- 3 Eylül 2010
- 5.656
- 1
hafif bir kanama belirtisi var arkadaşlar...
2. çizgi de silik çıkmıştı...
bir yerde böyle silik çizgilerin çok erken gebelik ya da düşük belirtisi olduğunu okumuştum...
acaba silik derken,yok gibimiydiki..silik izi merak ettim ben CADIARZU
canımın içi seninde oğluşun kocaman olmuş maşAllah puh nazarım degmesin
kız beni bilion pek böle mızmız dilim ama en son fuarda montajdayız her yer amele dolu ben sandalyeleri bişlerştirim 2 saat uyumuşum :1shok: dün uçak rotar yaptı yine yattım havaalanında akannehir
çalışmak sabah erkenden kalkmak zor geliyor birde dışardan yemek yemek çok kötü bakalım dayansam aslında kasıma kadar kasımda büyük bi işim var yine ama kısmet
acaba silik derken,yok gibimiydiki..silik izi merak ettim ben CADIARZU
orda var görüyorsun ama az görüyorsun biri çok net ama digeri yok gibi ama yok gibi olsa bile onu görebiliyor olman yeterli :CüvCüv:
evet canım benım büyüdük masallah nazar degmesın ogluma
canım benım hamılelık ınsanı bu sekılde yapıyo dayanan dayanıyo dayanamayan bırakıyo tatlım hakkında hayırlısı tabıkı en dogrusunu sen bılırsın herkesden önce yasayn sensın çünkü Allah yardımcın olsun ınsallah sıkıntıların çabuk geçer canım benım çok dıkkat et kendıne
adaer, netleşinceye kadar ağır iş yapma, bi yerlere uzanma.adet kanaması gibimi geliyor kanaman?
kan testi yaptırmanı öneririm
yok tatlım ya.....
diğer çizgi gibi tamamen kırmızı değildi ama hafif bir çizgi orada kendini belli ediyordu...
neyse hayırlısı diyelim...Erken diyordum zaten...ama olsaydı da bir şey demezdim...
Allah'ım yıllardır bekleyenlere nasip etsin...
sen ne yaptın,test yapacağım diyordun sanırım dün???
yeni mi evlisin???
bizim bir topic var istersen oradan devam ederiz
burada arkadaşların konusunu dağıtmayalım???
yok tatlım ya.....
diğer çizgi gibi tamamen kırmızı değildi ama hafif bir çizgi orada kendini belli ediyordu...
neyse hayırlısı diyelim...Erken diyordum zaten...ama olsaydı da bir şey demezdim...
Allah'ım yıllardır bekleyenlere nasip etsin...
sen ne yaptın,test yapacağım diyordun sanırım dün???
yeni mi evlisin???
bizim bir topic var istersen oradan devam ederiz
burada arkadaşların konusunu dağıtmayalım???
tatlım az az damla gibi ama bugün bu kanamayı görmeye başladım
tam bir regl kanaması değil ama...bilemiyorum ya...
ayy ciddenmi,bende bu akşam test yapıcam bakalım hayırlısı...boshayallersmile
orda var görüyorsun ama az görüyorsun biri çok net ama digeri yok gibi ama yok gibi olsa bile onu görebiliyor olman yeterli :CüvCüv:
ayy ciddenmi,bende bu akşam test yapıcam bakalım hayırlısı...boshayallersmile
Adaer sen istyormusun hamiş olmak,uygun bir zaman mı senin için
selam kızlarr dün elimi yaktımm ve şuanda su topladıı zor yazıyorum geriliyoo çokk..yanii sizi takip ederim ama yazamayabilrim haberiniz ola...
bu arada yavyummunn değerleri hafiften yükseliymuşş çok sevindimm allahım bir an önce bebğini yavyumaa sıkıca tutundursun inşallahhhh:Saruboceq:
canım kendi topiğin varsa neden buraya gelip yazıyorsun ki yada yetierince cevap alamıyorsan neden başkalarını davet ediyorsun
kızlar canım erik çekmişti, eşimde interneten sipariş verdi. 35 milyon 150 grm erik. yollamışlar şimdi. şok oldum minicik bi poşet içinde 8 tane erik var. vaaaaaaaahhhhhhhhhh giden parama yazıkdelikafadulden
kızzz hediyeler geldimmiiiii -tatlicadiarzu-
anaaaa inanmıyorummm akannehir 8 erik 35 tl mi....
yok yok ben hamiş olmamalıyım henüz
hafif bir kanama belirtisi var arkadaşlar...
2. çizgi de silik çıkmıştı...
bir yerde böyle silik çizgilerin çok erken gebelik ya da düşük belirtisi olduğunu okumuştum...