Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kıslar gönderdiğim linkte altta ki başlıklarda dahada güzel şeyler var heps,inden yapasım geldi

selammmm kızlar nasılsınız ??? bu boncuk işi ne güzelmişşş walla beceri ister o da bende yok hiç sevmem el işlerini:)):hulya:

selammmm kızlar nasılsınız ??? bu boncuk işi ne güzelmişşş walla beceri ister o da bende yok hiç sevmem el işlerini:)):hulya:

a..s canım bendede el becerisi pek yoktur ama çabucak biten ve emeğinin karşılığını gördüğün bişi öle gönlerce sürmüyo,, çok güzel dimi olumunekankayizsmile

yok canım hemşire arkadaşımdan öğrendim boncuğuda taa mardinden getirttik orda hem ucuz hemde iyiymiş
ama çok kolay siz boncukla ipi alın ben tarif ederim:jeyyar:

Anladım canım bak alırım boncugumu beklerim anlat diye heee aklinialirimsmile misina ip gerekıyo dimi
haftasonu hobiland'e gideyim zaten kurdele fln alcaktım boncukta alıym

slm canım hoşgeldın iyiyizz çok şükür sen nasılsın :)

Anladım canım bak alırım boncugumu beklerim anlat diye heee aklinialirimsmile misina ip gerekıyo dimi
haftasonu hobiland'e gideyim zaten kurdele fln alcaktım boncukta alıym
yok caım misina ipi alma misina ipiyle güzel düşmüyor
iğdeli diye iki katlı oya ipliği var onla yapıyoruz daha hoş oluyo canım internetten aradım bulamadım fotosunu bulursam yollarım bide çok ince iğne

canım okudum dualarını allahım kabul eder işallah.

günaydın kızlar :icecream: dün akşam öldüm kabızlıktan. sabah yağlı börek yedim puffffffff bitti gitti. süperim çok mutluyum bugünnn

tamam canım sorarım hobiland'e

ayşecim sen kurdeleyle ne iş yapıyosun

günaydın canımzemuszemus

kurlede nakışı yapıyorum canım...el çantası dikip işliycem sapını da şu ağaç saplar varya
tuhafiyelerde görmüşsündür onalrdan yapıcam el işlerini fln koyarlar :)
baktım ikiside kuyumcu çantası kullanıo el işi için güzel bişi olsn ellerinde dedim
annem ve kayınvalidem için inşallah onun için kumaş ip astar kurdele fln almam lazım
bi de desene karar versem bi sürü modle baktım daha karar veremedım hep son
anda karar veririm zaten boshayallersmile

günaydınn kızlarrrrr

günaydın canım :)

günaydın kızlar :icecream: dün akşam öldüm kabızlıktan. sabah yağlı börek yedim puffffffff bitti gitti. süperim çok mutluyum bugünnn

iyi fikir valla ben hiç kurdele işi yapmadım ama çok hoşuma gidiyor bi ara onada merak salarsam eminim öğrenirim

bu arada kıslar ben adet oldum:lepi::lepi:
dünde ovülasyon testlerim geldi bu ay kürlere başlıcam incir bide arı sütü polen bal +tarçın+çörek otu karışımı

kızlar değerim yükselmiş..sanırım iyiye işaret.dün yapılmıştı..bugünde yapıldı...kan kalmadı valla..
bu arada bugün çıkaracak dye bekliyodum 3 gün daha dedi

iyi fikir valla ben hiç kurdele işi yapmadım ama çok hoşuma gidiyor bi ara onada merak salarsam eminim öğrenirim

öğrenirsin çok kolay kız ben internetten öğrendim

yengemler lkrusuna gidiodu onlardan önce öğrendim hemde ahahaha

bu arada kıslar ben adet oldum:lepi::lepi:
dünde ovülasyon testlerim geldi bu ay kürlere başlıcam incir bide arı sütü polen bal +tarçın+çörek otu karışımı

oh hadi hayırlı olsun :)

tarcın kürüne başlamaın dioalr canım ya ksit yapıomuşşş bilmiyorumkismile

tarcınmıyduı incir miydi bizim topiktede kullanıpa memnun kalmayanlar var şimdide

kistle ugrasıors eskıden en azındna ksit yoktu fln dıolardı iice bi sorustur canım ya

kızlar değerim yükselmiş..sanırım iyiye işaret.dün yapılmıştı..bugünde yapıldı...kan kalmadı valla..

canım benim değerinin yükseldiğine çok sevindim.olsun üç gün daha kal.yeterki sen ve bebiş iyi olun.kaydirigubbakcemile5

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt şükürler olsunnn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ocakta yemeeeen mi var yat kızım ne yapcan dışarda gözetim altında oluyon işite en güzeli

SENİN ADINA SEVİNDİM CANIM hastahanede yatmak zor olsada şurda üç gün daha sabret
kurdele işinede el atim ben
ayşecim sen çok hamaratsın ya
araştırırım canım kürleri
günaydın kızlarrr opuyorumnanaktan
günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…