- 14 Eylül 2010
- 465
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAHHIIIIMMMM sevinçten ağlıycam şimdiii. çok sevindim yaaaaa. canım benim yaaa tutundu nazlı bebişi demekk. dağlara taşlara can veren rabbim gördü elifin halini. sana çok şükürler olsun yarabbimmm. sen isteyen herkese nasip et inşallahhh. delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ya kızlar bu gebelik ilerleme resimlerini nerden buluyosunuz :)
amiiiinn canım amin inşallahhh :)
canım ticker o hamileysen sanada yapalım bi tane :)
hamileyim evt
ama daha çok küçük.
dört buçuk haftalık kaydirigubbakcemile2
kızlaaaaaaaarrrr elifle msnde konusuoduk taa baya iyi :) kanaması azalmışşşş
kesesi büyümüş ve nromal yerindeymiş aşağıda fln değilmiş yaniiiii yuppii :sm_cool:
Ne mutlu sana canım...Hayırlı bir hamilelik diliyorum sana bebişini kucağına aldığın günleride görürsün inşallah...
Hem büyücek o daha annesi
mattika, meltem_butterfly, ParadiesAngel, zehsel selam kızlarrrrrrrrr herkesee
iyi günlerrrr diliyorummmmm nasılsınızz iyisiniz inşalahhhhhhhhhhopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım çok sağol.
ama henüz sevinmek nasip olmadı bana.
düşüğümden sonra adet olmadan hamile kaldım.
ve aynı şeyi yaşayacağım diye ödüm patlıyor.
kafamda bi sürü şey üretiyorum.
kimseye söyleyemedim.
Seni anlıyorum canım;acaba tekrardan olur mu diye kendini yiyip bitiryorsun...
Tamam bir kere oldu ama bu bu bebeğinin de düşeceği anlamına gelmez ki...Allah'a sığın bol bol dua et çünkü O ne isterse o olur.Benimde dualarım seninle ve bebeğinle Rabbim seni meleğini meleğini sana en güzel bağlarla bağlasın inşaallah:Saruboceq:
ayyy cnmm sen hamilesinn sanırımmm ayyy çok sevindimmm allaım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin darısı olmayanlaraa tatlımmm:Saruboceq:a.s.selam emoscum.
iyiyim çok şükür.
şaşkınım brz ne olsun.
işyerinde dakikaları sayıyorum.
gün bitsin diye.
sen nasılsın. iyisindir inş.zemuszemus
Emoşcum bana sormamışsın ama ben de iyiyim:)
Dilerim sen de iyisindir canım...
hamileyim evt
ama daha çok küçük.
dört buçuk haftalık kaydirigubbakcemile2
:teytey::teytey::teytey: ayy çokkk sevindimm benn yaaaaa allahımmm çokk şükürrr yaaa:Saruboceq::Saruboceq:
ayy nasıll korkuyodumm bişi olcak diyee çok şükür çok şükürr allahımm bebişinii bağışladıı elifimizeeee:CüvCüv:
ayyy cnmm sen hamilesinn sanırımmm ayyy çok sevindimmm allaım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin darısı olmayanlaraa tatlımmm:Saruboceq:a.s.
ayyy amnndddaa sendemi burdaydınnnnnnnnŞeniz ben iyiyim cnm seninde iyi olmana sevindimm ev işleriyle uğraşıyorum arada mola verip bakınıyorumm topiğeee ama hereketli deil bu günnCADIARZUiş başında herkes sanırsamdelikafadulden
hayrılı olsun canımm :) düşük mü yaptı gecmış olsun başın sağolsun inşallah
pekçok kadın yaşıyo aynı şeyleri üzülme kaç haftalıktı bebeğin ?
bu arada son adet tarihi söylede tickerini yapayım :) adet olamdan hamıel kaldıysen
düşük tarihi adet tarıhı kabul edicez die biliorrm ben bilmiyorumkismile
:lepi: :lepi: :lepi: çok şüküür :) ama dua etmeye devam kalp atısını görene kadar inşallah
sonra daha çok rahatlıycak içimiz :)
inşallah.
zaten kendimi öyle telkin ediyorum.
olacağı varsa olur.
ve hayırlıysa sağlıklıysa olsun inş.
bu haftayı bi atlatsam içim rahatlicak hihoyyyt
evt cnm çok erken ama hamileyim.
henüz doktora bile gidemedim.
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.
bu ikinci gebeliğim. önceki 5. haftada sonlanmıştı
o yüzden şuan çok tedirginim.:sinifsinif:
ayyy cnmm sen hamilesinn sanırımmm ayyy çok sevindimmm allaım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin darısı olmayanlaraa tatlımmm:Saruboceq:a.s.
ayyy amnndddaa sendemi burdaydınnnnnnnnŞeniz ben iyiyim cnm seninde iyi olmana sevindimm ev işleriyle uğraşıyorum arada mola verip bakınıyorumm topiğeee ama hereketli deil bu günnCADIARZUiş başında herkes sanırsamdelikafadulden