HOŞGELDİN KUŞUMMM İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR SEN NASSIN OĞLUŞUN NASILSelam kızlar nasılsınız..
Aysecim .........gökce..... Karagüll ...., fatos.........,sedef.....,tınker,.......yıldız,.........zonox,........
aşkolsunnn hepimiz için dua edıorum her zaman yadıklarımı okuyunca anlarsınn ben sadece şimdı kendı durumumu anlattığım için kendıme dua ettımmm yoksa başkalarına dua etmeden kendımın duasının kabul goreceğinı düşünmeyenlerdenımm aşkolsunnn :sinifsinif: allahım tum bebek ısteyenlere hayırlı sağlıklı bebekler versınnnn
tum bebek sahıbı olanlara da allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsınnn :Saruboceq:
ekşimi bööööö hayatta agzıma sürememmmm ıgg fena oldumm :2:
ya aslında çok iyiydim ama bugun midem bulanıyo yanıyo anlamadım buzlu su içiom belki geçer kafamçokkarıştı
kız çok fenayım bugun anlamadım uyumakta istiyom ama sekreter yok bugun mafoldumben bittim ben bittimmmm
off evet ya artık çalışmak zor geliyo bende günlerimi sayıyorum 32.haftadan sonra hiç bir kuvvet beni burda tutamaz.allah yardımcımız olsun :hulya:
valla benimde içimden hep erkek geçiyor bakalım 1-2 aya belli olur herhalde kaydirigubbakcemile3
erkek erken belli olur diolar ben hep 3. ayda ögrencem gibi geliyo ama tabi bilmiyorum sagllıklı ve hayırlı evlat olsunda gerisi önemli değil
tınker ın bebeğinı goren var mı resım falan koydu mu kızlarr bılen var mı
ben de 3.ay da oğrendım oğlum olacağını ve aşırı mıde bulantıları yaşadım çok da ıyı bılırsınızzzz :kedi: hala da yaşıorum o bulantıları ılacımı kullanıorum halaa yapcak bşey yokkk. bır de annenın içinden ne geçıorsa oluyo gbıme gelıo yaaa zemuszemus allahın ıznıyleeee:Saruboceq:
evet canım birkaç gün önce avatarına koymuştu kendi ve oğluşunun resmini.ayyy maaşallah çok tatlıydı ya
kesinlikle katılıyorum canım.bana hep erkek diyolardı ama ne yalan söyliyim içimden de hep kız geçiyodu.sonradan biliyosunuz kız olduğunu öğrendik.boshayallersmileboshayallersmile
KISSS SENİN OĞLUN OLACAK HERHALDE ALLAHIN İZNİYLE..
AMA MİDE BULANTISINI ALAN BAŞKA BİŞİDE YOKKİ bilmiyorumkismile
TÜHHH YA EN İYİSİ ELİNİ YÜZÜNÜ YIKAMAK SÜREKLİ fisfisfis
tınker ın bebeğinı goren var mı resım falan koydu mu kızlarr bılen var mı
ben de 3.ay da oğrendım oğlum olacağını ve aşırı mıde bulantıları yaşadım çok da ıyı bılırsınızzzz :kedi: hala da yaşıorum o bulantıları ılacımı kullanıorum halaa yapcak bşey yokkk. bır de annenın içinden ne geçıorsa oluyo gbıme gelıo yaaa zemuszemus allahın ıznıyleeee:Saruboceq:
SELAMMMM zemuszemus NASILSINIZZZzemuszemus
BEN ARTIK ÇOK YORGUN HİSSEDİYORUM KENDİMİ bilmiyorumkismile
HEP YATASIM VAR UYUYASIM VAR :2:
ÇARŞ. GÜNÜ KONTROLÜM VAR NASİPSE, KIMIL KIMIL KIZIM BENİM
BU ARADA İSMİNE HALA KARAR VEREMEDİK YAakannehir
GÖKÇECİM ÇOK SEVİNDİM HATIRLARSAN BANADA AMNİYOSENTEZ ÖNERMİŞLERDİ
AMA YAŞIMDAN DOLAYI. ULT. VE KAN VERİLERİ ÇOK NORMALDİ. 3AYRI DR.A GİTMİŞTİM
2Sİ GEREK YOK DEYİNCE YAPTIRMAMIŞTIM. AMA O DÖNEMDE İNANILMAZ ÜZÜLMÜŞTÜM TAHMİN EDEBİLİYORUM CANIM NELER ÇEKTİĞİNİ. AMA BAK HERŞEY YOLUNDAYMIŞ ŞÜKÜR
Selam kızlar nasılsınız..
Aysecim .........gökce..... Karagüll ...., fatos.........,sedef.....,tınker,.......yıldız,.........zonox,........
hayırlısı bakalım bi büyüsün de sonra gelsin kucamaaaa
buzlu su içiyorum iyi geliyo bide benim bulantım olunca aşırı yemek yiyesim gelio nasıl bi hamilelik bu şaşırıyorum valla hiç bölesini okumadım ben kafamçokkarıştı
buda benim gibi delü sanırım hihoyyyt
hayırlısı bakalım bi büyüsün de sonra gelsin kucamaaaa
buzlu su içiyorum iyi geliyo bide benim bulantım olunca aşırı yemek yiyesim gelio nasıl bi hamilelik bu şaşırıyorum valla hiç bölesini okumadım ben kafamçokkarıştı
buda benim gibi delü sanırım hihoyyyt
feysbıkkta gördümmmm maşAllahhhh çok tatlılarrr
erkek gebeliği hafif geçer diolardı bide demekki seninki zormuş
demekki bünyeye göre değişiyor gerçekten
Selamün aleyküm herkese..hayırlı cumalar
aynen yemek yeyim hemen rahatlıyorumcanım ya midem bulanır yemek yiyemezsin yada yemek yemessen miden bulanır
senınkı gene guseli :)
benım ılk hamılelıgımde de öle idi yemek yeyınce gecıodu bulantı :)
alla alla ben de tam tersını duymöuştum erkek bebek anneye çok zorluk verırmış derlerıdııı aman hepsi hurafeeee sağlıklı olsun da canm benım gerısı boşşşş bayanssulusmile
Selamün aleyküm herkese..hayırlı cumalar
Kızlarrrrrrrrrrrrr
beta hcg değeri 8059 cıktııııııııı
nedir buuuuuuuuuu
:sm_cool::sm_cool::lepi::lepi:
Kızlarrrrrrrrrrrrr
beta hcg değeri 8059 cıktııııııııı
nedir buuuuuuuuuu
:sm_cool::sm_cool::lepi::lepi:
AYŞECİM HOŞBULDUM MİNİKİM
BİRAZ GEÇ OLDU AMA bilmiyorumkismile
CUMA BUGÜN YOĞUNUM BİRAZ :2: