Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
testi yaptım.....
tek çizgi çıktı......
2. çizgi sanki varla yok arası gibi,silik....anlam veremedim.....

Aslında sabah idrarıyla yapmayı öneriyorlar canım;daha konsantre oluyormuş.
Seni ümitlendirmek istemem tabi testlerin yanılma payı oluyor ama farkedilen silik 2.çizgiler gebeliğin belirtisi olabilir canım.

slm anneler ve anne adayları...benim sorunum farklı ve hiçbir yerde de soruma cvp bulamıyorum..umarım yardımcı olursunuz başlıyorum.........
.. agustos ayının 22,23,ve 24 ünde korunmasız ilişkiye girdim eşimle...adetlerim normalde cok düzenlidir ancak agustos ayının 10 unda normal reglimi görmüştüm,ve eylül 7 sinde tekrar regl olmam gerekiyordu,ancak agustos 30 da zınk diye adet oldum..

şimdide son günlerde inanılmaz kalça ,kasık ve bel agrsı cekiyorum
sık idrara cıkıyorum
ayaklarım çok üşüyor
kollarım sanki binlerce ton kaldırmışım gibi halsiz
karnım agrıyo zaman zaman
ve bugün ilk defa tuvalette beyaz akıntımın geldigini farkettim
adetime daha 10 küsür gün varken bu belirtiler neyin işareti ?????

lütfen beni aydınlatın test yapmalıyım.çok istiyorum,ilk olucak olursa....
ALLAH OLMAYANLARA VERSİN ,OLANLARIDA ANALI BABALI BÜYÜTSÜN SEVGİLER......

hatıce sen hamıle kaldıgında akıntın varmıydı canım?
evet canım vardı beyaz yumurta akı gibi oluyo adet gününe yakın baya artıyo...

testi yaptım.....
tek çizgi çıktı......
2. çizgi sanki varla yok arası gibi,silik....anlam veremedim.....

canım ikinci silikse hamişlik vardır..
yarın sabah ilk idrarınla testi tekrarla varsa zaten daha belirgin cıkar test.

slm anneler ve anne adayları...benim sorunum farklı ve hiçbir yerde de soruma cvp bulamıyorum..umarım yardımcı olursunuz başlıyorum.........
.. agustos ayının 22,23,ve 24 ünde korunmasız ilişkiye girdim eşimle...adetlerim normalde cok düzenlidir ancak agustos ayının 10 unda normal reglimi görmüştüm,ve eylül 7 sinde tekrar regl olmam gerekiyordu,ancak agustos 30 da zınk diye adet oldum..

şimdide son günlerde inanılmaz kalça ,kasık ve bel agrsı cekiyorum
sık idrara cıkıyorum
ayaklarım çok üşüyor
kollarım sanki binlerce ton kaldırmışım gibi halsiz
karnım agrıyo zaman zaman
ve bugün ilk defa tuvalette beyaz akıntımın geldigini farkettim
adetime daha 10 küsür gün varken bu belirtiler neyin işareti ?????

lütfen beni aydınlatın test yapmalıyım.çok istiyorum,ilk olucak olursa....
ALLAH OLMAYANLARA VERSİN ,OLANLARIDA ANALI BABALI BÜYÜTSÜN SEVGİLER......

canım hoşgeldinn elimden geldiğince sana yardımcı olmayı isterim..
eskiler derlerki adetin önceden gelmesinin sebebi hamile kalmak istediği için rahim kendini hazırlarmış bunu birkac eski kişilerden duydum ama ne kadar doğruluk payı bilemem...
bunlar hem adet belirtisi hemde hamilelik belirtisi ama inşallah hamilesindir....
cok fazla düşünme eğer stres yaparsan adetinide geciktirirsin..
beyaz akıntı genelde hamile kalındığı zaman olabiliyo ama eğer üşütmen veya enfeksiyonun varsa o yüzdende gelmiş olabilir..
test yapmam için daha cok cok erekn ancak adetine 3 5 gün kala kanda baktırırsan belki cıkar...

canım hepimiz hamile kalmayı cok istiyoruz ama dediğim gibi stres cok etkiliyo hamileliği...
inşallah allahım isteyen herkezi cok fazla bekletmeden evlatlarını nasip eder...
senin içinde hakkında hayırlı olan neyse o olsun canım..

canım hoşgeldinn elimden geldiğince sana yardımcı olmayı isterim..
eskiler derlerki adetin önceden gelmesinin sebebi hamile kalmak istediği için rahim kendini hazırlarmış bunu birkac eski kişilerden duydum ama ne kadar doğruluk payı bilemem...
bunlar hem adet belirtisi hemde hamilelik belirtisi ama inşallah hamilesindir....
cok fazla düşünme eğer stres yaparsan adetinide geciktirirsin..
beyaz akıntı genelde hamile kalındığı zaman olabiliyo ama eğer üşütmen veya enfeksiyonun varsa o yüzdende gelmiş olabilir..
test yapmam için daha cok cok erekn ancak adetine 3 5 gün kala kanda baktırırsan belki cıkar...

canım hepimiz hamile kalmayı cok istiyoruz ama dediğim gibi stres cok etkiliyo hamileliği...
inşallah allahım isteyen herkezi cok fazla bekletmeden evlatlarını nasip eder...
senin içinde hakkında hayırlı olan neyse o olsun canım..

GAMZELİ KIZ :) çok tesekkürederim yazdıkların beni rahatlattı,şimdi beklemedeyim bakalım neler olucak :KK66::ecrin_bebek:

GAMZELİ KIZ :) çok tesekkürederim yazdıkların beni rahatlattı,şimdi beklemedeyim bakalım neler olucak :KK66::ecrin_bebek:

ne demek canım yardımcı olduysam cok sevindim...olumunekankayizsmile
bekle bakalım inşallah bebişin seninledir..:emir_bebek:
olumlu veya olumsuz bize haber ver oldumu canım...yerimseniben

iyi akşamlar kızlarrr nasılsınızzzz

ben çok ama çok mutluyum bebeğimin sonucunu oğrendıkk (amniosentez) çok şukur allahıma hıçbir şeyy çıkmadııı bebeğim sağlammışşş şuu 3 gundur ne çektiğimizi bı allah bılır bı bızz :Saruboceq: allahım kımseyı hastalıkla ımtıhan etmsınnn :Saruboceq:

dualarınız için teşekkur ederımmm

ben çok ama çok mutluyum bebeğimin sonucunu oğrendıkk (amniosentez) çok şukur allahıma hıçbir şeyy çıkmadııı bebeğim sağlammışşş şuu 3 gundur ne çektiğimizi bı allah bılır bı bızz :Saruboceq: allahım kımseyı hastalıkla ımtıhan etmsınnn :Saruboceq:

iyi akşamlarr canımm..
biz sana söyledik demiii:mymeka:stres yapma bunlar sadece önlem amaclı diye..opuyorumnanaktan
allahıma cok şükür cok sevindim canım...allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin..:Saruboceq::Saruboceq:
bişiy cıkmıcana emindim ama yinede senin ve bebişin adına cok mutlu oldu canımzemuszemus

iyiakşamlar canım.hoşgeldin sefa geldin ne de güzel haberler getirdin...

inan çook sevindim canım,eminim sonucu alana çok sıkıntı yaptınız ama sonuç herşeye değer.Allah ım bundan sonrasında seni ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kavuştursun inşallah:Saruboceq:

yoksa sende de mi var canım?
bugüne kadar kendinde ne gibi şeyler hissettin,belki ortak şeyler yaşıyoruzdur ve dilerim sahte belirtiler değildirboshayallersmile

evet canım var ama benım yenı basladı 3 gundur var once beyaz süt gibi basladı sımdıde sarıya dondu üşürrümmü acaba oyle yumurta akı gıbı degıl ama benımkı bilmiyorumkismile

gözünaydın canım bak bosuna korkmussun ALLAH bırdaha yasatmasın boyle korkular:Saruboceq:

iyi akşamlarr canımm..
biz sana söyledik demiii:mymeka:stres yapma bunlar sadece önlem amaclı diye..opuyorumnanaktan
allahıma cok şükür cok sevindim canım...allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin..:Saruboceq::Saruboceq:
bişiy cıkmıcana emindim ama yinede senin ve bebişin adına cok mutlu oldu canımzemuszemus

oyle deme allah kımsenın başına vermesınnn ınsanın başına gelınce anlıo bunuuu her ne kadar kafana takmak ıstemesen de ınsan yıne de takıorrrr ınsanızzz bır de anne adayıyızz yanıı kızmayın o yuzdennn :Saruboceq:

iyiakşamlar canım.hoşgeldin sefa geldin ne de güzel haberler getirdin...

inan çook sevindim canım,eminim sonucu alana çok sıkıntı yaptınız ama sonuç herşeye değer.Allah ım bundan sonrasında seni ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kavuştursun inşallah:Saruboceq:

amınnnnnnnnnnnnnnn allahımm herkese bebeğinı sağlıkla kucağına almayınasıp etsın ınş. içinde de benım inş... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

evet canım var ama benım yenı basladı 3 gundur var once beyaz süt gibi basladı sımdıde sarıya dondu üşürrümmü acaba oyle yumurta akı gıbı degıl ama benımkı bilmiyorumkismile

Evet canım dünde bana oldu ona benzer.Beyaz krem gibi akıntı vardı az da olsa...
Bugünde daha şeffaf gibi anlayamadım ya dilerim üşütmemişizdir...

X