Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
görmemişim yawru seni, iyiyim valla....uykum war ama erken kalktım yaaaopuyorumnanaktan:teytey:

ben napim sadece 4 saat uyuyabildim :gitme:
bugün herhalde 8de sızarım ben sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

günaydın kızlaar...testi yapamadım iş yerinden geç çıkmak zorunda kaldım..nöbetçi eczanede aramadım yorgunluktan artık bu akşama kaldı...

hadı ya bende merakla senı beklıyodum neyse aksama yazarsın emı warmı bı gelısme belırtı agrı sızıbayanssulusmile

inşallah canım ya. çok üzülüyorum bu duruma. umut tüp bebek merk var istanbulda. umuta gidicekler. Tüp bebek için kaç ay uğraşılıo. döllenme vs için? bilmiyorumkismile ne zaman hamile kalınabilio

yapılcak tek şey, yakışıklı bir doktora kendini teslim etmek :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol: evet yakışıklı bi doktorun güzel lellerine kendini bırakıvericeksin artık heheh :roflol:
inşallah canım ya. çok üzülüyorum bu duruma. umut tüp bebek merk var istanbulda. umuta gidicekler. Tüp bebek için kaç ay uğraşılıo. döllenme vs için? bilmiyorumkismile ne zaman hamile kalınabilio

canım tahliller döllenme hemile kalman yaklaşık 1,5 ay içinde hepsi olup bitiyor :)

Keşke bende evde olsamda uzansan şöööyyylleeee ohhhh

ama nerdeeeee

iş yerindeyim. Hafiften midem bulanıyo.

Kimseye sölemedim daha durumumu.

Akşam olsun diye dakikaları sayıyorum iştee

şuan çalışan, işyerinde olan var mı bnm gibi?

meltemcim ben de senin gibi işyerindeyim. aynı durumdayız yani. oturmaktan karnıma kramplar girio ama napim mecburum:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…