Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gızzlar ben yemeğe gidiommm.

Allahım gazamı mübarek etsin. :bbo:

bugünde mercimek yersem kuscam cidden. :çok üzgünüm:

cnm kan tahlili yaptırırsan daha sağlıklı bir sonuç alırsın.

içinde rahat eder.

teşekkür ederim canım...çok sağol ben de kan tahlili yaptırıp bu şüpheli duruma bir son vermeyi istiyorum artık...
ya varsa ve bu kanama hayra alamet değilse önlemini alırım hiç olmazsa,dikkat ederim falan...

kırmızıpatik birşey söyliyim mi o patikleri gördükçe ama doğurasım geliyor :)))

teşekkür ederim canım...çok sağol ben de kan tahlili yaptırıp bu şüpheli duruma bir son vermeyi istiyorum artık...
ya varsa ve bu kanama hayra alamet değilse önlemini alırım hiç olmazsa,dikkat ederim falan...

geçen ay kan tahlilimde hamile olduğunu öğrendim.

bi hafta sonra kanamayla gitti.

ama adet kanaması gibi olması lazım.

az ise üzerine görüyor olabilirsin.

sıkma canını. tahlil yap zihnin rahatlasın.

rabbim hakkınızda hayırlısını versin inş.:Saruboceq:

:öfff kızlar yaa otur otur sıkıldımmm kimselerde yok çok sıkıcı olmayabaşladı artık bir an önce hamiş kalsamda evimde olup bebeşime baksammm ev hanımı olmak istiyommm yaaa bananeee bananee:umursamaz::umursamaz::sinifsinif:

sanırım yanlış anlaşıldım...
o topic yeni evlilerin muhabbet ettiği bir topicti
ve ben hamile olma şüphesiyle sizden bilgi almak için aranıza katıldım eğer hamile değilsem...sizin konunuzu dağıtmamak adına böyle bir şey yazdım
ki arkadaş ta yeni evli olduğunu söyleyince o sebepten davet ettim...

ya bazen böyle soru sorup cevabını bile almadan gidenler var ki ben çogu zaman takip ederim onları

biz çok uzun zamandır bu topikteyiz hepimiz birbirimize aşırı baglıyız o yuzden de aramızda kalacak arkadasları alırız aramıza

adaer, üstüne görme olabilir sendeki. adet kanaması gibi bir kanama oluyor ama aynı zamanda hamile olmuş oluosun:) tabi kesin sonucu dr söyler.

üstüne görme değilde belki hamiledir şuan ama kanaması olabilir
ama zaten kan az diyo bence hamile olabilir ya kan testi yaptır yada bugun çok sıkıştıgında yap bi daha test

anaaaa inanmıyorummm akannehir 8 erik 35 tl mi....

yok yok ben hamiş olmamalıyım henüz :KK70:

ben hiç aş ermiyorum yaaa :gitme:

yok canım yaaaa ne hedıyesı hedıye falan yok henüz oglum beklıyo ama:emir_bebek:

kız nasıl oldu bilmiyorum ki geçen kızacaktım tam baktım bayagı kötüydü sesimi çıkaramadım ama oğluş merak etmesin hepsini yollattıracam ben onaaa :emir_bebek:

selam kızlaaar :) nasılsınızz?

fıstık nabersin hoşgeldinnn aklinialirimsmile aklinialirimsmile

:öfff kızlar yaa otur otur sıkıldımmm kimselerde yok çok sıkıcı olmayabaşladı artık bir an önce hamiş kalsamda evimde olup bebeşime baksammm ev hanımı olmak istiyommm yaaa bananeee bananee:umursamaz::umursamaz::sinifsinif:

al bende hadi eve gidelimmiiii kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

BU TOPİKTE GREV VAR :lepi: :lepi: :lepi:

Kızlar bugün çok yoğunum, akşama kadar okuldayım, sadece bi merhaba demek için girdim şimdi, öpüyorum hepinizi en kocamanından opuyorumnanaktan

kız nasıl oldu bilmiyorum ki geçen kızacaktım tam baktım bayagı kötüydü sesimi çıkaramadım ama oğluş merak etmesin hepsini yollattıracam ben onaaa :emir_bebek:

evet baya zor geçırıyo aynı benım gıbı oldu çok zor gerçekten Allah yardımcısı olsun evet o durumda bişi denmez zatenkaydirigubbakcemile3 ama elbet geçecek sıkıntıları o zaman görüşürüz su hanımefendıyleeee:mymeka:

...
al bende hadi eve gidelimmiiii kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

:lepi::lepi::lepi:evet evet grev yapalım:SS hadi bacım gidelim olumunekankayizsmile

evet baya zor geçırıyo aynı benım gıbı oldu çok zor gerçekten Allah yardımcısı olsun evet o durumda bişi denmez zatenkaydirigubbakcemile3 ama elbet geçecek sıkıntıları o zaman görüşürüz su hanımefendıyleeee:mymeka:

ben yolarım saçlarını sen oğluşu üzme şimdi o daha çoık hisseder benim ki daha fasulye sırnaşık şey

kıyamam hala düzelemedi dimi geçen öle bi kısacık konuşabildik ama pek sormadım herşeyden tiksiniyo diye bilmiyorumkismile inşAllah hemencecik düzelir :Saruboceq:

:lepi::lepi::lepi:evet evet grev yapalım:SS hadi bacım gidelim olumunekankayizsmile

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

kız hamile kalıncada bırakamıyon işi bak bana çalışmayı zerre istemiyorum ama offf çıkmak istiyorum ama masraflardanda korkuyorum

Kızlar bugün çok yoğunum, akşama kadar okuldayım, sadece bi merhaba demek için girdim şimdi, öpüyorum hepinizi en kocamanından opuyorumnanaktan

hoşgeldin, güle güle :roflol: :roflol: :roflol:

ben evde oturmak istemiyom sadece oğluşumun yanında zaman geçirmek istiyorum ama çalışmakta istiyorum ve mecburum boshayallersmile

iyiyim datlummm aklinialirimsmile aklinialirimsmile sen nasılsınnnn??? aşermezsin daha duu naptın hacı sempatiksalakcinni ben hiç aş ermedim yafff sadece herzamanki gibi bazen canım işte atıyorum dondurma filan istedi o kadar. ama aşerme olcak diye bişi yok bence a.s.

ben evde oturmak istemiyom sadece oğluşumun yanında zaman geçirmek istiyorum ama çalışmakta istiyorum ve mecburum boshayallersmile
iyiyim datlummm aklinialirimsmile aklinialirimsmile sen nasılsınnnn??? aşermezsin daha duu naptın hacı sempatiksalakcinni ben hiç aş ermedim yafff sadece herzamanki gibi bazen canım işte atıyorum dondurma filan istedi o kadar. ama aşerme olcak diye bişi yok bence a.s.

kızzz bak unuttum adını biri erik almışta 35 tl ye aş ermiş benden küçüktü (ayy valla adını unuttum ozür dilerim)

o yuzden dedim aş ermedim diye... Aslında haince çok planım vardı ama sempatiksalakcinni onada daha vaktim olmadı ama yapıcam ahtım var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

o zaman gel öpüüm seni ööle git Şeniz

ben yolarım saçlarını sen oğluşu üzme şimdi o daha çoık hisseder benim ki daha fasulye sırnaşık şey

kıyamam hala düzelemedi dimi geçen öle bi kısacık konuşabildik ama pek sormadım herşeyden tiksiniyo diye bilmiyorumkismile inşAllah hemencecik düzelir :Saruboceq:

fasulye diye küçümsüyo bide :mymeka: o büyüyünce sen şuncacık şey nasıl bu kadar zamanda bu kadar oldu diceksin. hem küçükken daha önemli çok dikkat et kendine

hoşgeldinnnn perimmmopuyorumnanaktan

hoşbuldum canemmmm a.s.

kızzz bak unuttum adını biri erik almışta 35 tl ye aş ermiş benden küçüktü (ayy valla adını unuttum ozür dilerim)

o yuzden dedim aş ermedim diye... Aslında haince çok planım vardı ama sempatiksalakcinni onada daha vaktim olmadı ama yapıcam ahtım var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

napçan kızz ne planııı eyvahedigeldismile
hee zonox galiba aşermiş herkes aşermez ama illa olcak diye bişi yok :eek:lmaz: çok yeme bak güsel hatunsun bozma vicıydunu aklinialirimsmile ben 10 kilo aldım şimdiden nolcak benim halim hiç bilmoorum :CüvCüv:

X