- 17 Mart 2010
- 1.764
- 0
superisiyim, kusmuyorum ama kuru bulantım var, buda yemek yedirmiyo bana yaasüt hiiiiç içemiyorum. napcam bilmiyorum
dün sabah 4 5 dilim börek yedim
öğle: yarım ıspanaklı börek.
akşam 1.5 kase çorba, salata ve minicik bi et dilimi.
yemek ölüm gibi valla. ama bu kadar yememe rağmen kilo alıyorum ne iş anlamadım:teytey:
canım ben 53 kiloyum 800 grm aldım. yandım desene. ama ben ekmek, pilav, makarna, gibi karbonhidratlı yiyecekleri yiyemiyorum. bunları yiyince gastritim azıo. bu nedenle haftada maksimum yediğim ekmek 3 4 dilimi geçmez ve ben asla bakliyat ve pilav türevlerini yemem (yiyemem)
sadece salata ve sebze yiyorum. böreğide 2 gün yedim ama kol böreğinden bahsediyorum. çeyrek kol böreğinin dilimlerinden. aklınıza koca koca börek dilimleri gelmesin. ama ben en iyisi böreği bırakim kaydirigubbakcemile2
canım ben 53 kiloyum 800 grm aldım. yandım desene. ama ben ekmek, pilav, makarna, gibi karbonhidratlı yiyecekleri yiyemiyorum. bunları yiyince gastritim azıo. bu nedenle haftada maksimum yediğim ekmek 3 4 dilimi geçmez ve ben asla bakliyat ve pilav türevlerini yemem (yiyemem)
sadece salata ve sebze yiyorum. böreğide 2 gün yedim ama kol böreğinden bahsediyorum. çeyrek kol böreğinin dilimlerinden. aklınıza koca koca börek dilimleri gelmesin. ama ben en iyisi böreği bırakim kaydirigubbakcemile2
superisi, mesajını bida yazzzzzzzzzzz:a015:
kızlar birde hamilelik haftamı tam bilmiyorum. milupa bebekte hesapladım 5 haftalık yazıo.
sat tarihim 1 ağustostu. 14 ağustosta hamile kaldınız dio milupa da.
hamileliğimizin ilk günü SAT değil mi? SAT a göre ben 6 hafta 3 günlüğüm?
ben anladım senin ne demek istediğini canım 800 gram çok fazla şuan için bak düşün ben hamileliğim başladı 16. haftaya kadar 1,5 kilo almıştım şuan 23, haftamdayım ve tam 10 kilo almışım. düşünebiliyomusun. ve doğru düzgün yemediğim halde.
10 kilo mu aldın akannehir çok almışsın canım ya.ben 4 kilo aldım diye akşamları dikkat ediyorum yememe ama galiba benim aldığım kilo çok değil yerimseniben
Kızlar Selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldimmmmmm :)
Kızlar Selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldimmmmmm :)
hoşgeldin canım nasılsın a.s. kızımız nasıl
evet canım sen milupaya bakma. zaten bak benim burdakinden 1 hafta bile önde. çünkü ultrasonda 23, hafta çıkıyo erken gelişiyo bebeğim. en önemlisi doktorun sana söylediği burdakilerin hiçbiri değil. benim doktorum 23 dedi ben ona bakarım. senin doktorun sana ne derse o dur. zaten gebelik kartına yazıyo kaç haftalık kaç günlük oldfuğunu ordan takip et.