nasılllll niyeee Elif neden hastaneye yatacaktı? ne oldu??? :1no2: kötü bir şey söyleme nolurrrr
ya evet çatladım...ama olsunnn :) o kadar takmıyorum ne kiloları ne de çatlakları....
bazen eşime soruyorum, bu çatlaklarımlada beni seviyor musun diye...dalga geçiyo :))
gunaydın kızlarrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
vucudu esnek olanlar çatlamazmış. kremlerin alamet-i farikası aslında pek yokmuş diolar
biliyordum var yaaa öyle diyceniii....
kız ne sorun olacakkk?? içine kurt düşceni tahmin etmiştimmm.....rahatlamak istiyorsan git doktora ama sanmıyorum canımmm ...çok yoğun olmasa da hissediyorsun dimi?
herkes aynı zamanda aynı şeylerii hissetmez canımmm...bünyeler farklı farklııı
bazı günler kızımı çok az hissediyorumm....hemen paranoya'ya kapılıyorum
bir sorun var diye ama... ertesi günnn çok enerjik oluyo....
bebişlerin işi belli olmuyo yaniii
hoşgeldin belleea.s
ya dış gebelık demişlerdi ama değilmiş çok şükür ki.........kanaması varmış devamlı
düşükk tehlikesi var anlıycan dün konuştukta yok düşer zaten yatmıcam ben hastaneye
bu kanamayla o pıhtıcık durmaz ki çoktan gitmiştir falan dedi durdu bi fırça kaydım
bi vaaz çektim yolladım hastaneye çok da inat he benim gibi yay burcu ondan mı bilemiorm artık...hayrılı haberlerini alırız inşallah eyvahedigeldismile :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın şeker
gunaydınn tatlım
kesınlıkle canım ve de bol bol su içmek lazım
ya evet canımmm çatladım :çok üzgünüm: O kadar da krem filan kullandım özellll kremlerrr güyaa ama hiç faydası yokk....
önce yanlardan başlamıştı zaten, şimdi karnımın alt bölgeleri mos morrr çatlak oldu ya :1shok: Ben de o civarlardayım daha fazla olabilir...tartıya çıkmadım henüzz korkuyorum :))) en son 11 kiloydu.
ya o zaman benim kızım çok tembel ya.offf acaba sorun mu var haftaya kontrolüm var beklemesem mi eyvahedigeldismile
kızlar dun kapıcının esınden bahsetmıstım okudunuzmu bılmem bu sabah haberını aldım beyın amelıyatı gecırmıs ve cgerlerınde kanama varmıs devamlı catıdan 5 kat asagı dusmemıs catıdayken ıcerı catı bosluguna dusmus merdıven kırılmıs o sebeple dusmus ALLAH sıfa versın tez mazanda ınsallah
evet canım okudum çok acı gerçekten allah şifa versin çocuklarına bağışlasın :Saruboceq:
hehehe bende bu sabah korkumdan çıkmadım tartıya :d çok tırsıyorum artık. Baya genişledim yaaa. Artık genişlemek istemiyoruuum :))))) aynı gidiyos demekki ben daha çatlamadım ama belli olmasss
yaa kızım saçmalama yaa. Hiçbişi yok çok evham yapıyosun. Haftaya randevunu bekle. Herşey yolunda eminim.
evet çok yoğun olmasada hissediyorum sabahları.umarım sorun yoktur yaeyvahedigeldismile
kızlar dun kapıcının esınden bahsetmıstım okudunuzmu bılmem bu sabah haberını aldım beyın amelıyatı gecırmıs ve cgerlerınde kanama varmıs devamlı catıdan 5 kat asagı dusmemıs catıdayken ıcerı catı bosluguna dusmus merdıven kırılmıs o sebeple dusmus ALLAH sıfa versın tez mazanda ınsallah
tamam ya ne kızıyonn mafoldumben beklicem aklıma kötü şeyler getirmicem artık :1no2:
ayşeciğimm...hani dün meltem hastanesinde bakılmıyomuş dedimya evet haklısın ordaki bayan yanlış anlamış.sabah yine aradım tel cevap vermeyince mail attım.hiç tahmin etmiyordum ama 1 saat sonra aradılar ve inanılmaz ilgilendiler bu arada yapılıyormuş.çok kibar vede çok ilgililer çok hoşuma gitti 60 tl imiş senin dedğin gibi.çok saol canım yoksa gidip 250 tl verecektim opuyorumnanaktan
benim eltimde minicik bi çatlak yok yaaaaaaaaaaaaa. 12 kilo almıştı. 50 ile hamile kaldı.
kuzenim ise 48 kilo ile hamile kaldı 27 kilo aldı, tüm göbeği çatlakkkkkkk
eltim şuan 51 kilo
kuzenim 47 (çöp gibi ama çatlakların hatrı sayılır)
ay_she+, bellee+, hatunsultan, karaguuul+, pmta, superisiyim+, zonox
günaydınnn şekerlerrrr....nasılsınız bakalım bu sabahh..
karaguul, yengem bebek hareket etmeyince çikolata yerdi, bizim yaramaz kız yerinde duramazdı :)