Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
superisiyim, kusmuyorum ama kuru bulantım var, buda yemek yedirmiyo bana yaa süt hiiiiç içemiyorum. napcam bilmiyorum

dün sabah 4 5 dilim börek yedim

öğle: yarım ıspanaklı börek.

akşam 1.5 kase çorba, salata ve minicik bi et dilimi.

yemek ölüm gibi valla. ama bu kadar yememe rağmen kilo alıyorum ne iş anlamadım:teytey:

kııııızzzz napıyosuuun seeen. çok yemek yiyosuuun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 allam yaaa bide azmış gibi bu kadarcık diyo kaydirigubbakcemile2 biraz az ye bak .çok kilo alırsın ben şimdi kaç aylığım bu kadar yiyorum. accuk kıs böreğe çok dadanma.

kız dilim börek dediğimi bi görsen. dilim demezsin. börekten midem bulanmadı diğer hepsinden midem bulandı.

ben çok mu yiyorum ya:1shok: cidden mi kız???????

zonox superisi haklı canım şimdiden kilo almaya başlarsan ileride çok sıkıntı olabilir.bünyende kilo almaya elverişli sanırım.ben ilk üç ay karpuz dışında hiç bir şey yiyemiyordum 4 kilo vermiştim.iyikide vermişim 2 ayda 4 kilo aldım ve hızlı bir şekilde almaya devam edicem sanırım çünkü çok iştahlıyım cokacimcoook

ayyyy inanmıyoruuuuumm zonoxx sana yarım sayfalık bi yazı yazmıştım hepsi silindi bi andaaaaaaaa

canım ben 53 kiloyum 800 grm aldım. yandım desene. ama ben ekmek, pilav, makarna, gibi karbonhidratlı yiyecekleri yiyemiyorum. bunları yiyince gastritim azıo. bu nedenle haftada maksimum yediğim ekmek 3 4 dilimi geçmez ve ben asla bakliyat ve pilav türevlerini yemem (yiyemem)

sadece salata ve sebze yiyorum. böreğide 2 gün yedim ama kol böreğinden bahsediyorum. çeyrek kol böreğinin dilimlerinden. aklınıza koca koca börek dilimleri gelmesin. ama ben en iyisi böreği bırakim kaydirigubbakcemile2

yaaaa kızım bak kısaca yoğurt salatalık filanla geçiştir. şuanda bebeğini beslemiyosun. bebeğin senin kanından besleniyo. sen folik asitini al yetiyo. abartma az az ye. miden bulanıyosa bunu avantaj olarak kullan. çay kahve içme. sigara içiyosan bırak içme bitki çayı ıhlamur ada çayı papatya çayı dışındaki çayları içme. fazla yememeye bak canım

superisi, mesajını bida yazzzzzzzzzzz:a015:

kızlar birde hamilelik haftamı tam bilmiyorum. milupa bebekte hesapladım 5 haftalık yazıo.

sat tarihim 1 ağustostu. 14 ağustosta hamile kaldınız dio milupa da.

hamileliğimizin ilk günü SAT değil mi? SAT a göre ben 6 hafta 3 günlüğüm?

ben anladım senin ne demek istediğini canım 800 gram çok fazla şuan için bak düşün ben hamileliğim başladı 16. haftaya kadar 1,5 kilo almıştım şuan 23, haftamdayım ve tam 10 kilo almışım. düşünebiliyomusun. ve doğru düzgün yemediğim halde.

ayyy kıyamam ya yok yok o kadar az yiyosan ye ya.zaten hiç bişey yemiyormuşsun azıcık börektende bişey olmaz sanırım.zaten kusmaların başlayınca acayip tiksinirsin börekten

kızlar korktum ben. artık salataya talim. çok yemim. benim bünyem kiloya oldukça yatkın:çok üzgünüm: yemesemde, dzensiz tuvalet ve gastrit nedeni ile kilo alıorum.

evet canım sen milupaya bakma. zaten bak benim burdakinden 1 hafta bile önde. çünkü ultrasonda 23, hafta çıkıyo erken gelişiyo bebeğim. en önemlisi doktorun sana söylediği burdakilerin hiçbiri değil. benim doktorum 23 dedi ben ona bakarım. senin doktorun sana ne derse o dur. zaten gebelik kartına yazıyo kaç haftalık kaç günlük oldfuğunu ordan takip et.

10 kilo mu aldın akannehir çok almışsın canım ya.ben 4 kilo aldım diye akşamları dikkat ediyorum yememe ama galiba benim aldığım kilo çok değil yerimseniben

Kızlar Selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldimmmmmm :)

ya bide bişey sorucam kafama birkaç gündür çok taktım.sen kızının hareketlerini yoğun olarak ne zaman hissetmeye başladın ben çok az hissediyorum acaba diyorum kız olduğu için mi.hani kasları güçsüzdür belki diye düşünüyorum ama tırsmıyor da değilim yani eyvahedigeldismile

canım ben hesapladım SAT 1 ağustos. ben 6+3oluorum kaydirigubbakcemile5

milupa fos çıktı milupaya göre yumurtladığın gün hamileliğinin ilk günü sayılıo. ama dr lar SAT ini ilk gününü baz alıolar die biliorum:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…