Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarrrrr merhaba bugün doktorumuza oglusumuzu görmeye gıttık masallah oglum çok saglıklıymıs:nazar: gelısımı 2 hafta önde imiş 2701gr olmus boyuda 49cm olmus masallah:nazar: çok saglıklı dedı tombul bır bebegın olucak sanırım dedı doktor teyzemız hersey yolundaymıs normal dogum pozısyonundaymıs 3 hafta sonra çagırdı yıne dogum seklıne karar verırız dedı nasıl ıstersen dedı ve bebegın durumuda önemlı tabıkı dedı işte böyle bızde durumlar

canım hayırlı olsun ama hıcbır dogum seklı ıcın dıretme dr unla en saglıklısına karar ver..bırazda kalbının sesını dınle ben sezeryan ıstıyordum hep ıcımden o gelıyodu ..dr normal olsun dedı..ama sezeryandan sonrada ıyıkı bole olmus kordon dolanıktı bogazına dedı..ultrasonda cıkmamıstı..hayırlısı olsun miniğine de maşallh

kızlar selam
dünden beri çok stresli bir gün yaşadım.
bhcg değerim yüksek çıkınca doktor mol gebelikten veya çoğul gebelikten şüphelendi.
çok şükürki herşey normalmiş.
gelişimi önde seyrediyomuş.

nasıl korktum bi bilseniz.
rabbime çok şükür şuan herşey yolundakaydirigubbakcemile2zemuszemus

kızlar selam
dünden beri çok stresli bir gün yaşadım.
bhcg değerim yüksek çıkınca doktor mol gebelikten veya çoğul gebelikten şüphelendi.
çok şükürki herşey normalmiş.
gelişimi önde seyrediyomuş.

nasıl korktum bi bilseniz.
rabbime çok şükür şuan herşey yolundakaydirigubbakcemile2zemuszemus

gözünaydın canım yerimseniben

kızlar ben yarın sabah test yapmaya karar verdım karnım agrıyo hafıften bakalım neler olacak negatıfsede stresten kurtulurum en azından hesapladım 19 u regl gunummus zaten ben 20 sanıyordum sempatiksalakcinni

kızlarrr nerdesinizz yahuu bugünn kimseler yokmuu??
tüpleri tıkanık olup hamile kalamayanlara jdem varrrr...
haftada 1 kere 1 kg sarımsağı diş diş ayırıp ama kabukları soyulmadan bir tencerede kaynatıp sonra buharına oturun ve hemen arkasındanda ilişkiye girin kocişinizle ve bunu haftada 1 kere olmak üzere ilişkiden hemen önce yapın ilişkiden sonrada hiç kalkmadan sabaha kadar yatın belinizde yastıklaa ayy bunu deneyen biri hamiş kalmışş hemde son çare tüp bebekkenn bende yapcamm bu ay zaten bide bitkisel kürler içiyom inşallahh kalırım bu ayzemuszemuszemuszemus

bellee canım sonucunu merakla bekliyoum. hemen yaz emi hayatım:dance:

Aynı sekılde canım ben de çok merak edıyorum;inşallah hamişsindir..

Zonox bu arada ben de test yaptım cnm eylul ayı adet gününü bekleyenler sayfasında yolun düşerse bakıp yorum yapar mısın :1hug:

slm kızlar kimse yokmu size çok ihtiyacım var

selizcimm anlaşılan morelin bozuk cnm merak ettim seni inşallah kötü bişi yoktur bugün eşinin doğum günüydüü neden morelin bozuk yoksa eşin süprizinimi beğenmediibilmiyorumkismile
inşallahh eşinle ilgili deiğildir cnm sorunun:nazar:

selizcimm anlaşılan morelin bozuk cnm merak ettim seni inşallah kötü bişi yoktur bugün eşinin doğum günüydüü neden morelin bozuk yoksa eşin süprizinimi beğenmediibilmiyorumkismile
inşallahh eşinle ilgili deiğildir cnm sorunun:nazar:

Evet benimde aklım kaldı bu kızda;ama gitti.Umarım kötü bişi yoktur.
boshayallersmile

Evet benimde aklım kaldı bu kızda;ama gitti.Umarım kötü bişi yoktur.
boshayallersmile

inşallah yoktur cnm yaa bu arada görüşemedik senle bu günde misafirlerim vardı giremedim pek yarın görüşürz artıkınn bende kapatıyorum iyigecelr cnm Şeniz

inşallah yoktur cnm yaa bu arada görüşemedik senle bu günde misafirlerim vardı giremedim pek yarın görüşürz artıkınn bende kapatıyorum iyigecelr cnm Şeniz

Tamam canımm evet görüşemedik malesef...
Bu arada ben de test yaptım resimlerini de eylül ayında adetini bekleyenler topikine yükledi bir arkadaş.Yarın vaktin olunca bakıp yorumlarsan sevınırım tatlım.Hayırlı geceler!

X