Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
offf çok sıkıcı bir gün ya.vede çok uykum var gözlerimi açamıyorum mirmirmirmir

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiimmm opuyorumnanaktan kahvaltımı yapıp geliyorum yerimseniben

bir sorum olacak..benim bir aydan beri göğüslerim şiş ve alt kısmında ağrı var. önceden de ara ara olurdu. stres ,kafein vs demişti doktor. sizin bildiğiniz bir çözüm var mı acaba?? baya rahatsız ediyor beni.. hamilelik desem ama regl tarihim 25 i daha.....

Canım bi hormon tahlili yaptır istersen prolaktin seviyene baksınlar, benim göğüslerimde prolaktinim yükseldiği zaman şişme ve ağrı olur yerimseniben hatta üstüne yatamam, dokunamam, acır prolaktin yükseldiğinde, buna benzer şikayetlerin varsa 21. gün bi hormon tahlili yaptırmanı öneririm yerimseniben

serom nasılsın canım bıttımı duaların

Az kaldı kuşum boshayallersmile pazartesiye bitmiş olur yerimseniben diğer topikte şu an adetli olanlar var, haftasonu adetleri bitince okuycaklar, pazartesiye hepsi okunmuş olacak inşallah opuyorumnanaktan

KötüKediSero için Ayetel kürsi listesi

flan...................20 (okundu)
aysen................20
zorx..................20
tancredi.............20
cicvir.................20 (okundu)
porti..................20
KotuKediSero....20 (okundu)
ay_she..............20
ay_she kvld.......20
ay_she kardşi....13
Gamzelikiz........20 (okundu)
su06.................20 (okundu)
Aydemet..........20 (okundu)
Belle...............20 (okundu)
Adamerve........20 (okundu)
EMOŞ8935......20 (okundu)

Dua Pazartesi akşamı yapılacak kızlar
Herkesi AMİN demeye bekleriz opuyorumnanaktan

canım çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan..... yaptırcam inşallah

Allah kabul etsin inşallah:Saruboceq:

kızlarrrrr merhaba bugün doktorumuza oglusumuzu görmeye gıttık masallah oglum çok saglıklıymıs gelısımı 2 hafta önde imiş 2701gr olmus boyuda 49cm olmus masallah çok saglıklı dedı tombul bır bebegın olucak sanırım dedı doktor teyzemız hersey yolundaymıs normal dogum pozısyonundaymıs 3 hafta sonra çagırdı yıne dogum seklıne karar verırız dedı nasıl ıstersen dedı ve bebegın durumuda önemlı tabıkı dedı işte böyle bızde durumlar

zehsel senin adına mutlu oldum canım :) aman deyim normal doğum yapılabiliyorsa kesinlikle normal doğumu seç derim

maşallahh canım benımmmmmmmmm ohh ohhhh

masallah subanallah ay yerım ben o tosuncuğuuuŞeniz

gokcegokce ve zonox nasılsınız kızlar bugun kımsecıkler yok nedenseakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…