Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selammmm kızlar nasılsınız ??? bu boncuk işi ne güzelmişşş walla beceri ister o da bende yok hiç sevmem el işlerini:)):hulya:
yok canım hemşire arkadaşımdan öğrendim boncuğuda taa mardinden getirttik orda hem ucuz hemde iyiymiş
ama çok kolay siz boncukla ipi alın ben tarif ederim:jeyyar:
selammmm kızlar nasılsınız ??? bu boncuk işi ne güzelmişşş walla beceri ister o da bende yok hiç sevmem el işlerini:)):hulya:
yok caım misina ipi alma misina ipiyle güzel düşmüyorAnladım canım bak alırım boncugumu beklerim anlat diye heee aklinialirimsmile misina ip gerekıyo dimi
haftasonu hobiland'e gideyim zaten kurdele fln alcaktım boncukta alıym
ayyy çok duygulandırdın beniii...
ne diyebilirimki..rabbimde senin gönlüne göre versinnn...
allah razı olsunnn....çook ama çok teşekkür ederimmm...
bilmiyodum canım..bende hep diyorum..ileriki aylarda KAYBETMEK DAHA ZORDURR...
ayşecim sen kurdeleyle ne iş yapıyosunAnladım canım bak alırım boncugumu beklerim anlat diye heee aklinialirimsmile misina ip gerekıyo dimi
haftasonu hobiland'e gideyim zaten kurdele fln alcaktım boncukta alıym
:)
günaydınn kızlarrrrr
günaydın kızlar :icecream: dün akşam öldüm kabızlıktan. sabah yağlı börek yedim puffffffff bitti gitti. süperim çok mutluyum bugünnn
yok caım misina ipi alma misina ipiyle güzel düşmüyor
iğdeli diye iki katlı oya ipliği var onla yapıyoruz daha hoş oluyo canım internetten aradım bulamadım fotosunu bulursam yollarım bide çok ince iğne
ayşecim sen kurdeleyle ne iş yapıyosun
günaydın canımzemuszemus
günaydınn kızlarrrrr
günaydın kızlar :icecream: dün akşam öldüm kabızlıktan. sabah yağlı börek yedim puffffffff bitti gitti. süperim çok mutluyum bugünnn
tamam canım sorarım hobiland'e
kurlede nakışı yapıyorum canım...el çantası dikip işliycem sapını da şu ağaç saplar varya
tuhafiyelerde görmüşsündür onalrdan yapıcam el işlerini fln koyarlar :)
baktım ikiside kuyumcu çantası kullanıo el işi için güzel bişi olsn ellerinde dedim
annem ve kayınvalidem için inşallah onun için kumaş ip astar kurdele fln almam lazım
bi de desene karar versem bi sürü modle baktım daha karar veremedım hep son
anda karar veririm zaten boshayallersmil
iyi fikir valla ben hiç kurdele işi yapmadım ama çok hoşuma gidiyor bi ara onada merak salarsam eminim öğrenirim
bu arada kıslar ben adet oldum:lepi::lepi:
dünde ovülasyon testlerim geldi bu ay kürlere başlıcam incir bide arı sütü polen bal +tarçın+çörek otu karışımı
kızlar değerim yükselmiş..sanırım iyiye işaret.dün yapılmıştı..bugünde yapıldı...kan kalmadı valla..
bu arada bugün çıkaracak dye bekliyodum 3 gün daha dedi
kızlar değerim yükselmiş..sanırım iyiye işaret.dün yapılmıştı..bugünde yapıldı...kan kalmadı valla..
SENİN ADINA SEVİNDİM CANIM hastahanede yatmak zor olsada şurda üç gün daha sabretkızlar değerim yükselmiş..sanırım iyiye işaret.dün yapılmıştı..bugünde yapıldı...kan kalmadı valla..
kurdele işinede el atim benöğrenirsin çok kolay kız ben internetten öğrendim
yengemler lkrusuna gidiodu onlardan önce öğrendim hemde ahahaha
oh hadi hayırlı olsun :)
tarcın kürüne başlamaın dioalr canım ya ksit yapıomuşşş bilmiyorumkismile
tarcınmıyduı incir miydi bizim topiktede kullanıpa memnun kalmayanlar var şimdide
kistle ugrasıors eskıden en azındna ksit yoktu fln dıolardı iice bi sorustur canım ya
günaydın canımgünaydın kızlarrr opuyorumnanaktan