görmemişim yawru seni, iyiyim valla....uykum war ama erken kalktım yaaaopuyorumnanaktan:teytey:
günaydın kızlaar...testi yapamadım iş yerinden geç çıkmak zorunda kaldım..nöbetçi eczanede aramadım yorgunluktan artık bu akşama kaldı...
görmemişim yawru seni, iyiyim valla....uykum war ama erken kalktım yaaaopuyorumnanaktan:teytey:
İŞTE BU GÜZEL Bİ SORU hihoyyyt
WALLA BENDE BİLMİYORUM NASIL YAPICAMI.
GEREKİRSE BAKTIRICAZ NAPALIM.
BEBEĞİMİZ İÇİN KATLANMAYA DEĞER zemuszemus
canım eğer 0 sa erkeği ameliyatla testislerinde arıyorlar canlı spermi Allah inşallah onlarada göstersin benim eşimde canlı vardı ameliyata gerek kalmadı çok şükür biz 2 sene sonra tekrar düşünüyoruz nasipse
hadı ya bende merakla senı beklıyodum neyse aksama yazarsın emıwarmı bı gelısme belırtı agrı sızıbayanssulusmile
benide görmedin :mymeka: :mymeka: :mymeka:
günaydın kızlarrrrrrr naber
mirmirmirmirmirmirmirmir uykucu senııdelikafadulden
yok cnm bende ...sende ?
ben napim sadece 4 saat uyuyabildim :gitme:
bugün herhalde 8de sızarım ben sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
bendede yok hıcohaoldumsmile
:roflol::roflol::roflol::roflol: evet yakışıklı bi doktorun güzel lellerine kendini bırakıvericeksin artık heheh :roflol:yapılcak tek şey, yakışıklı bir doktora kendini teslim etmek :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
inşallah canım ya. çok üzülüyorum bu duruma. umut tüp bebek merk var istanbulda. umuta gidicekler. Tüp bebek için kaç ay uğraşılıo. döllenme vs için? bilmiyorumkismile ne zaman hamile kalınabilio
sen öğlen yemekten sonra göçersin benceeeee :roflol::roflol:
hadi bakalım hayırlısı...