yok artık ... çok çalıştınız siz ondan böle oldunuz kızlar...klava:
ewi özlediniz anladımda..temizlikmiş, dikişmiş amannnnnnnnnnnnnnn:roflol::roflol:
ya kızlar ben hiç oturmadımki 4 yıla girdi evliliğim daha hiç kullanamadıgım eşyalarım var :gitme:
biraz dinlenmek istiyorum biliyorum masrafları falan aslında şuan hiç zamanı değil ama artık hormonlardanmı nedir kimseyi çekemiyorum çok sevdigim idili bile
tam 10 yıldır durmadan çalışıyorum bana da yazık dilmiii :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:
valla evimi özledim oturmayı gündüz malak gibi uyumak istiyorum misafirlerim gelsin gün yapim istiyorum temizlik yapmayı bile özledimmm :gitme: :gitme:
kız valla özledim evde hiç bişi yapamaz hale geldim hele bu yıl iyice bittim
özledim uleynnnn özledimmmmmmm sempatiksalakcinni
günaydın ayşecim. nasılsın bugün :)
yok artık ... çok çalıştınız siz ondan böle oldunuz kızlar...klava:
ewi özlediniz anladımda..temizlikmiş, dikişmiş amannnnnnnnnnnnnnn:roflol::roflol:
ah o hormonlar..... hep onlrın suçu:roflol::roflol::roflol:
sakin ol fatoşcum, iyi düşün... ama idilde biraz musamaa göstermeli sana...eski çalışnansın ayrıca hamişsin...ötesi yok yaniii...biraz geç gel, erken çık falan yap bişiiiler...
seni çok iyi anlıyorum.
çalışırken biliyorum hiçbirşeye fırsatı olmuyo insanın...notoru sarmış şekilde durmadan iş ew oluyo insanın hayatı... ben senin yerine olsan eğer şöyle 7 ay falan dolar öyle bırakırım... hem yatarsın, hem alışverişini yaparsın... en güzel mevsim olacak, bahar....
günaydın ccanım hamdolsun gayet iyiyim :) sen ansılsın
bu fatoş gün istiyosa biz ona baby shower yapalım ilerki haftalarda hem daha eğlenceli olur
hemde daha modern ne o ööle gün mün :hulya:
evet çalışmaktan evde oturamamakytan temizliki şimdi özlüyom ama bi yerden sonra bayar :) gecen akşam kocişin
eski pantolonlarındna bi çanta diktim kendımım die sölemıorm süper müthiş oldu yaa bayanssulusmile
dikiş dikmeyi seviyom ben ya :)
günaydın ccanım hamdolsun gayet iyiyim :) sen ansılsın
bu fatoş gün istiyosa biz ona baby shower yapalım ilerki haftalarda hem daha eğlenceli olur
hemde daha modern ne o ööle gün mün :hulya:
evet çalışmaktan evde oturamamakytan temizliki şimdi özlüyom ama bi yerden sonra bayar :) gecen akşam kocişin
eski pantolonlarındna bi çanta diktim kendımım die sölemıorm süper müthiş oldu yaa bayanssulusmile
dikiş dikmeyi seviyom ben ya :)
hep onların suçu demi yaaa
bende hamilelik bi kabız bide aglamayla biticek sanırım
Allah yardımcımız olsun
bakalım idare edebilirsem aslında borçlar falanda bitti ya belkide kaşıntım başlamıştır sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
aysem hosgeldın canım sanada tünaydın bende evdeyım 1 yıl olacak cok sıkıldım iş bulsam soyle uygunda calıssam dıyorum tv de hıc cekılmez oldu ızdıvaclar basladı yıne pufffkaydirigubbakcemile3
kızlar ben cıkıyorum hazırlanıp dısarı cıkıcam ablam aradı yegenı dersaneye baslatıcaz bakalım ordanda pazara gıderım accuk bugun pazar var burda geldıgımde gorusmek uzere hepıcınızı optumŞeniz
sarilale seni anlıyorum. bende aralıksız 5 yıldır çalışıyorum. sıkıldım bunaldımmmmmmmm. ama vde oturunca kaşıntım başlıyor. çalışmak istiyorum..
ayşecim. bende bildiğin gibiyim işte. gelecek haftayı bekliyorum merakla. kalp atışları içineyvahedigeldismile
ben uyumayı çok güzel yapıyorum hele bu aralar çokk derinlerde mışıl mışıl kendim die demiyorum süper uyurum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
düğmeden başka bişey dikmem ben yaa...tam tüketici topluma yakışır bi şekilde, atıp yenisini alma taraftarıyım :roflol::roflol: ayy annem duymasın :lepi:
baby shower yapalım hakikaten fatoşa... ama onun düşündüğü uykuuuu bence...
uçaktan indi jetlag oldu...çarpıldıııı :roflol::roflol:
sarilale seni anlıyorum. bende aralıksız 5 yıldır çalışıyorum. sıkıldım bunaldımmmmmmmm. ama vde oturunca kaşıntım başlıyor. çalışmak istiyorum..
ayşecim. bende bildiğin gibiyim işte. gelecek haftayı bekliyorum merakla. kalp atışları içineyvahedigeldismile
5,5 sene aralıksız çalıştım. hatta ewlendim, ertesi gün ewden işlerle ilgileniodum...o kadar yoğundum, nasıl ewlenebildim bilmiyorum hala... ama en fazlaaa 1 sene sonra patlıyo insan sıkıntıdan... işte yok offfff...çocuk yapmak lazım bu seferdee:içelim:
Sarılale canım benım bu hamıleleık ınsanı ılk zamanlar çalışmaktan sogutuyo hep evde olup yatmak dınlenmek uyumak ıstıyosun egerkı dayabılırsen dayan ama dayanmazsan yapacak bişi yok ben ılk 3 ay işe sürünerek gıtmıstım sonra bayılmalarım basladı rapor yıllık ızın derken 5 ayı buldu sıkıntılarım hep snunda da ayrıldım işten olmadı çünkü yapamadım sımdı evımdeyım o bıle rahat degıl bazen çünkü son aylarda zor oluyo Allah yardımcımız olsun yeterkı bebeklerımız saglıklı olsunda hepsı geçecek nasılsa
oğlun olcak ya ondan erkeke bebek uyku yapar eheueheueh :lepi:
ama insna bazen öyle oluyo öyle bi uyyo ki ya ne güzel uyyorum diğer insanlar hiç
beceremıyo gibi düşünüo saçmasalak bi düşünce ama bende yapıyorum çoğukez :lepi:
halbu ki herkes gayet iyi de uyur yaniii
çalışmayı sırf akşamalrı deliksiz uyudugum için sevıyorum çalışmayınca uyyamıyorum garip...uyusamda uyanıom geceleri
5,5 sene aralıksız çalıştım. hatta ewlendim, ertesi gün ewden işlerle ilgileniodum...o kadar yoğundum, nasıl ewlenebildim bilmiyorum hala... ama en fazlaaa 1 sene sonra patlıyo insan sıkıntıdan... işte yok offfff...çocuk yapmak lazım bu seferdee:içelim:
kaşiiim ben seni o zaman bi güzel... hadi kızın olsun ben burdan seçtim ciciler alıcam ona... erkeklere bişii yok :lepi:
hafif bir kanama belirtisi var arkadaşlar...
2. çizgi de silik çıkmıştı...
bir yerde böyle silik çizgilerin çok erken gebelik ya da düşük belirtisi olduğunu okumuştum...