Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın canım öle valla hamiş olmayanı gözlei bilen görmüyo küstüm fartural martural dedim hiç oralı olan yok baksana

evet tok ne anlar açın halinden dimi amakaydirigubbakcemile3 heyy kızlar olanı var olmayanı var ama özendirmesenize bizidee accuk bızede bakın:KK1:

sevtap seninki kolay olmuş. inşallah bizim akrabanınkide böyle olur yaaa :KK43:

bellee, bulantı devam, durmak yok yola devam :a015: saol hayatım. kolaylık vercek inşallah

canımmm öncelikle hoşgeldinnnkaydirigubbakcemile5

ben bu hafta pazar 7. haftamı bitircem

haftaya 23 eylülde kontrolüm var 7+4 olcam. şimdi 8 haftalık sayılmıomuyum:kedi:

erkenden saydıgın için çok gelmiş ticker 6 gösteriyo şaşırdım birden opuyorumnanaktan

Rabbim Bizede Nasip Etsin İnşallah Fatoşcum Hem Görmeyi Hem Duymayııı opuyorumnanaktan

amin canımmm :Saruboceq:

canım dikkat et kendine bu ara düzen li uyumalu düzenli beslenmelisin

nerdeeeeeee :gitme:

lale gelmişşşş hoşgelmiş.... :ecrin_bebek:

hoşbuldum şekerparemmmmmmmm :1hug:

gunaydın kızlarrr hamısler kafa kafaya vermıs kaynatıyor yıne masallah:nazar:

Hoşgeldin Bellecimmmmm Naılsın Kuzummmm opuyorumnanaktan

günaydın canım öle valla hamiş olmayanı gözlei bilen görmüyo küstüm fartural martural dedim hiç oralı olan yok baksana

Aşk Olsun Yıldızımmmmmmmm Ben Faturaldan Anlamnadığım İçin Yorum Yapmadımmmm Kuşummmmm :kedi:

benim 10 sene sonra oldu canım direk tüp bebek yaptırdık biz olmayınca aşılama falan uğraşmadık yani benim eşiminde sprem sayısı da çok azdı önemli olan az sayıda olması değil zaten canlı sayısının bulunması yeterli

Hoşgeldin Bellecimmmmm Naılsın Kuzummmm opuyorumnanaktan

hosbulduk canım ıyılık canım adetımı beklıyom sabırsızlıkla 4 gun kaldı bugunu saymazsaksempatiksalakcinni ınsallah hamısımdır

Aşk Olsun Yıldızımmmmmmmm Ben Faturaldan Anlamnadığım İçin Yorum Yapmadımmmm Kuşummmmm :kedi:

farlutalmı ben kedıme verıyom kız onukaydirigubbakcemile3 veterıner verdı aaaaaaaa sastım sımdı

benim 2.denemede oldu canım

hosbulduk tatlım bulantıların varmıs allah kolaylık versın tatlımyerimseniben

benim 10 sene sonra oldu canım direk tüp bebek yaptırdık biz olmayınca aşılama falan uğraşmadık yani benim eşiminde sprem sayısı da çok azdı önemli olan az sayıda olması değil zaten canlı sayısının bulunması yeterli

canlı sayısı 0 zaten :KK43: nolcak bilmiyorum. karı koca 32 yaşındalar. daha gençlerde. aşılama yaptırmıcaklar direkt tüp bebek. adam çok istiyor hemen olsun istiyor.

günaydın kızlaar...testi yapamadım iş yerinden geç çıkmak zorunda kaldım..nöbetçi eczanede aramadım yorgunluktan artık bu akşama kaldı...

canlı sayısı 0 zaten :KK43: nolcak bilmiyorum. karı koca 32 yaşındalar. daha gençlerde. aşılama yaptırmıcaklar direkt tüp bebek. adam çok istiyor hemen olsun istiyor.
canım eğer 0 sa erkeği ameliyatla testislerinde arıyorlar canlı spermi Allah inşallah onlarada göstersin benim eşimde canlı vardı ameliyata gerek kalmadı çok şükür biz 2 sene sonra tekrar düşünüyoruz nasipse

pembe danam hoşgeldin canımm :)

hoşbuldukkkkkkk.... kocişin işyerindeyim yaaa...arkadaşımla öğlen yemeğe çıkacaktım, kayınvalidemi dr.a götürdük, erken bitti işim bende burda takılıyorum yoksa ooooo ben uyurdum bu saatteeee:sm_cool::sm_cool::sm_cool::asigim:

Fatural dan yıldız bahsetti ben değil kızzz delikafadulden

kafam karıştı ne kedisi ne veterineri fisfisfis

sanada yazdım csnım mavı kısımda kaldı sana yazıgım altada yıldıza yazmıstımkaydirigubbakcemile3 evet benım kedıme verdı farlutal veterıner

X