Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hayatımmm ateşini sabahları yataktan cıkmadan ve birşey içmeden hergün aynı saatte ölçeceksin...ve bir yere hergün ateşini yaz..

Tamam canımcım çok teşekkürler...
Şu an yanıyorum mesela,kocişte şaştı...Dedim bir ölçeyim bakayım 37.1....
Hep sabahlarıda böyle çıksa da yüksek yüksek düşmese hiçboshayallersmile

gordum canım sonradan senın ates varmıs bende tam tersı cok usuyo ayaklarımmakannehir

Benimde arada bir üşüyor ayaklarım güya o benim genel halimdir yaz kış çorap giyerim...
Ama şu an yanıyorum yani nedense dilerim enfeksiyon yokturboshayallersmile
Bir de senin dediğin gibi çok gazım var hem mide hem de bağırsak...Karnımda şişti gazdan.Ama bunlar başka şeylerin belirtiside olabilir ya...Umutlanmamak lazım...Canım ya yarın sabah yapsam idrar testi sence çıkma olasılığı var mı?

hayatım aldım ama elime ulaşması 10 günü filan bulucak..eyvahedigeldismile
yumurtlama dönemine denk gelmiyo yani senin anlıcan..bilmiyorumkismile
sen sağon kürüne başlıcaktın ne yaptın..boshayallersmile
ben bu ay ne olsa çalışma olmıcak sağon kürünemi başlasam diyorum...CADIARZU

neden okadar uzun sürüyormuş gelmediii:sinifsinif:
ben başladm soğan kürüne canım bnm bu kürü daha çok hamilekalmak için değilde kistimin gitmesi içn yapıyorum pazartesi başladım.kocişide keçiboynuzu kürüne başladık ıyyyy diye diye içyorkaydirigubbakcemile3 hem kocişin spermleri çoğaltıyoruz hem spermleri ilerşi derecede hareketlendiriyoruz:jeyyar: hemde bnm rahimim temizleniyor dur bakalım3 ayyy böyle dvam edicez hayırlısı ben 3 ay soğan kürü bittikten sonrada hmn incir kürüne başlayacağım 2 ay.bakalaım 5 aya kdr hamile kalabilcekmiyima.s

Benimde arada bir üşüyor ayaklarım güya o benim genel halimdir yaz kış çorap giyerim...
Ama şu an yanıyorum yani nedense dilerim enfeksiyon yokturboshayallersmile
Bir de senin dediğin gibi çok gazım var hem mide hem de bağırsak...Karnımda şişti gazdan.Ama bunlar başka şeylerin belirtiside olabilir ya...Umutlanmamak lazım...Canım ya yarın sabah yapsam idrar testi sence çıkma olasılığı var mı?

hıc sanmıyorum tatlım ya 5 gun var daha soyle 2 gun fılan kalsa belkı uzulmem dersen sırf meraktan erken oldugunu bılıyorum dıyerek yaparsan sen bılırsın evde olsa bende yapasım var acıkcasısempatiksalakcinni

cnm şimdiki ateşinle sabahki ateşinin alakası olmaz bak bene ölçtüm şimdi 36.7 ama sabah 36.0
yataktan hiç çıkmadan ölçeceksin 6-7 arsı ben 7de ölçüyorum ateşölçerini yanınakoy komidine yanii onu almak için bile jkalmkıcaksın yoksa yanlış çıkar

kızlar ben cıkıyorum kocıs sırnasıyoda anlarsınız eksın zamanı geldı heralde:kedi: ıyı geceler opuyorum hepınızıaklinialirimsmile

hıc sanmıyorum tatlım ya 5 gun var daha soyle 2 gun fılan kalsa belkı uzulmem dersen sırf meraktan erken oldugunu bılıyorum dıyerek yaparsan sen bılırsın evde olsa bende yapasım var acıkcasısempatiksalakcinni

Haklısın canım beklemek lazım boş yere moralimiz bozulmasın en azından yaparsakta bnce cumartesi pazar falan yapalım...

ne demek canım...
ama sabahla akşam ölçtüğün değer cok fark eder..
o yüzden sabah ölçülen daha kesin sonuctur..

neden okadar uzun sürüyormuş gelmediii:sinifsinif:
ben başladm soğan kürüne canım bnm bu kürü daha çok hamilekalmak için değilde kistimin gitmesi içn yapıyorum pazartesi başladım.kocişide keçiboynuzu kürüne başladık ıyyyy diye diye içyorkaydirigubbakcemile3 hem kocişin spermleri çoğaltıyoruz hem spermleri ilerşi derecede hareketlendiriyoruz:jeyyar: hemde bnm rahimim temizleniyor dur bakalım3 ayyy böyle dvam edicez hayırlısı ben 3 ay soğan kürü bittikten sonrada hmn incir kürüne başlayacağım 2 ay.bakalaım 5 aya kdr hamile kalabilcekmiyima.s

canım ebaydan aldığımız için kayıttı filandı derken ee bide türkiye dışından gelince böyle oluyo aman gec olmasında gec olsun önemli değil..
hayatım benimde kistlerim var ufakta olsa sonucta var hem rahim temizlensin hemde daha cabuk hamiş kalalım bu ayda yumurtlama döneminde ilişki olmucakya daha rahhat olur bende yarın başlıcam bakalım hayırlısı...

kızlar ben cıkıyorum kocıs sırnasıyoda anlarsınız eksın zamanı geldı heralde:kedi: ıyı geceler opuyorum hepınızıaklinialirimsmile

Tamam canım hadi bakalım,iyi ekşınlarkaydirigubbakcemile3
Görüşürüz yine inşallah öptüm

cnm şimdiki ateşinle sabahki ateşinin alakası olmaz bak bene ölçtüm şimdi 36.7 ama sabah 36.0
yataktan hiç çıkmadan ölçeceksin 6-7 arsı ben 7de ölçüyorum ateşölçerini yanınakoy komidine yanii onu almak için bile jkalmkıcaksın yoksa yanlış çıkar

Tamam canım öyle yapıcam baş ucumda durcak...Kalkmadan olduğum yerde ölçüp not edicem.çok sağol.Peki hamile olanlarda ortalama ne kadar oluyor sıcaklık?

ne demek canım...
ama sabahla akşam ölçtüğün değer cok fark eder..
o yüzden sabah ölçülen daha kesin sonuctur..

canım ebaydan aldığımız için kayıttı filandı derken ee bide türkiye dışından gelince böyle oluyo aman gec olmasında gec olsun önemli değil..
hayatım benimde kistlerim var ufakta olsa sonucta var hem rahim temizlensin hemde daha cabuk hamiş kalalım bu ayda yumurtlama döneminde ilişki olmucakya daha rahhat olur bende yarın başlıcam bakalım hayırlısı...

Tamam canım çok teşekkür ederim..
Yarın sabahtan itibaren baş ucumda durucak yerimden kalkmadan ölçüp not alıcam inşallah...

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

-------------

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

bellee....................................20 EYLÜL
ParadiesAngel.......................24 EYLÜL
ademerve..............................25 EYLÜL
KotuKediSero.......................30 EYLÜL
Seliz.........................................2 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Emos3985................................12EKİM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 -SariLale-zonox--Yavyum

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN--??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

su'cum yokluğunuzda listeyi dvm ettirmeye çlıştım inş başarılı olmuştur çok zormuşş liste yapmak buarada bnm adet 2 ekime denk gelio die değiştirdim

[/QUOTE]
oooo kistin varsa hmn başla derim cnm ben adetimin 10.günü başladım çükü ibrahim saraçoğluna msj attım adetim 3 gün sürdü bu küre nmn başlamalıyım die oda adetin bttikten 1 hafta sonra yani senin gün sürdüğüne göre 10.günü başla edi sabah akşam yapıyorum enin adetinini kaçıncı günü
Tamam canım öyle yapıcam baş ucumda durcak...Kalkmadan olduğum yerde ölçüp not edicem.çok sağol.Peki hamile olanlarda ortalama ne kadar oluyor sıcaklık?

cnm adet olmadan 2,1 gün önce ve adet olacağın gün ateşinin düşmemesi lazım 36.7,ve daha yukarısı olması lazım genelde 36.8 ve 36.9 oluğu söyleniyor

su'cum yokluğunuzda listeyi dvm ettirmeye çlıştım inş başarılı olmuştur çok zormuşş liste yapmak buarada bnm adet 2 ekime denk gelio die değiştirdim

gördüm canım teşekkür ederiz :)
evet biraz karışık listeyi yapmak :)

kızlarrrr ben geldimmmmm yine ama elimi yaktımda geldimm yaaa hemde buhar yanığıı en pis yanıuktan zor yazıyorumm şuanda off yaa varmı iyi gelcek bildiğiniz etkili bir çözümmm:gitme:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

-------------

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

bellee....................................20 EYLÜL
ParadiesAngel.......................24 EYLÜL
ademerve..............................25 EYLÜL
KotuKediSero........................30 EYLÜL
Seliz.........................................2 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Emos3985.................................12EKİM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 -SariLale-zonox--Yavyum

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN--??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

oooo kistin varsa hmn başla derim cnm ben adetimin 10.günü başladım çükü ibrahim saraçoğluna msj attım adetim 3 gün sürdü bu küre nmn başlamalıyım die oda adetin bttikten 1 hafta sonra yani senin gün sürdüğüne göre 10.günü başla edi sabah akşam yapıyorum enin adetinini kaçıncı günü

cnm adet olmadan 2,1 gün önce ve adet olacağın gün ateşinin düşmemesi lazım 36.7,ve daha yukarısı olması lazım genelde 36.8 ve 36.9 oluğu söyleniyor[/QUOTE]

anladım canım 36.7 ve üstü olması gerekiyor yani...
inşallah düşmez düşersede anlarım adet olacağımı test falan yapmam beklerim

X