Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

BEBISIM, bellee, meltem_butterfly+, ParadiesAngel+, pembedana+, SariLale+, sevtapduzyol+, zonox, _DeReN_+

tünaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrrr :)

1
çok teşekkür ederim canlarımm...
beta birazcık yükselmiş yine..
noluyo anlamadımmm.....

canım benim hepsi ama hepsi gecicek inşallah buraya gelip midem bulanıyo diye çok tekmeledi
üuyutmadı diye şikayete gelceksın inşallahh :) inşallah düzelicek zamanal :)

gecmıs olsn derencım aman dıkkat et mevsim gecısı ınsan hasta oluyo cidden

ayşe ha.s.oşgeldin canımm

hoşbulduk sevtapppcıımm :)

sen ne diosn 10 kişiden 9 u iş yerinde burda :) bende iş yerindeyim :)

ahhhh işim olsa bide hamiş olsam....delikafadulden:lepi::lepi:

günaydın kızlarrrrrrr naber

gunaydın canımmmmmmm olumunekankayizsmile

yapılcak tek şey, yakışıklı bir doktora kendini teslim etmek :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

yok yokkkk uykun var senin.... sen bana cevap yazmadın mı az önce ...sanada günaydın şekerparem diyeeeeeeeeeklava:klava:

görmemişim ne kızıonnnn delikafadulden delikafadulden

sen öğlen yemekten sonra göçersin benceeeee :roflol::roflol:

zor ama inşAlllahhhh naniknanik naniknanik

emin ol senden daha kötü durumda olanlarımız var :gitme:

kıyamam....yoruldu sen yaaaaa.... izin versin idil e söyle...olur mu gece gel sabah işe klava: geliyorum haaaa

Ahhhh kızlarrr
çalışmak iki katı zor gelmeye başladııııı

ama zaten aralık balında çıkıcam inş.

Gün sayıyorum yaniiiiiiiiii

allah çalışan bayanlara kolaylık versin.

Hiç kolay değil hele bi de hamileysen.

Size katılalı günlerim daha çabuk geçmeye başladı.

çoooooookkkkkkk teşekkürleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kıyamam....yoruldu sen yaaaaa.... izin versin idil e söyle...olur mu gece gel sabah işe klava: geliyorum haaaa

valla evimi özledim oturmayı gündüz malak gibi uyumak istiyorum misafirlerim gelsin gün yapim istiyorum temizlik yapmayı bile özledimmm :gitme: :gitme:

sırası değil fatoşşşşşşş otur oturduğun yerdeklava: bebişe ciciler alıcaksın kazandığınlaaaopuyorumnanaktan

kuzu benim iş ofiste iyi de saha çok zor almanyada bi daha anladım ki çok şükür bende biliosun öle belirti falan yok agır geçirmedigim halde zorlandım
evden takip etcem zaten özel müşterilerim var yılda 4 stand yapsam bana en az burdaki 1 yıllık maaşım kalır

valla evimi özledim oturmayı gündüz malak gibi uyumak istiyorum misafirlerim gelsin gün yapim istiyorum temizlik yapmayı bile özledimmm :gitme: :gitme:

yapcam ben sana gün...artık günlere bebişle katılırsın... o zaman sana müsade... vitaminini içmio musun sen yaaa kafamçokkarıştı4-5 saat ayakta kalmamış sağlıyodu o benim...akşam oldumu çöküyodum resmen laelaelaelaelae

ev karısı oldu bu haaa :roflol: yün yapicekmiş bak bak hasbama bak senin gün neyine kızım sen büyük günü yaptın :roflol::roflol::roflol:hamile kaldın otur oturduğun yerde çalış biraz daha bebek küçükken bak sonra çok lazım olucak para eşylalr masraf masraf biraz erken değilmi daha ayrılmak için

BEBISIM, bellee, meltem_butterfly+, ParadiesAngel+, pembedana+, SariLale+, sevtapduzyol+, zonox, _DeReN_+

tünaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrrr :)

gecmıs olsn derencım aman dıkkat et mevsim gecısı ınsan hasta oluyo cidden

Hoşgeldin Ayşemmmm Sağol Canımcım Daha Dikkatliyim Artık opuyorumnanaktan

sanada yazdım csnım mavı kısımda kaldı sana yazıgım altada yıldıza yazmıstımkaydirigubbakcemile3 evet benım kedıme verdı farlutal veterıner

Tamam Şimdi Gördüm Bana Yazdığın Kısmı Canım Ciddi Anlamda Karıştı Bi Ara Mesajlar
Kediler Veterinerler Faturallar :roflol:
İnşallah Hamilesindir Canım :CüvCüv:

o zaman olurrrrrrrrrrrrrrrr:lepi:
ben bi saha araştırması yaptım dünde.. bebiş kıyafetleri uçmuş...
anam el kadar şey 40-50 lira yaaa:teytey::teytey::teytey:
damam o zaman, home ofis süper olurrrrrr:lepi::lepi:

valla fatoş bu ara bende o moddayım insan sabah uyumayı boş boş oturmayı özlüyo da

ev süpürmeyi dikiş dikmeyi dolap düzelmeyi özler mi yaaaaaaaa boshayallersmile

o zaman olurrrrrrrrrrrrrrrr:lepi:
ben bi saha araştırması yaptım dünde.. bebiş kıyafetleri uçmuş...
anam el kadar şey 40-50 lira yaaa:teytey::teytey::teytey:
damam o zaman, home ofis süper olurrrrrr:lepi::lepi:

valla fatoş bu ara bende o moddayım insan sabah uyumayı boş boş oturmayı özlüyo da

ya kızlar ben hiç oturmadımki 4 yıla girdi evliliğim daha hiç kullanamadıgım eşyalarım var :gitme:
biraz dinlenmek istiyorum biliyorum masrafları falan aslında şuan hiç zamanı değil ama artık hormonlardanmı nedir kimseyi çekemiyorum çok sevdigim idili bile
tam 10 yıldır durmadan çalışıyorum bana da yazık dilmiii :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:

yok artık ... çok çalıştınız siz ondan böle oldunuz kızlar...klava:
ewi özlediniz anladımda..temizlikmiş, dikişmiş amannnnnnnnnnnnnnn:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…