Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarrr opuyorumnanaktan

günaydın canım :)

sen meltem hastanesıdnen randevu almıştın demi ayrıntılı usg için

dündü kardesımın ult şeysi dioki abla hiç senın gittiğin diğer hastane gibi değil hiçbişi

anlatmadılar nemrut suratlı bi kadın geldi oturdu baktı baktı hiç bişi sölemedi

eşini de içeri almamış gıcık karı....canım sen 29 mayıs hastanesınden al randevunu

ben ordan çok memnun kalmıştım çok guzel anlattılar uzun uzun çok eğlenmiştik eşimle

söyliym dedim sen gitmeden :)

SENİN ADINA SEVİNDİM CANIM hastahanede yatmak zor olsada şurda üç gün daha sabret

kurdele işinede el atim ben
ayşecim sen çok hamaratsın ya
araştırırım canım kürleri
günaydın canım

at at çok eğlenceli :) yok be yıldızım can sıkıntıısna valla :)

aslında incikle boncukla kurdeleyle ilgilenmek beni bi yerden sonra sıkıyo ama
yapınca çok güzel oluyo bee onun hatrına yani :) asıl dikiş dikmeyi sevıyorum ben
kes dik kes dik :) kocişşin eski pantolonları kestim çanta yaptım gecen akşam çok güzel oldu bi de cüzdan yaptım...cüzdanı kayınvalidem çok begendı hediye ettım bende

canım benim değerinin yükseldiğine çok sevindim.olsun üç gün daha kal.yeterki sen ve bebiş iyi olun.kaydirigubbakcemile5
evet yeterki iyi olsunn...dayanırımmm...

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt şükürler olsunnn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ocakta yemeeeen mi var yat kızım ne yapcan dışarda gözetim altında oluyon işite en güzeli
doğru diyon bacımmm..sonu iyi gelsin inşallahhh...

SENİN ADINA SEVİNDİM CANIM hastahanede yatmak zor olsada şurda üç gün daha sabret

evet canım..yeterki şu hastaneden mutlu mesua ayrılayımm...sorun değill.beklerimm..

aaa öylemii? ben ne olur ne olmaz diye iki yerden de randevu aldım ama eğer böyleyse ben 29 mayısa gideyim.zaten randevu almak için dün aradım ordan oraya aktardılar yarım saatte ancak randevu alabildim.evet 29 mayısa gideyim ben.ayyy canım benim çok saol ya opuyorumnanaktan

evet yeterki iyi olsunn...dayanırımmm...

doğru diyon bacımmm..sonu iyi gelsin inşallahhh...

evet canım..yeterki şu hastaneden mutlu mesua ayrılayımm...sorun değill.beklerimm..

yaffyum bak diyorum ki ilk gündenberi yazaydın roman olurdu he sürükleyicide olurdu kız köşeyi dönerdin çok satardı falan kaydirigubbakcemile3

günaydın canım hoşgeldin opuyorumnanaktan

hoşbulduk hayatımmm

detaylı ultrasona gdeceksın sanırım ınş. hayırlı haberler alırsın canımmmm ben pzts gıttımm amnıosentez oldum çok şukur sonucumuz ıyı çıktı ınş. sen hıç uğraşmassın bunlarlaa da hemen alırsın snucunu

kızkardeşim rutin konrtolerıne meltem hast. gidio yengemde orda doğum yaptı doktorları çok iyi
ama perinatolog odun muş demekki :) orda muayene oldugu için o hastanede girdi zaten
yoksa o da oraya gidicekti neyse....kısmet birazda :) rica ederim canım :)

evet canım detaylı usg istediler.bende hipertroidi varya onun için istendi.hadi gözün aydın sonuç temiz çıkmış inş bende iyi haberlerle gelirim:Saruboceq::Saruboceq:

gerçekten beceriklisin banada bazen heves gelir sora vakit yok derim ,hep kitap okusam iyi olur , gözlerim ağrıyo derim.
öle öle insan tembelleşiyor.anladımki istesem kitapta okurum el işide yaparım

günaydın gökçecim sonucun iyi çıkmış he hadi gözün aydın

hiçbişiciği yok bebegının sapa sağlam demi :)

maşallah teyzesi hıçbirşeycığı yokmuşşş çok şukur allahımaaaa ama o bekleme suresını allahım kımseye yaşatmasınn :Saruboceq:

:Saruboceq:
evet canım detaylı usg istediler.bende hipertroidi varya onun için istendi.hadi gözün aydın sonuç temiz çıkmış inş bende iyi haberlerle gelirim:Saruboceq::Saruboceq:

inş. bıtanemmmmm allahım kımseyı evlatla ımtıhan etmesınnn daha doğrusu hastalıkla ımtıhan etmesınn :Saruboceq:

:Saruboceq:

inş. bıtanemmmmm allahım kımseyı evlatla ımtıhan etmesınnn daha doğrusu hastalıkla ımtıhan etmesınn :Saruboceq:

amin amin amin.bu gece rüyamda karnıma demir düştüğünü gördüm o bile beni ne kadar etkiledi:sinifsinif: kıyamam ben ona ya :ecrin_bebek:

maşallah teyzesi hıçbirşeycığı yokmuşşş çok şukur allahımaaaa ama o bekleme suresını allahım kımseye yaşatmasınn :Saruboceq:

çok şükür canım.....Allah bi daha böyle stres üzüntü yaşatmasın canım

sağlıkla kucaklarsın inşallah oğluşunu

gerçekten beceriklisin banada bazen heves gelir sora vakit yok derim ,hep kitap okusam iyi olur , gözlerim ağrıyo derim.
öle öle insan tembelleşiyor.anladımki istesem kitapta okurum el işide yaparım

evet gercektende öyle insan istese hereşyi yapıyo o bi gerçek :)
ama canımız istemeyince mutlaka bi bahane buluyoruz :)

KIZLAR RİSKLİ GEBELİKLERDE DR. ATIL yüksel i öneriyorum. pişman olmazsınız:icecream:

SELAMMMM zemuszemus NASILSINIZZZzemuszemus
BEN ARTIK ÇOK YORGUN HİSSEDİYORUM KENDİMİ bilmiyorumkismile
HEP YATASIM VAR UYUYASIM VAR :2:
ÇARŞ. GÜNÜ KONTROLÜM VAR NASİPSE, KIMIL KIMIL KIZIM BENİM
BU ARADA İSMİNE HALA KARAR VEREMEDİK YAakannehir

GÖKÇECİM ÇOK SEVİNDİM HATIRLARSAN BANADA AMNİYOSENTEZ ÖNERMİŞLERDİ
AMA YAŞIMDAN DOLAYI. ULT. VE KAN VERİLERİ ÇOK NORMALDİ. 3AYRI DR.A GİTMİŞTİM
2Sİ GEREK YOK DEYİNCE YAPTIRMAMIŞTIM. AMA O DÖNEMDE İNANILMAZ ÜZÜLMÜŞTÜM TAHMİN EDEBİLİYORUM CANIM NELER ÇEKTİĞİNİ. AMA BAK HERŞEY YOLUNDAYMIŞ ŞÜKÜR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…