Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

gökceecim .. karagülcümmm.. karasucumm... nasılsınız.
ayy ben bugün çok sıkılıyom evde ya.

İyiyiz bitanem hoşşgeldin olumunekankayizsmile Ay siz de olmasanız ben de çok sıkılırdım heralde bugün, kociş geçti bilgisayarının başına futbol oyunu oynuyo çıldırmak üzereydim artık :bbo:

Kız sen kan vermeye gitmiyo muydun klava: çatlatacan mı bizi burda meraktan aaaaaaaaaaaa akannehir akannehir akannehir

gidiyorum gidiyorum canım kızmakaydirigubbakcemile3
ağrım çok dilerim adet olmam sürekli tuvalete gidip geliyorum;sonuç negatif çıkarsada bu testlere hiç güvenim kalmıcak:umursamaz:

Öptüm hepinizi kızlar....Müjdeli haberlerle dönmek dileklerimle...

İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip olur cicim :Saruboceq:

selizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz evladımmmmmmmmm nerdesınnnnnnnnnnnn bı laf atıp ortaya bızı panık yapıosunkötükedihüsonnnnnn sonra da susuyposunnnnnnnnnnnnn anlamadımkııııı aaaaaaaaaaaaaa

selizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz evladımmmmmmmmm nerdesınnnnnnnnnnnn bı laf atıp ortaya bızı panık yapıosunkötükedihüsonnnnnn sonra da susuyposunnnnnnnnnnnnn anlamadımkııııı aaaaaaaaaaaaaa

al bende de o kadar catlatacak bu kız beni..derdini sölese belki yardımızmız dokunurrr

iyiyim bende balim. al bende de o kadar ..iyiki sizde varsınız balimm....:1hug:

Burdayım canım;şimdi gördüm yazdığını.
Hayır olsun neyın var:gitme:

nolduu selizcim hayırdır inşallahhhhhhhh:1hug:

Evet benimde aklım kaldı bu kızda;ama gitti.Umarım kötü bişi yoktur.
boshayallersmile

Kız noldu anlatsana biz de kızalım kötükedihüso

eee anlatsana şekerımm sınırlıyım uzgunum dıyıp gıdıosunnn anlat bız de sınırlenelımm klava:

noldu seker. dün kılzarda yazmıs. eşinlemi ilgili sorun. en son dogum günü yapıcaktınız...

Hayırdır canım ne oldu?
Dünde yazdım ama gitmişsin merak ettim seni...

Seliiiiiiiiiiiiiiiiiizzzz nereye kayboldun kuzum yaaaaaa bilmiyorumkismile

canlarım benim hepiniz benim için endişelenmişsiniz çok tşk ederim iyiki varsınızz sizler canım bişeye sıkıldığında hemen buraya girmek sizlerle paylaşmak istiyorum
evet dün eşimin doğum günüydü size sormuştum neler yapabilirim bu doğum gününü çok güzel geçirtmek çk değişik süprizler yapamk istiyorum diyee eyse ben gittim hemen mumlar faln aldım evimiz dublex o mumlarla merdivenleri süsleyecektmm gittim süper seksi bir kıyafet aldım kırmızı kociş akşam anahtarıyla açıp gircekti eve ondan sonra mumları takip etcektiii orda notbulcaktı o notta karıcığın seni salonda beklio yazıcaktıı yanii o notu bile hazırladım sonra salona inecektiii kapıyı açacaktıı benii o kıyafetle görecektii dans müzği bile hazırladım dün sabah salona masamı bile kurdum yemeğe geçeketim eşimde buarad annemgil bana hediye falan almışlar napsak demişti bende yemeği evde yeriz pastnı kesmeye oraya giderz dedim ben hala iyi niye düşünüyrum buarada pasayı alanda hep jendi ellerimle hazırladım neyse saat 1 gibi kayınvaldem aradııı doktora gitcekmişte sen götürürmüsün beni diye iyiki altımda arab var kayınvaldemin bütün sülalelesini ben taşıyorum arabayla.anne bengötüremem deim zaten yakınyer 10dakda gidcek.ben pastayı yaptım şimdi yemeği hazırlıcam dedim tamam sen hazırla ozaman bizde akşama geliriz dedikötükedihüso anammmmm bn şooooookkk neyse görüşürz dedi kapattı hemen eşimi aradım annen böyle söylüyo die oda onlar geç gelirler neyse boşver gelsinler anneme sor dedi nezmana gelirsini diye dedi sonra hmn tekrar aradı anne yemeğemi gelceksinizz yemekten sonramı dedim bizz ztn yemeği yedikten sonra size gelecektik dedim yemeğe gelicez dedi istersen gündüzden gelirim doktordan sonra dedi bi kahkaha patlattıkötükedihüso ama ben varyaaa siirden elim ayağım titriyor oncahazırladığım süpriz boşa gitti geçen sene doğum günündede bzi oraya çğırdılar ben başbaşa kutlıcaz dediğimdede seneye başbaşa kutlarsız şimdi bu daha ilk doğum günü demişti bu sene de böyle yaptılar resmen yapışık ikizler gibiyizz bizi asla rahat bırakmıyorlar bırakınd kocama süprizler hazılaım başbaşa romantşk bir doğumgünü geçirelim yaaa haksızmıyım kızlar:gitme: nyse bununlada bitmedi ben hemen evi temzilemeye aşladım evi temizledim yemklere geçtim mumları falan kaldırdım notları kaldırdım salondaki sofrayı topladım amane sinirle neyse saat 4 gibi kayınvaldm aradı ben yoruldum gel benii al diyeeekötükedihüso artık patlıcam ama sabrım kalmadııı ocakta yemeğim var dedim altını kapat dedi Allahım sabır ver diyerek gittim almaya buseferde hedyeler evde kaldı onları almaya gidelim dedi taaa eve gittik aldık sona bizim eve geldik neyse ben hiçbişey belli etmiyorum artk alıştım bizim evler ayrı ama hep birlikte omak zorundayızzz 1bçuk yılır evliyiz belki 5 pazar evde kahvatı yapabilmiişizdirkötükedihüso.neyse eve geldik yemkeleri hazırladım sonra üstümü giymeye gittm ağladım ağlıcam neyse erkekler geldiii eşim geldii ona hiçbişey belli etmedim dğum günü diye üzmek istemedim oda arada kalmakta bıktı çünkü.neyse gülümsedim he hiç ortamı germedim yemeğimizi yedik bulaşıkları kaınvaldeme bıraktımmm neyse çay içtik pastayı kestikkk sora eşimin suartı asıldıı birdenkötükedihüso anamadım nolduğunu bana biraz deişik davrandııı sanki suçluymuşum gibi kardeşi yee pastayı döktüü bendgeldim sildim naim pasta yerdemi dursun çay dolduruyorum bu nasıl çayy su bulaık gibi falan bii bideo sinirlendirmeye başladııı annesigil kalklaım do saat 11 hayır oturun falan baskı yapıokötükedihüso inadımaa okadr sinirlendmkii nyse annnesigil gtti bi surat b surat nouyo yaaa dedi sat yapması gerekn bnim sana noluyo dedimm annemgili ara demitşimm doğumgününü kutaamk için aradılar oda lavobadaydı be birzdan aratırırm demiştm sonra aradı bu hmn kapattı bene ne çabuk konşn dedim beyefendiii buna bozulmuşşkötükedihüso ben annesigili huzursuz emişim ama yemin ederim bi insanın günahıı bukdr alınırmı hiç ama hiç huzursuz etmedim kimseyi herşeye rağmen hep güldümmm sabrettim ama bok kadar değeri olmadıkötükedihüsoçok afedersinizzz bukdr şyin üstüne bide eşim beni terik etmesi gerekirken bana bunları yaptııı hep aiesli yüzünden aramız bozuluyor bıktım artı kızlrrr çok bunaldım yemin ederimmmm
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

al bende de o kadar catlatacak bu kız beni..derdini sölese belki yardımızmız dokunurrr

Seliiiiiiiiiiiiiiiiiizzzz nereye kayboldun kuzum yaaaaaa bilmiyorumkismile

kızlar beklettim kusura bakmayın ama çok dertliyim baya bi destan yazdım ondan uzun sürdüüüü hepiniz çok sağolunnn iyiki varsınızz

bunların tek sorunlusu ben sana soyleyeyım kocannnnn

kocan arayıp annesıne bız bu sene beraber kutlayacağız ama sıze de uğrarız dese her şey normal olacakkkk bu erkekler bıalem yaaa kötükedihüsokötükedihüso

merveeeeeeeem canım benimmm sinirdennn sanada cvp yazamadım ama benii çokkk heyecanlandırdınhihoyyyt hadii kızzz nolur hamile oldunu söyle biliosunki eğer hamileysen benii çok mutlu edersin balim yaa okdr planladık herşeyiii bugün yumurtladın yumurtlamadın die bende merakla bekliyorum inş hayırlısıyla hamilesindirrr:Saruboceq: datlımmm hmn git kan testi yaptır ve bize hemen söylee merakta bırakmaaaa

evet canım çok haklısın tek sorumlusu kocam zaten herşey onun yüzünden oluyor.o çok ama çok taviz veriyor tabikide onlar ailesiii ve bizim için çok şey yaptılar evimizi aldılar düğünümüzü dört dörtlük yaptılarr bana dolu altın taktılarrr herşeyi mükemmel yaptılar bende sviyorum ailesini fedakar oldukları için kıyamıyorumda ama bende çok şey yapıyorum onları gururlandırmak için sülalesi gelinin çok ii çok şanslın diyorlarmış herkes diyor bende çok şey yapıyorum ama onlardan tek istğim varr bizi biraz rahat bırakmalarıannei rht bıraksa babası bırakmıo babası rahat bıraksa kardeşleri bırakmıooo bıktım çok bunaldım

Kesinlikle katılıyorum vereliniortak bütün suç eşinde kötükedihüso bak ben de çok kızdım şimdi klava: klava: klava:

allah yardımcın olsun canım yaaaa :Saruboceq:

Haklısın valla gülüm ne desen haklısın :teselli: bence hatasını anlayana kadar yüz verme kocişine, ben nerde hata yaptım diye bi durup düşünsün bakalım klava:

bnm kocam öyle ben yüz vermesemde hayatta anlamaz öyle bekler oda.söz konusu ailesi olunca hayatta bnm ayağıma gelmez daha bu nekiii biz böyle ne sorunlar yaşadık daha anltmakla bitmez onlar yüzünden bir gece evden bile gitti daha neler neler ama ya susucam yada boşanıcam başka çaresi yok çünkü düzelmez bnmkisi ailesini görünce şimaran erkeklerden ve bunuda ailesi yapıor.ilk başlarda dahada kötüydüüü kayınaldem bnm yanımda öper kucaklaşır otururduu yavrum yavrum severdi sonra bende kayınpederim söyledim bnm yanımda hep böyle yapıo die oda kayınvaldeme bidaha öle yapma gelinini kendinden uzaklaştırırsın gibi şeyler söylemişti işte biraz düzeldii çok alayışsızlarr yaaa ne yemeğe gidebiliyoruz tekbaşımıza nede başka biryere tatile bile birlikte gitmek istiolar offf kızlarr yaaa çok sorunlarımızz var neyse kızlarrr sorunlarıma sizinde başınızı ağrıttım kusura bakmayın
buarada bugece ekşın yapmamız gerekior adetimin 17.günü geçen ayda 18.gün yumurtlamıştımmm şimdi söylyin bana ben bu durumda ne yapmalıyım

pof ne zor durumm bence yapma bşeyyyyy kötükedihüso çok kızdım ben yaa"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…