hıc belırtım yok bu ay o dıkkatımı cekıyo her ay olan gogus agrısı karın agrısı bu ay hıc yok tam tersı yanıkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin
ayyy ekşın deme ya strese giriyom adamcazı kaç gündür ekiyorum ama elimde değil çok soğudum ya.ama bu akşam bahanem kalmadı artık istemeye istemeye de olsa olacak napıyım aklinialirimsmileaklinialirimsmile
eyvahedigeldismileKızlar kasıklarım ağrıyo.
Korku aldı içimi fena şekilde.
Her an kanama olucakmışım gibi geliyor
tamamdır yarın yazarım...yok cnm be belirti..kasıklarımda şişlikte yok ama regl olucam gibi değil hiç fisfisfis
anladım canım bılemıyorum valla bu hamılelık belirtileri çok enteresan
benım ılk hamılelıgımde göğüsleirm çok büyümüştü mesela ıkıncısıdnde hiç büyümedi
ama ıkı gebelıgımde de adet olcakmısım gibi ağrım oldu hep günüm gectıkten sonra agrı birden kesıldı
kız daha dur 20. haftadasn ilerki haftalarda daha zor olcak şimdiden yap bence
haklısın gözümü kapatıp yapıcam napıyım:kedi:
ayyy ınanmıyorum sana ayseee 10 gun dıle kolay yanıı hakkaten bıraz antıkaymısın sen kaydirigubbakcemile3
kız cok alemsın ya gözünü ne kapatıyon sempatiksalakcinni
hoşbuldum ayşemmmmmmŞeniz
amanınn sorma kızzzz yeri göğü inlettim vallahı..:kedi::kedi::kedi:
gündüz yapmanında heyecanı farklı oluyomuş haniiiaklinialirimsmileaklinialirimsmile
akşamda ben sallandımdı senmişsin demek.CADIARZU
valla aynen beninkiside diyo senin libido tavandayken cok sinirlisin diyo ayrıca sinirli olmak beni sexsi yapıyomuş öyle diyo koçişaklinialirimsmile
ayy ne azgık karıyım heee:kedi::kedi:
memlekete gidince ne yapaıcam bakalım..delikafadulden.
özür dilerim..inşallah Rabbim gelecek olan bebeğini sağlıcakla eline verir :Saruboceq:
ayyy ınanmıyorum sana ayseee 10 gun dıle kolay yanıı hakkaten bıraz antıkaymısın sen kaydirigubbakcemile3
kuduruk hatçeeemm hosgeldın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok normal ilk başlarda kasık ağrısı çok fazla oluyo zaten.rahat ol lütfen :1hug:
ahahahahaa sorma bende diyom kocişe kapa camları kapa sesımızı duymasınalr
diyorum işe yaramaz ki cam dayanmaz bizim sese diyo :roflol: :roflol: :roflol:
ya çok utanıyorum ama napiim çok sesım cıkıyo komşularımda kusura bakmasın artık :roflol: :roflol: :roflol:
bende bi adet yakınken bide adetten hemen sonra fena oly-uyorum her gece her dakka
bana uyyo yani ama kociş bıakrmı ki la diom kendı kendımesonra unutuyorum
düşündüklerimi tamgaz devam
hadi iyi çalışın sizde :) gelsin bebiş yoksa bi dahakı aya bi dahakı aya derken beraber hamiş kalccaz hee :)
önemli dğeil canım....amin inşallah bunu o kadar yürekten istiyorum ki :Saruboceq:
uzan ve ayaklarını altına bişey koy yuksekte olsn ayakların sakın ama sakın
sıcak suyla banyo yapma bu haftalarda düşük sebebi.....
ayrıca evet bu haftaalrda kasık agrısı olur hele kı daha yenı kürtaj olmuşsun
çok ayakta durma kendını yorma hadi bakalım ve folik asit al doktoruna progestan içmende bi sakınca varmı yokmu sor
yazarsa mutlaka iç
:lepi: :lepi: :lepi:
kızlaaaaaaaarrrr elifle msnde konusuoduk taa baya iyi :) kanaması azalmışşşş
kesesi büyümüş ve nromal yerindeymiş aşağıda fln değilmiş yaniiiii yuppii :sm_cool:
Bu arada Su'dan haber var mıııııııııııııııı? onun hamileliği nasıl geçiyoo?
ahahahahaa sorma bende diyom kocişe kapa camları kapa sesımızı duymasınalr
diyorum işe yaramaz ki cam dayanmaz bizim sese diyo :roflol: :roflol: :roflol:
ya çok utanıyorum ama napiim çok sesım cıkıyo komşularımda kusura bakmasın artık :roflol: :roflol: :roflol:
bende bi adet yakınken bide adetten hemen sonra fena oly-uyorum her gece her dakka
bana uyyo yani ama kociş bıakrmı ki la diom kendı kendımesonra unutuyorum
düşündüklerimi tamgaz devam
hadi iyi çalışın sizde :) gelsin bebiş yoksa bi dahakı aya bi dahakı aya derken beraber hamiş kalccaz hee :)
haklısın gözümü kapatıp yapıcam napıyım:kedi:
ayy bende aynı ayşe gibiydim ilk hamile kaldığımda gerci bizim ayşemle herşeyimiz aynıda ee nede olsa ölümüne kankayızzz..kaydirigubbakcemile5
tunceliye tayin cıktı adetim gecikti ama ben dyorum kesin hava değişimi ee bide hapla korunuyomya hiç konduramıyom valla 10 günmü ne gecti ramazan geldi hala yok gelmiyo ramazanı 3 gün gecti dışarı cıktım markete girdim markette bayıll.akannehir.ayy sonra kendime geldim neyse kolanya su filann eve geldim görümceyle konuşuyoz ya dedi test yapsana bende diyorumki yok ya hamile değilimdir ben hapla korunuyorum..:umursamaz:.neyse aklımda soru işareti kalmasın alımda yapim dedim anammm bir yaptım iki cizgi birden hemen kıpkırmızııı ben tabi şokkkakannehirakannehir
neyse tabi sevindik ama 13 haftalıkken kalp atışlarını alamadık..:gitme:
canım tamamm ben akşam namazdan sonra abtesliyken okurum ve sizin topiğe yazarım..Selam Arkadaşlar
KötüKediSero için dua yapacağız 153 eksiğimiz kaldı
Daha önceden duaya katılanlar bilir amacımız daha çok kişinin duasını almak.5-10-20 ne olursa
Ayetel kürsi okuyoruz (abdest alıp)
Dua okumak isteyen sevenlerine duyrulur :))
bana haber verirseniz sevinirim
hepinizi öptüm
hihoyyythihoyyytayy çok sevindimmmm oleeyyhihoyyythihoyyyt
çok şükür herşey yoluna girdi,bundan sonra da öyle olacak inşalalh:Saruboceq:
Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:
canım beni sormuşsun sağolasın..
ama kimse cevap vermemiş :1closedeyes:
hamileliğim çok zor geçiyor canım sürekli mide bulantısı ve istifra(
ama doktorum farklı bi ilaç verdi o biraz daha iyi geldi..
zamanla geçer heralde herşey yolunda olsunda inş bayanssulusmile
hatcem benim inanmazsın kız bende postanede bayılmıştımm
ama sıcaklardandır dedim hava çok sıcaktı o gün :roflol: harbi ne benzıyomuşuz bee
bizimde bebeklerımız gelcek ınsallah sağlıkla canım