Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
SELAMMMM zemuszemus NASILSINIZZZzemuszemus
BEN ARTIK ÇOK YORGUN HİSSEDİYORUM KENDİMİ bilmiyorumkismile
HEP YATASIM VAR UYUYASIM VAR :2:
ÇARŞ. GÜNÜ KONTROLÜM VAR NASİPSE, KIMIL KIMIL KIZIM BENİM
BU ARADA İSMİNE HALA KARAR VEREMEDİK YAakannehir

GÖKÇECİM ÇOK SEVİNDİM HATIRLARSAN BANADA AMNİYOSENTEZ ÖNERMİŞLERDİ
AMA YAŞIMDAN DOLAYI. ULT. VE KAN VERİLERİ ÇOK NORMALDİ. 3AYRI DR.A GİTMİŞTİM
2Sİ GEREK YOK DEYİNCE YAPTIRMAMIŞTIM. AMA O DÖNEMDE İNANILMAZ ÜZÜLMÜŞTÜM TAHMİN EDEBİLİYORUM CANIM NELER ÇEKTİĞİNİ. AMA BAK HERŞEY YOLUNDAYMIŞ ŞÜKÜR

evet genllıklee yaştan dolayı onerılıorr ama benımkınde ense kalınlığndan dolayıydı şu bır gerçek dr um da gerçekten çok ıyı bır dr yanı işinı yabana atm:Saruboceq:ak ıstemedı ufak bı sıkıntı goruncee hemen o an karar verdık ve yaptrdık allahıma çok şukur kı bırşeycık çıkmadııı sağlıkla allahım kucağıma almayı nasıp eder ınş. :Saruboceq:

SELAMMMM zemuszemus NASILSINIZZZzemuszemus
BEN ARTIK ÇOK YORGUN HİSSEDİYORUM KENDİMİ bilmiyorumkismile
HEP YATASIM VAR UYUYASIM VAR :2:
ÇARŞ. GÜNÜ KONTROLÜM VAR NASİPSE, KIMIL KIMIL KIZIM BENİM
BU ARADA İSMİNE HALA KARAR VEREMEDİK YAakannehir

GÖKÇECİM ÇOK SEVİNDİM HATIRLARSAN BANADA AMNİYOSENTEZ ÖNERMİŞLERDİ
AMA YAŞIMDAN DOLAYI. ULT. VE KAN VERİLERİ ÇOK NORMALDİ. 3AYRI DR.A GİTMİŞTİM
2Sİ GEREK YOK DEYİNCE YAPTIRMAMIŞTIM. AMA O DÖNEMDE İNANILMAZ ÜZÜLMÜŞTÜM TAHMİN EDEBİLİYORUM CANIM NELER ÇEKTİĞİNİ. AMA BAK HERŞEY YOLUNDAYMIŞ ŞÜKÜR

olumunekankayizsmile hoşgeldin şeker

evet genllıklee yaştan dolayı onerılıorr ama benımkınde ense kalınlığndan dolayıydı şu bır gerçek dr um da gerçekten çok ıyı bır dr yanı işinı yabana atm:Saruboceq:ak ıstemedı ufak bı sıkıntı goruncee hemen o an karar verdık ve yaptrdık allahıma çok şukur kı bırşeycık çıkmadııı sağlıkla allahım kucağıma almayı nasıp eder ınş. :Saruboceq:

TABİKİDE RİSKE ATMAMAK EN DOĞRUSU
AMA BENİM DR.UM BENİ PERİNETOLOG MU NE ONA GÖNDERDİ
DETAYLI ULT.A GİRDİM TEST SONUÇLARINA BAKTI
VE HİÇ Mİ HİÇ GEREK YOK DEDİ OZAMAN İÇİM RAHATLAMIŞTI
YOKSA YAPTIRCAKTIM KİM RİSKE ATMAK İSTERKİ BEBEĞİNİ
ÇOOOK ŞÜKÜR GÜLÜM İNŞ. SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALIRIZ İNŞALLAHHH
KENDİNE MÜSLÜMAN HEPİMİZ İÇİN DUA ETSENE kaydirigubbakcemile

evet genllıklee yaştan dolayı onerılıorr ama benımkınde ense kalınlığndan dolayıydı şu bır gerçek dr um da gerçekten çok ıyı bır dr yanı işinı yabana atm:saruboceq:ak ıstemedı ufak bı sıkıntı goruncee hemen o an karar verdık ve yaptrdık allahıma çok şukur kı bırşeycık çıkmadııı sağlıkla allahım kucağıma almayı nasıp eder ınş. :saruboceq:

gökcecim sonuclarınız temiz çıkmıs cok sevindim canım.saglıklıca kucaklamak nasip olur işallah canım benm...

KIYAMAM SANA BEN olumunekankayizsmile
VALLA LİMON TAŞICAN ÇANTANDA
ÇUBUK KRAKER TUZ VE LİMON BAŞKA DA BİŞİ KESMİYO cokacimcoook
NASILSIN HERŞEY YOLUNDA MI :1hug:

BAK BEN SENE NELER YAZMIŞIMM :mymeka:

olumunekankayizsmile hoşgeldin şeker

LEN O KADAR YAZIYA BU MU YANİ
HOŞGELDİN ŞEKER MİŞ :mymeka:
HOŞBULDUM ŞEKER ALLAH RAZI OLSUN :mymeka: lülülülülülü lülülülülülü

Selam kızlar nasılsınız..

Aysecim .........gökce..... Karagüll ...., fatos.........,sedef.....,tınker,.......yıldız,.........zonox,........

TABİKİDE RİSKE ATMAMAK EN DOĞRUSU
AMA BENİM DR.UM BENİ PERİNETOLOG MU NE ONA GÖNDERDİ
DETAYLI ULT.A GİRDİM TEST SONUÇLARINA BAKTI
VE HİÇ Mİ HİÇ GEREK YOK DEDİ OZAMAN İÇİM RAHATLAMIŞTI
YOKSA YAPTIRCAKTIM KİM RİSKE ATMAK İSTERKİ BEBEĞİNİ
ÇOOOK ŞÜKÜR GÜLÜM İNŞ. SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALIRIZ İNŞALLAHHH
KENDİNE MÜSLÜMAN HEPİMİZ İÇİN DUA ETSENE kaydirigubbakcemile

aşkolsunnn hepimiz için dua edıorum her zaman yadıklarımı okuyunca anlarsınn ben sadece şimdı kendı durumumu anlattığım için kendıme dua ettımmm yoksa başkalarına dua etmeden kendımın duasının kabul goreceğinı düşünmeyenlerdenımm aşkolsunnn :sinifsinif: allahım tum bebek ısteyenlere hayırlı sağlıklı bebekler versınnnn
tum bebek sahıbı olanlara da allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsınnn :Saruboceq:

KIYAMAM SANA BEN olumunekankayizsmile
VALLA LİMON TAŞICAN ÇANTANDA
ÇUBUK KRAKER TUZ VE LİMON BAŞKA DA BİŞİ KESMİYO cokacimcoook
NASILSIN HERŞEY YOLUNDA MI :1hug:

ekşimi bööööö hayatta agzıma sürememmmm ıgg fena oldumm :2:

ya aslında çok iyiydim ama bugun midem bulanıyo yanıyo anlamadım buzlu su içiom belki geçer kafamçokkarıştı

bu arada ben kesınlıklıee ıst da yaşayan arklarım için doç.dr zekı şahınoğlu nu onerırımmmm ... bağdat cad. ve nişantaşında muayenehanesı varrr.. dort dortluk bır adammmm gdıp deneyın bencee

BAK BEN SENE NELER YAZMIŞIMM :mymeka:

LEN O KADAR YAZIYA BU MU YANİ
HOŞGELDİN ŞEKER MİŞ :mymeka:
HOŞBULDUM ŞEKER ALLAH RAZI OLSUN :mymeka: lülülülülülü lülülülülülü

kız çok fenayım bugun anlamadım uyumakta istiyom ama sekreter yok bugun mafoldumben bittim ben bittimmmm

selam kızlarrrrrr
ancak girebildim. sabah hastaneye uğradım kan ve idrar tahlili yaptırdım.

işler birikti. şimdi açabildim siteyi..

nasılsınız herşey yolunda mı? sonuçları öğleden sonra alıcam inş.
sizde ne var ne yok?_

ekşimi bööööö hayatta agzıma sürememmmm ıgg fena oldumm :2:

Ya aslında çok iyiydim ama bugun midem bulanıyo yanıyo anlamadım buzlu su içiom belki geçer kafamçokkarıştı

fatoscum sen eksi sevmiyonmu demekki seninkide oglusun oluyo . Yeee ekşiyi çıkar ayseyi... Ye... Tatlıyı çıkar hakkıyı :))))))))))

CANIM BENİM SAOL. OGLUMDA İYİ. AMA ARTIK ÇALISAMIYORUM CANIM YA ÇOK AGIRLASTIM. 5 HAFTA DAHA ÇALISACAMeyvahedigeldismile

off evet ya artık çalışmak zor geliyo bende günlerimi sayıyorum 32.haftadan sonra hiç bir kuvvet beni burda tutamaz.allah yardımcımız olsun :hulya:

fatoscum sen eksi sevmiyonmu demekki seninkide oglusun oluyo . Yeee ekşiyi çıkar ayseyi... Ye... Tatlıyı çıkar hakkıyı :))))))))))

belki hurafe ama bende ilk üç ay ekşiden başka bişey yiyemiyordum.benimde kızım olacak inş.:asigim:

valla benimde içimden hep erkek geçiyor bakalım 1-2 aya belli olur herhalde kaydirigubbakcemile3
erkek erken belli olur diolar ben hep 3. ayda ögrencem gibi geliyo ama tabi bilmiyorum sagllıklı ve hayırlı evlat olsunda gerisi önemli değil

X