Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hafif bir kanama belirtisi var arkadaşlar...
2. çizgi de silik çıkmıştı...
bir yerde böyle silik çizgilerin çok erken gebelik ya da düşük belirtisi olduğunu okumuştum...

acaba silik derken,yok gibimiydiki..silik izi merak ettim ben CADIARZU

evet canım benım büyüdük masallah nazar degmesın ogluma
canım benım hamılelık ınsanı bu sekılde yapıyo dayanan dayanıyo dayanamayan bırakıyo tatlım hakkında hayırlısı tabıkı en dogrusunu sen bılırsın herkesden önce yasayn sensın çünkü Allah yardımcın olsun ınsallah sıkıntıların çabuk geçer canım benım çok dıkkat et kendıne

adaer, netleşinceye kadar ağır iş yapma, bi yerlere uzanma.adet kanaması gibimi geliyor kanaman?

kan testi yaptırmanı öneririm

acaba silik derken,yok gibimiydiki..silik izi merak ettim ben CADIARZU

yok tatlım ya.....
diğer çizgi gibi tamamen kırmızı değildi ama hafif bir çizgi orada kendini belli ediyordu...
neyse hayırlısı diyelim...Erken diyordum zaten...ama olsaydı da bir şey demezdim...
Allah'ım yıllardır bekleyenlere nasip etsin...
sen ne yaptın,test yapacağım diyordun sanırım dün???
yeni mi evlisin???
bizim bir topic var istersen oradan devam ederiz
burada arkadaşların konusunu dağıtmayalım???

orda var görüyorsun ama az görüyorsun biri çok net ama digeri yok gibi ama yok gibi olsa bile onu görebiliyor olman yeterli :CüvCüv:

ayy ciddenmi,bende bu akşam test yapıcam bakalım hayırlısı...boshayallersmile

Adaer
sen istyormusun hamiş olmak,uygun bir zaman mı senin için

kızzz hediyeler geldimmiiiii -tatlicadiarzu-

adaer, netleşinceye kadar ağır iş yapma, bi yerlere uzanma.adet kanaması gibimi geliyor kanaman?

kan testi yaptırmanı öneririm

tatlım az az damla gibi ama bugün bu kanamayı görmeye başladım
tam bir regl kanaması değil ama...bilemiyorum ya...

aynı anda yazmışız,yok bende düşünmüyorum yeni evliyim zati..malum borç harç var şuanda..hayırlısı bakalım..içime öyle doğuyoki sadece gecikti...

yapamadım ben test akşam iş yerinden geç çıktım..bu akşama inşallah..

valla bende öle hisstettim kendimi herkes bir müjde ile bebiş bekliyo yaf ben biraz aykırı kaldım sanırım

teşekkür ederiiimmm...

belleee
senin için yarın girip sonucu yazıcam cnmm..

tatlım az az damla gibi ama bugün bu kanamayı görmeye başladım
tam bir regl kanaması değil ama...bilemiyorum ya...

canım kendi topiğin varsa neden buraya gelip yazıyorsun ki yada yetierince cevap alamıyorsan neden başkalarını davet ediyorsun

benim silik çıkmıştı hatta 2. test negatifti peş peşe yapınca idrar kalitesi düşüyor çünkü bide benim 1 günüm geçmişti

selam kızlarr dün elimi yaktımm ve şuanda su topladıı zor yazıyorum geriliyoo çokk..yanii sizi takip ederim ama yazamayabilrim haberiniz ola...
bu arada yavyummunn değerleri hafiften yükseliymuşş çok sevindimm allahım bir an önce bebğini yavyumaa sıkıca tutundursun inşallahhhh:Saruboceq:

orda var görüyorsun ama az görüyorsun biri çok net ama digeri yok gibi ama yok gibi olsa bile onu görebiliyor olman yeterli :CüvCüv:

bak şimdi...aklım karıştı...ben en iyisi bir kan testi yaptırayım...

Adaer
sen istyormusun hamiş olmak,uygun bir zaman mı senin için

ya aslında tam zamanı değildi henüz 4,5 aylık evliyim...hem kendimi hazır hissetmiyordum hem de maddi anlamda rahatlamamız gerekti,borçlar malum yeni evlilik...
ama olursa da aldırmayı falan asla düşünemem,insanlar bebek için yanıp tutuşurken böyle bir şey ne kadar günah olur ((

geçmiş olsun canımmm

kızlar canım erik çekmişti, eşimde interneten sipariş verdi. 35 milyon 150 grm erik. yollamışlar şimdi. şok oldum minicik bi poşet içinde 8 tane erik var. vaaaaaaaahhhhhhhhhh giden parama yazıkdelikafadulden

canım kendi topiğin varsa neden buraya gelip yazıyorsun ki yada yetierince cevap alamıyorsan neden başkalarını davet ediyorsun

sanırım yanlış anlaşıldım...
o topic yeni evlilerin muhabbet ettiği bir topicti
ve ben hamile olma şüphesiyle sizden bilgi almak için aranıza katıldım eğer hamile değilsem...sizin konunuzu dağıtmamak adına böyle bir şey yazdım
ki arkadaş ta yeni evli olduğunu söyleyince o sebepten davet ettim...

adaer, üstüne görme olabilir sendeki. adet kanaması gibi bir kanama oluyor ama aynı zamanda hamile olmuş oluosun:) tabi kesin sonucu dr söyler.

kızlar canım erik çekmişti, eşimde interneten sipariş verdi. 35 milyon 150 grm erik. yollamışlar şimdi. şok oldum minicik bi poşet içinde 8 tane erik var. vaaaaaaaahhhhhhhhhh giden parama yazıkdelikafadulden

anaaaa inanmıyorummm akannehir 8 erik 35 tl mi....

yok yok ben hamiş olmamalıyım henüz

anaaaa inanmıyorummm akannehir 8 erik 35 tl mi....

yok yok ben hamiş olmamalıyım henüz

valla aynen öyle canım ya. çok üzüldüm bu kadar paraya 8 erik. yazın 35 milyona 10 kilo alıosun. işte millet kullanıo bizi. nası olsa hamileyiz mecbur alıcaz die.ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…