günaydın kızlarrr opuyorumnanaktan
SENİN ADINA SEVİNDİM CANIM hastahanede yatmak zor olsada şurda üç gün daha sabret
kurdele işinede el atim ben
ayşecim sen çok hamaratsın ya
araştırırım canım kürleri
günaydın canım
evet yeterki iyi olsunn...dayanırımmm...canım benim değerinin yükseldiğine çok sevindim.olsun üç gün daha kal.yeterki sen ve bebiş iyi olun.kaydirigubbakcemile5
doğru diyon bacımmm..sonu iyi gelsin inşallahhh...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt şükürler olsunnn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ocakta yemeeeen mi var yat kızım ne yapcan dışarda gözetim altında oluyon işite en güzeli
SENİN ADINA SEVİNDİM CANIM hastahanede yatmak zor olsada şurda üç gün daha sabret
günaydın canım :)
sen meltem hastanesıdnen randevu almıştın demi ayrıntılı usg için
dündü kardesımın ult şeysi dioki abla hiç senın gittiğin diğer hastane gibi değil hiçbişi
anlatmadılar nemrut suratlı bi kadın geldi oturdu baktı baktı hiç bişi sölemedi
eşini de içeri almamış gıcık karı....canım sen 29 mayıs hastanesınden al randevunu
ben ordan çok memnun kalmıştım çok guzel anlattılar uzun uzun çok eğlenmiştik eşimle
söyliym dedim sen gitmeden :)
evet yeterki iyi olsunn...dayanırımmm...
doğru diyon bacımmm..sonu iyi gelsin inşallahhh...
evet canım..yeterki şu hastaneden mutlu mesua ayrılayımm...sorun değill.beklerimm..
gunaydın guseller
günaydın canım hoşgeldin opuyorumnanaktan
aaa öylemii? ben ne olur ne olmaz diye iki yerden de randevu aldım ama eğer böyleyse ben 29 mayısa gideyim.zaten randevu almak için dün aradım ordan oraya aktardılar yarım saatte ancak randevu alabildim.evet 29 mayısa gideyim ben.ayyy canım benim çok saol ya opuyorumnanaktan
gunaydın guseller
hoşbulduk hayatımmm
detaylı ultrasona gdeceksın sanırım ınş. hayırlı haberler alırsın canımmmm ben pzts gıttımm amnıosentez oldum çok şukur sonucumuz ıyı çıktı ınş. sen hıç uğraşmassın bunlarlaa da hemen alırsın snucunu
gerçekten beceriklisin banada bazen heves gelir sora vakit yok derim ,hep kitap okusam iyi olur , gözlerim ağrıyo derim.at at çok eğlenceli :) yok be yıldızım can sıkıntıısna valla :)
aslında incikle boncukla kurdeleyle ilgilenmek beni bi yerden sonra sıkıyo ama
yapınca çok güzel oluyo beeonun hatrına yani :) asıl dikiş dikmeyi sevıyorum ben
kes dik kes dik :) kocişşin eski pantolonları kestim çanta yaptım gecen akşam çok güzel oldu bi de cüzdan yaptım...cüzdanı kayınvalidem çok begendı hediye ettım bende
günaydın gökçecim sonucun iyi çıkmış he hadi gözün aydın
hiçbişiciği yok bebegının sapa sağlam demi :)
evet canım detaylı usg istediler.bende hipertroidi varya onun için istendi.hadi gözün aydın sonuç temiz çıkmış inş bende iyi haberlerle gelirim:Saruboceq::Saruboceq:
:Saruboceq:
inş. bıtanemmmmm allahım kımseyı evlatla ımtıhan etmesınnn daha doğrusu hastalıkla ımtıhan etmesınn :Saruboceq:
amin amin amin.bu gece rüyamda karnıma demir düştüğünü gördüm o bile beni ne kadar etkiledi:sinifsinif: kıyamam ben ona ya :ecrin_bebek:
maşallah teyzesi hıçbirşeycığı yokmuşşş çok şukur allahımaaaa ama o bekleme suresını allahım kımseye yaşatmasınn :Saruboceq:
gerçekten beceriklisin banada bazen heves gelir sora vakit yok derim ,hep kitap okusam iyi olur , gözlerim ağrıyo derim.
öle öle insan tembelleşiyor.anladımki istesem kitapta okurum el işide yaparım