosu delikafadulden
gunaydın canım evet sanırız kı hamıle testte cok sılık bı cızgısı cıktı:lepi: benımse kocaman bır tek cızgım cıktı offffffffffffffff:çok üzgünüm:
ınsallahh oyledır gercekten kandada netlessınde ıyıce sevınelım barı yarın bellı olur kesındelikafadulden
günaydım şeker.evet sanırım hamile:CüvCüv:
gunaydınnnnnnnnnnnnn cnmmmmmmmmmmmmmmm ben baktım fotolara bence hamiş kzımzzzz
Ah canım beniiiiiiiiiiiiiiiimmm :sinifsinif: kıyamam ben sana üzülme nolur :teselli: belli ki bizimkiler baya bi nazlı olacaklar , merak etme doğduklarında çıkarırız acısını biz de olumunekankayizsmile
Günaydın canlarım Şeniz Şeniz durun ben de bi bakam şu teste delikafadulden gerçeğini göreceğim yok zaten bu gidişle resmini bari göriyim :roflol: :roflol: :roflol:
Taylım sen nekadarlık evlisin ve kaç aydır bekliyosun?ahhhhhhhhhhh serom ahh ınsan hemen olacak gıbı gelıyor oysa bır umuttu hep gonlu besleyen dayan yüreğim diyen umudumu kaybedıyorum cok yıpranıyorum cokk:çok üzgünüm:
acele etme sen de goreceksın yakında inş... :1hug:
Taylım sen nekadarlık evlisin ve kaç aydır bekliyosun?
1 yıllık evlı sayılırım canım 2. aydı bu bılıyorum dıceksınkı ohhooo sen boyle yaparsan bız napalım ama elımde degıl cok uzuluyorum :çok üzgünüm
1 yıllık evlı sayılırım canım 2. aydı bu bılıyorum dıceksınkı ohhooo sen boyle yaparsan bız napalım ama elımde degıl cok uzuluyorum :çok üzgünüm
Taylım sen nekadarlık evlisin ve kaç aydır bekliyosun?
Hıh söyleyene bak :roflol: hatırlatırım kanka biz senle aynı zamanda evlendik ve sen yakında doğuracan haa :roflol: :roflol: :roflol: hala acele etme diyebiliyo musun :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Ama ben artık üzülmüyorum zaten, umut da etmiyorum saldım çayıra zemuszemus halime gülmeyi, böyle de eğlenmeyi öğrendim artık zemuszemus zemuszemus
Canlarım yorumlarınızı okudum hepinize çook teşekkür ederim.
Sabahtan beri eşimle kan testi yapacak bir yer arıyoruz;en sonunda Samsun'da bulduk az sonra yola çıkıcaz ve dilerim hamiş olduğum haberiyle geri dönerim...
Bu sabahta tekrarldım testi yine böyle ikinci çizgi hemen çıkıo 5dakika içinde silik bir şekilde pembeleşiyor. Ama çok heyecanlıyım kızlar ölmezsem iyidir.Bir de beyaz bir akıntım var neden bilmiyorum.Kasıklarım ve belim çok ağrıyor sanki her an adet olucam gibi..
Size güzel haberlerle gelmeyi çok istiyorum.Dualarınızı eksik etmeyin canlar...
bana bak benı sınırlendırmeeeeeeeeeeeeee zaten şole hep salıversın hıç test mest yapmasan hemen hamiş kalacan da anacım duramıosunkııı kötükedihüso habıre bı test habıre bı test bırak yahuuu ben de senın gbıydım son ay ne halt ettım bılıosunnnnn bılmıosan anlatayımm ...ılışkıye gırdım kalktım hemen yıkandımmm. düşünmedım.cıddı anlamda sıldım bebişi kafamdan dr a gıderım bakılırım neyse o olur dedımmmm... 9 gun geçtı adetımden hatırlıorsan test yapmadım daha sonra ıdrar yolları enfeksıyonu olmuştum o sırada dr gebelığe de bakalım dedı.ok dedık bı baktık bebek varrrrr... yanı takma allahıma bırakk meleğin seninle olacak bıdenemmmmmm :1hug:
Sabahtan beri eşimle kan testi yapacak bir yer arıyoruz;en sonunda Samsun'da bulduk az sonra yola çıkıcaz ve dilerim hamiş olduğum haberiyle geri dönerim...
Bu sabahta tekrarldım testi yine böyle ikinci çizgi hemen çıkıo 5dakika içinde silik bir şekilde pembeleşiyor. Ama çok heyecanlıyım kızlar ölmezsem iyidir.Bir de beyaz bir akıntım var neden bilmiyorum.Kasıklarım ve belim çok ağrıyor sanki her an adet olucam gibi..