günaydın canım öle valla hamiş olmayanı gözlei bilen görmüyo küstüm fartural martural dedim hiç oralı olan yok baksana
sevtap, benim bi akrabamın çocuğu olmuyor. Eşinin canlı sperm sayısı 0 mış. Sonradan azıcık çoğalmış. şimdi tüp bebek denicekler. Seninki kaç denemeden sonra halloldu canım?
hoşgeldin bellee:1rolleyes:
kızlar bendede bişiiii yok :sinifsinif: yeni arkadaşlar çok... hoşgelmişsiniz.....
8. haftada bile bana vajinal baktı :lepi:
doğumu nasıl yapiceksinnnnnnn, rahat ol vallaaaa....:asigim:
canımmm öncelikle hoşgeldinnnkaydirigubbakcemile5
ben bu hafta pazar 7. haftamı bitircem
haftaya 23 eylülde kontrolüm var 7+4 olcam. şimdi 8 haftalık sayılmıomuyum:kedi:
Rabbim Bizede Nasip Etsin İnşallah Fatoşcum Hem Görmeyi Hem Duymayııı opuyorumnanaktan
canım dikkat et kendine bu ara düzen li uyumalu düzenli beslenmelisin
lale gelmişşşş hoşgelmiş.... :ecrin_bebek:
gunaydın kızlarrr hamısler kafa kafaya vermıs kaynatıyor yıne masallah
günaydın canım öle valla hamiş olmayanı gözlei bilen görmüyo küstüm fartural martural dedim hiç oralı olan yok baksana
Hoşgeldin Bellecimmmmm Naılsın Kuzummmm opuyorumnanaktan
hosbulduk canım ıyılık canım adetımı beklıyom sabırsızlıkla 4 gun kaldı bugunu saymazsaksempatiksalakcinni ınsallah hamısımdır
Aşk Olsun Yıldızımmmmmmmm Ben Faturaldan Anlamnadığım İçin Yorum Yapmadımmmm Kuşummmmm :kedi:
benim 2.denemede oldu canım
hosbulduk tatlım bulantıların varmıs allah kolaylık versın tatlımyerimseniben
benim 10 sene sonra oldu canım direk tüp bebek yaptırdık biz olmayınca aşılama falan uğraşmadık yani benim eşiminde sprem sayısı da çok azdı önemli olan az sayıda olması değil zaten canlı sayısının bulunması yeterli
farlutalmı ben kedıme verıyom kız onukaydirigubbakcemile3 veterıner verdı aaaaaaaa sastım sımdı
canım eğer 0 sa erkeği ameliyatla testislerinde arıyorlar canlı spermi Allah inşallah onlarada göstersin benim eşimde canlı vardı ameliyata gerek kalmadı çok şükür biz 2 sene sonra tekrar düşünüyoruz nasipsecanlı sayısı 0 zatennolcak bilmiyorum. karı koca 32 yaşındalar. daha gençlerde. aşılama yaptırmıcaklar direkt tüp bebek. adam çok istiyor hemen olsun istiyor.
pembe danam hoşgeldin canımm :)
Fatural dan yıldız bahsetti ben değil kızzz delikafadulden
kafam karıştı ne kedisi ne veterineri fisfisfis
hosgeldın canım nasılsınopuyorumnanaktan