Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hıc belırtım yok bu ay o dıkkatımı cekıyo her ay olan gogus agrısı karın agrısı bu ay hıc yok tam tersı yanıkaydirigubbakcemile3

anladım canım bılemıyorum valla bu hamılelık belirtileri çok enteresan
benım ılk hamılelıgımde göğüsleirm çok büyümüştü mesela ıkıncısıdnde hiç büyümedi

ama ıkı gebelıgımde de adet olcakmısım gibi ağrım oldu hep günüm gectıkten sonra agrı birden kesıldı

kız daha dur 20. haftadasn ilerki haftalarda daha zor olcak şimdiden yap bence

eyvahedigeldismileKızlar kasıklarım ağrıyo.

Korku aldı içimi fena şekilde.

Her an kanama olucakmışım gibi geliyor

korkma canım ALLAH KORUSUN melegını

tamamdır yarın yazarım...yok cnm be belirti..kasıklarımda şişlikte yok ama regl olucam gibi değil hiç fisfisfis

aynen ya hıcbır belırtı yok adet olacam gıbıde hıc degıl yanı hadı hayırlısı sende bebıs varsa bende bı heveslenırım yane

haklısın gözümü kapatıp yapıcam napıyım:kedi:

benım accuk ısım var sonra yıne sahnedeyım kızlar kacısmayın heekaydirigubbakcemile2 yakalarım wallakaydirigubbakcemile

hiiiç korkma. o bendede vardı ve en şiddetlisinden. 6. haftada azalıyor. adet olamadığın için adet sancısı çekiosun ve tabi damarların genişlio :) bayanssulusmile

ayyy ınanmıyorum sana ayseee 10 gun dıle kolay yanıı hakkaten bıraz antıkaymısın sen kaydirigubbakcemile3

ayy bende aynı ayşe gibiydim ilk hamile kaldığımda gerci bizim ayşemle herşeyimiz aynıda ee nede olsa ölümüne kankayızzz..kaydirigubbakcemile5

tunceliye tayin cıktı adetim gecikti ama ben dyorum kesin hava değişimi ee bide hapla korunuyomya hiç konduramıyom valla 10 günmü ne gecti ramazan geldi hala yok gelmiyo ramazanı 3 gün gecti dışarı cıktım markete girdim markette bayıll.akannehir.ayy sonra kendime geldim neyse kolanya su filann eve geldim görümceyle konuşuyoz ya dedi test yapsana bende diyorumki yok ya hamile değilimdir ben hapla korunuyorum..:umursamaz:.neyse aklımda soru işareti kalmasın alımda yapim dedim anammm bir yaptım iki cizgi birden hemen kıpkırmızııı ben tabi şokkkakannehirakannehir
neyse tabi sevindik ama 13 haftalıkken kalp atışlarını alamadık..:gitme:

ay belle yoksa bende birde hevesini kırmıyım senin..du bakalım kimde var belli mi olur..

işlerim yoğun gelirim yineee

ahahahahaa sorma bende diyom kocişe kapa camları kapa sesımızı duymasınalr
diyorum işe yaramaz ki cam dayanmaz bizim sese diyo :roflol: :roflol: :roflol:
ya çok utanıyorum ama napiim çok sesım cıkıyo komşularımda kusura bakmasın artık :roflol: :roflol: :roflol:

bende bi adet yakınken bide adetten hemen sonra fena oly-uyorum her gece her dakka
bana uyyo yani ama kociş bıakrmı ki la diom kendı kendıme sonra unutuyorum
düşündüklerimi tamgaz devam

hadi iyi çalışın sizde :) gelsin bebiş yoksa bi dahakı aya bi dahakı aya derken beraber hamiş kalccaz hee :)

özür dilerim..inşallah Rabbim gelecek olan bebeğini sağlıcakla eline verir :Saruboceq:

önemli dğeil canım....amin inşallah bunu o kadar yürekten istiyorum ki :Saruboceq:

uzan ve ayaklarını altına bişey koy yuksekte olsn ayakların sakın ama sakın
sıcak suyla banyo yapma bu haftalarda düşük sebebi.....

ayrıca evet bu haftaalrda kasık agrısı olur hele kı daha yenı kürtaj olmuşsun
çok ayakta durma kendını yorma hadi bakalım ve folik asit al doktoruna progestan içmende bi sakınca varmı yokmu sor
yazarsa mutlaka iç

ayyy ınanmıyorum sana ayseee 10 gun dıle kolay yanıı hakkaten bıraz antıkaymısın sen kaydirigubbakcemile3

:lepi: :lepi: :lepi:

CNM ÇOK ŞÜKÜRKİ KÜRTAJ OLMADIM.

5 HAFTALIKTI KENDİLİĞİNDEN DÜŞTÜ.

VE NEYAZIKKİ İŞTEYİM. BU YÜZDEN YATMAM MÜMKÜN DEĞİL.

ALLAHA EMANET ARTIK NAPİYİM.:sinifsinif:

Selam Arkadaşlar

KötüKediSero için dua yapacağız 153 eksiğimiz kaldı
Daha önceden duaya katılanlar bilir amacımız daha çok kişinin duasını almak.5-10-20 ne olursa
Ayetel kürsi okuyoruz (abdest alıp)
Dua okumak isteyen sevenlerine duyrulur :))
bana haber verirseniz sevinirim
hepinizi öptüm

kızlaaaaaaaarrrr elifle msnde konusuoduk taa baya iyi :) kanaması azalmışşşş

kesesi büyümüş ve nromal yerindeymiş aşağıda fln değilmiş yaniiiii yuppii :sm_cool:

hihoyyythihoyyytayy çok sevindimmmm oleeyyhihoyyythihoyyyt
çok şükür herşey yoluna girdi,bundan sonra da öyle olacak inşalalh:Saruboceq:
Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:

Bu arada Su'dan haber var mıııııııııııııııı? onun hamileliği nasıl geçiyoo?

canım beni sormuşsun sağolasın..
ama kimse cevap vermemiş :1closedeyes:
hamileliğim çok zor geçiyor canım sürekli mide bulantısı ve istifra (
ama doktorum farklı bi ilaç verdi o biraz daha iyi geldi..
zamanla geçer heralde herşey yolunda olsunda inş bayanssulusmile

sorma kapıyı penceriyo kapatıyoz ama nafilee kafamı yastığın altına sokuyom cok ses cıkmasın diye..
valla konu komşu duyuyosada yapıcak bişiy yok ne yapiyim elimde değil.:kedi:.bazen benim koçiş müziği son ses acıyo ses duyulmasın diye ee bide biz lojmandayız düşünsenedelikafadulden
boşver en olsa ne azgın karı diyolardır..aklinialirimsmile
valla ayşem bu gidişle biz aynı hamiş kalıcaz gibi geliyo..:lepi:
cünki cuma allah nasip ederse memlekete gidiyom tam yumurtlama dönemi yani bu ay umut yok benden.:umursamaz:.ama inş. önümüzdeki ay preseed geldin onunla bol bol çalışma yapıcam inş meleğim cok bekletmeden gelir..:Saruboceq::Saruboceq:

haklısın gözümü kapatıp yapıcam napıyım:kedi:

gözlerimi kaparım vazifemi yaparım diosn öle miii

ama biliomusun gözlerin açıksa istemıosun anlamına gelirmiş....boshayallersmile
yani bilinçaltına göre gözlerimi kapatırım dediğine göre istiosn :roflol: :roflol:

hatun var mi var var adam var mi var var yatak var mi var var ne duruyorsuuuuuun ekşın yapsanaaa ekşın yapsanaaaaaaaaa ahahahahaha :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hatcem benim inanmazsın kız bende postanede bayılmıştımm

ama sıcaklardandır dedim hava çok sıcaktı o gün :roflol: harbi ne benzıyomuşuz bee

bizimde bebeklerımız gelcek ınsallah sağlıkla canım

canım tamamm ben akşam namazdan sonra abtesliyken okurum ve sizin topiğe yazarım..
allah kabul etsin şimidede..

amannda amann kuşumm gelmişş hoşgelmiş..opuyorumnanaktan
nasılsın canımm artık eskisi gibi göremiyoruz seni burlarda..sengözlerimebaksanab.bebikimiz annesini cok yoruyo sanırım..zemuszemus

anammmm kız biz kardeşmiyiz yoksammmdelikafaduldendelikafadulden

herşeyimiz bu kadar benzediğine göre var bişiyyCADIARZU

inşallah canım bende inanıyorum olucana allahım sağlık sıhhat versin yeter..boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…