- 3 Eylül 2010
- 5.656
- 1
adaer, üstüne görme olabilir sendeki. adet kanaması gibi bir kanama oluyor ama aynı zamanda hamile olmuş oluosun:) tabi kesin sonucu dr söyler.
cnm kan tahlili yaptırırsan daha sağlıklı bir sonuç alırsın.
içinde rahat eder.
kırmızıpatik birşey söyliyim mi o patikleri gördükçe ama doğurasım geliyor :)))
teşekkür ederim canım...çok sağol ben de kan tahlili yaptırıp bu şüpheli duruma bir son vermeyi istiyorum artık...
ya varsa ve bu kanama hayra alamet değilse önlemini alırım hiç olmazsa,dikkat ederim falan...
sanırım yanlış anlaşıldım...
o topic yeni evlilerin muhabbet ettiği bir topicti
ve ben hamile olma şüphesiyle sizden bilgi almak için aranıza katıldım eğer hamile değilsem...sizin konunuzu dağıtmamak adına böyle bir şey yazdım
ki arkadaş ta yeni evli olduğunu söyleyince o sebepten davet ettim...
adaer, üstüne görme olabilir sendeki. adet kanaması gibi bir kanama oluyor ama aynı zamanda hamile olmuş oluosun:) tabi kesin sonucu dr söyler.
anaaaa inanmıyorummm akannehir 8 erik 35 tl mi....
yok yok ben hamiş olmamalıyım henüz
yok canım yaaaa ne hedıyesı hedıye falan yok henüz oglum beklıyo ama
selam kızlaaar :) nasılsınızz?
:öfff kızlar yaa otur otur sıkıldımmm kimselerde yok çok sıkıcı olmayabaşladı artık bir an önce hamiş kalsamda evimde olup bebeşime baksammm ev hanımı olmak istiyommm yaaa bananeee bananee:umursamaz::umursamaz::sinifsinif:
kız nasıl oldu bilmiyorum ki geçen kızacaktım tam baktım bayagı kötüydü sesimi çıkaramadım ama oğluş merak etmesin hepsini yollattıracam ben onaaa
fıstık nabersin hoşgeldinnn aklinialirimsmile aklinialirimsmile
...
al bende hadi eve gidelimmiiii kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
BU TOPİKTE GREV VAR :lepi: :lepi: :lepi:
evet baya zor geçırıyo aynı benım gıbı oldu çok zor gerçekten Allah yardımcısı olsun evet o durumda bişi denmez zatenkaydirigubbakcemile3 ama elbet geçecek sıkıntıları o zaman görüşürüz su hanımefendıyleeee:mymeka:
selam kızlaaar :) nasılsınızz?
:lepi::lepi::lepi:evet evet grev yapalım:SS hadi bacım gidelim olumunekankayizsmile
Kızlar bugün çok yoğunum, akşama kadar okuldayım, sadece bi merhaba demek için girdim şimdi, öpüyorum hepinizi en kocamanından opuyorumnanaktan
:öfff kızlar yaa otur otur sıkıldımmm kimselerde yok çok sıkıcı olmayabaşladı artık bir an önce hamiş kalsamda evimde olup bebeşime baksammm ev hanımı olmak istiyommm yaaa bananeee bananee:umursamaz::umursamaz::sinifsinif:
fıstık nabersin hoşgeldinnn aklinialirimsmile aklinialirimsmile
al bende hadi eve gidelimmiiii kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
BU TOPİKTE GREV VAR :lepi: :lepi: :lepi:
ben evde oturmak istemiyom sadece oğluşumun yanında zaman geçirmek istiyorum ama çalışmakta istiyorum ve mecburum boshayallersmile
iyiyim datlummm aklinialirimsmile aklinialirimsmile sen nasılsınnnn??? aşermezsin daha duu naptın hacı sempatiksalakcinni ben hiç aş ermedim yafff sadece herzamanki gibi bazen canım işte atıyorum dondurma filan istedi o kadar. ama aşerme olcak diye bişi yok bence a.s.
Kızlar bugün çok yoğunum, akşama kadar okuldayım, sadece bi merhaba demek için girdim şimdi, öpüyorum hepinizi en kocamanından opuyorumnanaktan
ben yolarım saçlarını sen oğluşu üzme şimdi o daha çoık hisseder benim ki daha fasulye sırnaşık şey
kıyamam hala düzelemedi dimi geçen öle bi kısacık konuşabildik ama pek sormadım herşeyden tiksiniyo diye bilmiyorumkismile inşAllah hemencecik düzelir :Saruboceq:
hoşgeldinnnn perimmmopuyorumnanaktan
kızzz bak unuttum adını biri erik almışta 35 tl ye aş ermiş benden küçüktü (ayy valla adını unuttum ozür dilerim)
o yuzden dedim aş ermedim diye... Aslında haince çok planım vardı ama sempatiksalakcinni onada daha vaktim olmadı ama yapıcam ahtım var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3